evo slika ;)
http://img520.imageshack.us/img520/3...cijaov0.th.jpg
za detaljnije ;)
Printable View
Moze malo vise detalja o navedenom lokalu......
Stanga ?
Kavez ?
Piva ONLY ?
Klopa ?
............
:cool:
e sad..
ja sam tam bila jedanput.. pive ima, (nema tuborga, mamicu im!!), al i svega ostaloga. klope mislim da nema..
BD je spominjao da ste se jednom okupljali tamo (ne znam u kojem broju, pretpostavljam da je to bilo nesto interno izmedju nasih forumskih gejpeder ljubavnika ;D ) tako da bi on mogao imati konkretnije informacije. u svakom slucaju, zero i ja imamo nase okupljanje u utorak, pa bismo se mogli zaletit tamo i izvidit situaciju. utorak jos nije kasno da promjenimo lokaciju ako Maxi ne odgovara, zar ne?
e sad, jel klopa nuzna stavka ili nije? na ovakav nacin nebumo nasli lokaciju.. neki oce klopu, neki oce "pravu" pivu a ne 3 vrste made by pivnica..
dajte ljudi, pa idemo se druzit, a ne mezit do rane zore, nitko se ne zeni/udaje kolko mi je poznato..
sto se mene tice, mozemo kupit cugu na trafiki i zasjest u prakic! bitan je gathering :P
Ja sam definitivno za Maxi Pub, to mi je pred nosom :)
Da se nadodam, naša Luna ima pravo. Potpuno. Svejedno je gdje, klopa može il ne mora. Evo sad mi pade na pamet da uvijek možemo u neko doba skoknut do Srbina na Maksimirske ravnice, to je blizu Maxija (ak tam završimo) a klopa je pre-je-be-na. Potrpamo se u aute i za 5 minuta (doslovno) smo tamo.
Glede ankete, dodat ću je ja, nije bed, samo dajte mi (Luna & Zero) na PM pošaljite koje opcije da stavim - al da ne bude 500 komada, nego recimo 3.
u tom slucaju nemas brige, amara ziher ima. tko ogladni, BD je dao rjesenje ;) (kad smo kod toga, meni netko duguje neke cevape, je'l da Sljaka ;D salim se, Lunica se zdravo hrani zadnjih dana)
program? hm? tko se zeni? ocemo tamburase il cigane imat? sto mi je promaklo? ;D nema programa, svi na hrpu kako si rekao, hektolitre alkohola pred nas i udri zajebanciju. vjeruj mi, bila sam na okupljanju za 5. godisnjicu foruma i tolko je bilo super da sad evo iniciram iduce okupljanje. ako nekome isfali muzike po zelji, uvijek imate zeru i mene, kad nas dovoljno napijete zavrsit cemo na stolu (najgora varijanta - pod stolom) i osinut po muzici koja srce cepa
lolcina
znači biti će veselo . . . :notooth:
:bigjump: :drink: :beer:
i to šta kažeš . . . ;) :notooth:
Hm... kako se uzme... ;D
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
(to, neke članove sam upoznao, pa sam upisao svoje komentare. tek toliko da vidite da neće biti zahebancije :-/ )
ovi napisani komentari odgovaraju 0,1% istini
;D :p
samo da se nadodam na tvoj komentar:
ali ne više od tebe, Zero... :p
nego, ako i ovi sa % pored imena budu došli, moglo bi to biti malo veće okupljanje... ;D
Nego,ljudi, vidim da je samo 5 ljudi glasalo... dajte i ostali svoj glas... :)
PS: da li bi neke od tih birtija trebalo nazavati i rezervirati stolove za 12-20 i više ljudi (kao takvih) ??
...edit: definitivno dolazim (odavde krećem u 15.50, u zgb-u sam oko 18h) s tim da me Ico pokupi na kolodvoru :D - hebemu, ne da mi se lunjat (još da se izgubim pa da i ovaj put ne budem na sastanku - :nono: )...
Evo popis svih koji bi trebali doć
1. BlueDevil -> ovaj nije nimalo za zehbanciju, ozbiljan skroz, nezna što je zahebancija
2. La_Luna -> ja nikad nisam vidio da se šali. samo politika
3. bbbrljo
4. Ico (makar i samo na jednu Coca-Colu) <-- that's the spirit! tu vi napišite
5. Rospaya
6. Balkanac
7. T-maca -> Zahebant. ma moš si mislit. Ozbiljan skroz
9. sstrizic
10. Sandra Dabo (BD-ova kučna bespomočnica) -> šalit se nezna
11. beetleman (ukoliko mi obaveze dopuste
12. malena - ako budem u Zg dolazim ovaj x ziher
13. V3rt!g(o) - ak bum u mogučnosti -> najozbiljni član na forumu, koji se nikad ne zahebava.
14. gog (je položio 2 ispita skupa sa zerom i ide lokat)
15. whiteboy (hmmmm, da ) -> doktor foruma - to sve govori. nema kod njega zahebancije
16. PNNKAŽNKT * (aka Chelex)-> zahebancija! Što je to? Ko je njega vidio da se ikad zahebava
17. Mala (70% ziher) -> nikad nije za zahebanciju, samo sa sikiricom prijeti
18. Wild-Boy (90% sigurno) - s tim da bi me netko, tko ima volje, pokupio na gl. željez. kolodvoru
19. ravilov (80%, sorry zero...)
20. .El Nino. -> ozbiljan član. nema zahebancije sa njim.
21. cvita (da spustim malo prosjek godina :notooth: , dolazim ako ne budem radio, jos ne znam)
Još samo da dogovorimo fiksno vrijeme i to je to :)
gog i ja nećemo doć prije pola 10, ispit nam počinje u 7, završava u 9. jbga.
Pol osam u maxiju kod stadiona, to je to :)
a faaaak...
kud baš ovaj petak... - http://www.last.fm/event/459441
ak bu u medi na savskoj, navratim možda na pivicu-dvije prije neg zapalim dalje, bil bi red. ak bu u maximiru, daleko mi se od tam transportiravat do save...
ovo je ipak zajebant kaj se ne propušta iako se već dugo s nekima nisam videl a trebal bi... :(
još videa...
meni isto više odgovara savska, za koju sam i glasao. razlog - ispit traje do 9, dok se gog našminka 10, dok mi dođemo do maximira 11... još ak sjebemo ispit obojca, neće nam se ni dat tam odlazit, a do savske pljunemo i onda u onom iskaljivanju bijesa mlatnemo 5 ljutih i da vidiš belaja :) dakle, ovo je taktika, ko me podupire (kad zapp dođe, neće se moć odvojit ;D)