Izvorno postao
La_LuNa
stamp, nije imao putra na glavi, kazem ti. apsolutno niti jedna olakotna okolnost nije mu uzeta u obzir, kao nit drugoj dvojci koja su bila s njim. godinu dana je bio u remetincu (dok presuda nije postala pravomocna), onda su ga prebacili u pozegu. dakle, godinu dana je jos prakticki "dijete" od 18 godina bilo sa svime i svacime sto je majka zemlja ispljunula u remetincu (sobjeslavski mu je neko vrijeme bio cimer). kasnije je u pozegi bilo okej, bio je na odjelu s ostalom "djecicom" (mladji punoljetnici) gdje je recimo apsurdna stvar sto je jedan tip, mrvicu stariji od njega, okrivljen za ubojstvo (jer je starica kojoj je pljackao kucu dobila infarkt i umrla na mjestu) izasao za manje od dvije godine (?!)
hrvatsko pravosudje.
hrvatski sitemi.
jos jednom naglasavam, ne opravdavam nit ovog svog, niti ovog kazimira. al mi nejde u glavu kako mogu dijeliti celije s, ne znam, mafijasima, s pun k*rac tezim kriminalcima od djecacica u pubertetu koji se hoce igrati kuma. po cemu par mjeseci necijeg zivota igra toliku ulogu (da se ovom mom to desilo 4 mjeseca ranije, tretiran bi bio kao maloljetnik jer ne bi imao 18). meni je to skroz debilno. tim vise sto sam se bome naslusala prica "iznutra", znam i za gumenjaru i sve..
sve u nasoj drzavi suxa.. nije cudno da je i u zatvorima takvo stanje. ja samo kazem da uopce nije cudno kada osoba nakon svega toga pukne i napravi sranje kad se nadje vani. jer zapravo neke alternative niti nema. vjerujte, ono sto se dogadja unutra nama je naprosto nepojmljivo. ne mozes nakon toga izaci van i biti normalna osoba. jednostavno ne mozes. zatvori su zamisljeni kao neka rehabilitacijska ustanova, da se zatvorenici "oporavljeni" vrate medju ljude, na slobodu.. inace, zatvori nit nemaju neke svrhe osim da budu dozivotni, zar ne?
info da tip ima kalasnjikov uopce nije presudan. mogao je i bazuku imati, kaj onda? onda nit swat ne bi mogao nista!