Doso s posla,upalio komp,vratio se na posao,i sad se vratio doma. Sad cemo vidjet kolko ce trajat...
Printable View
Doso s posla,upalio komp,vratio se na posao,i sad se vratio doma. Sad cemo vidjet kolko ce trajat...
Da sam znao... Imam taman jedan uklopni sat,pa sam mogo iskombinirat... :)
DM, nisu to sve FER-ovci. Pola ih nije zavrsilo srednju skolu. Inace weirdoi najcesce ne upisuju/zavrsavaju fakultete :p Osim mene naravno :D
Jao kako su ovi sindikati smotani. Prvo kažu unaprijed da će strajkat u utorak, znači danas su trebali, no onda su se predomislili i sada kažu da će sutra "počet" štrajkat. I sad se još nezna dok se na vjestima ne obavjesti dali će na kraju bit štrajk ili ne...Mislim, meni ne smeta da oni štrajkaju ili ne, više nisam u osnovnoj ili srenjoj ;D;D;D
Gnjavim se sa rom-ovima za HTC Touch Dual :) uz to instaliravam neke aplikacije na Nokiu 9500 :)
ma rekla nama profa iz tehničkog da če bit . Jer je ona kao neka predsjednica sindikata ..xD
Kažu ovak:
-HRT: Sindikati neodlučni, a vlada kaže da je dogovor stečen
-RTL: Vlada i sindikati šute
-Nova TV: Sindikati ne popuštaju, štrajk će bit.
I :wtf: sada?? Očel' bit štrajk ili ne??
hoče, mora bit.. :D :D
Hehehehehe....
Ja riknuo od smjeha kada sam ovo vidio!!
http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/vid...ru-aviona.html
OT: Sada pocinje Wipeout, idem se zavalit u fotelju sa kokicama :D
Došao iz škole.
Stari mi strgao bicikl ;D
Ovi sindikati su presmješni, ni sami ne znaju što će biti...
Makar, meni paše i da sad završi školska godina- imam ok ocjene. :)
Doso s treninga. Opalio mesni doručak od gavrilovića,jetrenu paštetu i jedan mali abc sir,malo pohovane piletine,oslo pol kruha... Otreso dva crna gemišta,zapalio cigar,i sad cu pod tuš...
došao iz splita...
bilo ok, danas spavao skoro cijeli dan, veći dio puta isto prespavao... ;) :D
a sutra...
:bigjump: ;)
A 'ebote jeste se raspisali...
BTW, Frish...pročitaj moj sig :D
A da, ovaj što dobiva šakom u bradu je i meni poznat :D Još uvijek mi je čeljust natečena od toga :p
bote, meni s one druževe slike jedna faca ful poznata... :\ faca ovog iznad mene, jel to moguće ili brijem?
Spremam se spavati...
Prije toga gledam kamo bi se mogao upisati na faks... Iako idem u 2. razred...
Pozz.. :wave:
Kako su bolesni ovi Rusi s bubnjevima na Euroviziji :freakout: Predobro... :)
Dvaput sam ostao u muzičkom šoku...
Kad se počela puštat pjesma "It`s the hardest thing", mislio sam da to pjeva neka svjetska pop-rock zvijezda... A ono-Toše...
Tako već par subota slušam pjesmu "Ledena" koja je jako popularna i stvarno se čuje da to pjeva kvalitetan vokal... A ono-opet Toše.
I sad mi je strašno žao što nas je ovakav ogroman talenat prerano napustio :(