Nekako imam dojam da je to do hardvera koji nije dovoljno brz, dakle nijedan softver tu ne moze pomoci.
Mislim da ipak malo previse ocekujes od jedong mobitela.
Printable View
Nekako imam dojam da je to do hardvera koji nije dovoljno brz, dakle nijedan softver tu ne moze pomoci.
Mislim da ipak malo previse ocekujes od jedong mobitela.
Postovanje,
Imam mobitel s android sustavom 2.3 ima hdmi izlaz
kako imam prijelaz s hdmi na vga pokusao sam ga spojiti na projektor i radi...
s obzirom da radim u obrazovanju odraslih osoba max koristim preztentacije
no nikako da nadem program kojim mogu prezentacije pregledavati tj nadem kao open office suite i sl... ali pokazuje mi samo kompletan slajd bez animacija i redosljeda prikazivanja sadrzaja na slajdu nego sve odjednom
pa bih molio ako netko zna ima li kakva aplikacija koja podrzava pregled prezentacije s redosljedom prikazivanja sadrzaja na jednom slajdu a ne sve odjednom???
hvala
Ne kužim na što točno misliš, ali probaj Kingsoft Office. Free je i po meni najkompletnija office aplikacija.
Želi prezentaciju kao na PCu, slideshow sa svim efektima.
OT: Probaj ThinkFree Office
Također, možda ti od pomoći mogu bit i ove aplikacije:
Remote for PowerPoint
MightyMeeting
Hvala pokusao sam s kingsoft officom, office suite hd, i jos neki ... thinkfree nisam jos pokusao onaj sto sam skinuo nije se mogao pokrenuti pa trazim dalje....
kingsoft pokazuje neke animacije ali jos uvijek prikazuje samo cijeli slajd...
to bi mi bio razlog kupovine tableta s android sustavom i smartphona no nazalost izgleda nista od toga :)
morat cu si potraziti neki netboook jer ne vuce mi se vise moj fsc laptop koji ima 5kg +torba...
Koji je trenutno najpopularniji app za free call, tipa Viber i to?
Pa Viber, i Skype
Znači Viber onda, sučeljem mi zgleda lepše, prostranjeniji je.., a i bitno da ga ima za iOS, da mogu pričat i sa ajfon-ovocima
Imam ja tu aplikaciju kako si nastimao da kazes pricica i ona uslika?Nism mogla naci--.I da,meni kad sam je instalirala pise Pisc Art.Taklo se ustvari zove
Skinula sam po preporukama aplikacijuPhotaf za panoramsko slikanje.Ne kuzim kako se slika na njemu i gdje se to slikanje koristi uopste?
Usput me zanima da li postoji neka aplikacija kada trazim pjesmu na kartici,da napisem ime i da mi je nadje,svaki put listam po telefonu sve pjesme nema kao na drugima da upises prvo slovo i nadje ti.Imam se xperia neo.
Trece imam neki video snimak snimljen sa Iphone 2 telefona.Vidim ga na kompjuteru ali ga ne cujem,na telefon ga prebacim nece da ga ocita a htjela bih da ga imam na telefonu ali i da se cuje
I jos jedno pitanje.Naime po preporuci sam skinula aplikaciju PicsArt.Kazu da se na njoj moze reci pticica i ona uslika.Ja to nisam nsla.I vecinu stvari radi na internet.Jel moguce da ne mogu slikati bez wifija tj uredjivati slike?
Usput da upitam nasla sam na preporukama ovu aplikaciju
Total Recall - Snima razgovore u formatu AMR, 3GPP, MPEG4,WAV...imaju opcije snimanja A,B,C ...meni na x10 mini B radi odlično. Na A mi snima samo mene. Može automatski snimati sve razgovore, samo dolazne, odlazne, specificirane brojeve, ručno,...auto-uključivanje snimanja preko SMS-a...kada stigne sms određenog sadržaja - instrukcija kratka!
Da li je zaista efikasna moze li snimati razgovor jer ja imam jednu vec ali ta mi samo stoji,ne snima:(
MOLIM ZA ODGOVORE
Eh vidiš tolko sam ga malo koristio da to nisam ni znao :D
Možda si krivu app skinula, zove se Camera Zoom FX.
Kada upališ Camera Zoom FX imaš iznad one tipke za slikanje, tipku za settings, gdje biraš način slikanja:
Normal, Stable Shoot, Timer... itd, Voice Activated je taj koji zahtjeva glasovnu naredbu da slikaš.
Inače kad god pokušam slikati prednjom camerom, bilo sa Camera FX ili stock Camera app mob mi zašteka, ili slika sliku ali je ne spremi.. Izgleda da je do ROM-a, taj Darky JVU RE me zeza non stop sa kamerom..
Kod mene se zove PiscArt.Ocigledno je kriva aplikacija i sve radi samo na wifi.Ima dosta mogucnosti ali nista bez interneta
Pics Art je neka skroz druga aplikacija:
https://play.google.com/store/apps/d...picsart.studio
vIDIM.sAD SAM isla da skinem pravu ali mi nedaju.Neznam zasto.....I ima li neka aplikacija kao na Iphone-u da nove slike pretvara u one starinske
Instagram, pixlr-o-matic
I ne daju ti jer se Camera Zoom FX placa, 2.88. A gdje ju mozes nac alternativno je navedeno u temi(hint:prvi post).
Skinula sam Instagram ali mi trazi logovanje.Popunim sve potrebno ali kada pritisnem tipku OK da potvrdim telefon stane.Ukucala sma mail i sve sto treba,evo sad sam provjerila da li je slucajno doslo sta na mail i nijeKako da rijesim ovo,treba mi taj program
Probaj Pixlr isto ima hrpu efekata, i vise cak i ne treba se regat nigdje.
Sta mislis onda da skinem taj?Da ovaj obrisem
A sto ne isprobas oba? Sama ces najbolje znati odluciti koji ti bolje odgovara.
Rado bih ako mi znas pomoci kako da se registrujem na ovaj
Ajmo ovako. Zaboravi Instagram i registraciju jer je program loš, stavi Pixlr i budi sretna. Bolje stvari se plaćaju. Idemo dalje...
Onda ja da ponovim pitanja na koje mi niko nije odgovorio.Nije valjda da niko ne zna
Skinula sam po preporukama aplikacijuPhotaf za panoramsko slikanje.Ne kuzim kako se slika na njemu i gdje se to slikanje koristi uopste?
Usput me zanima da li postoji neka aplikacija kada trazim pjesmu na kartici,da napisem ime i da mi je nadje,svaki put listam po telefonu sve pjesme nema kao na drugima da upises prvo slovo i nadje ti.Imam se xperia neo.
Trece imam neki video snimak snimljen sa Iphone 2 telefona.Vidim ga na kompjuteru ali ga ne cujem,na telefon ga prebacim nece da ga ocita a htjela bih da ga imam na telefonu ali i da se cuje
I jos jedno pitanje.Naime po preporuci sam skinula aplikaciju PicsArt.I vecinu stvari radi na internet.Jel moguce da ne mogu slikati bez wifija tj uredjivati slike?
Total Recall - Snima razgovore u formatu AMR, 3GPP, MPEG4,WAV...imaju opcije snimanja A,B,C ...meni na x10 mini B radi odlično. Na A mi snima samo mene. Može automatski snimati sve razgovore, samo dolazne, odlazne, specificirane brojeve, ručno,...auto-uključivanje snimanja preko SMS-a...kada stigne sms određenog sadržaja - instrukcija kratka!
Da li je zaista efikasna moze li snimati razgovor
MOLIM ZA ODGOVORE
Pazi vamo, većinu toga ćeš naći na googleu ili youtubeu... Ovo što ti pišem sam našao u 3 minute guglanja pa ne vjerujem ni da bi tebi trebalo više od 10min.
http://www.youtube.com/watch?v=kB9cxQ70QDA
https://play.google.com/store/apps/d...quicksearchbox= Citat =:
Instaliraš, pokreneš, odabereš da ti pretražuje muziku/poruke/web/kontakte i upisuješ pojmove.
Teži slučaj, komplicirano za izvesti ako si laik. Video treba prekodirati u format prepoznatljiv tvom mobu/kompu. Možeš probati na mobu/kompu neki drugi video plejer, ali to je također preopširrna tema... Guglaj :)= Citat =:
Obriši taj j* PicsArt, skinula si nešto totalno krivo :D đizs. Skini onaj Pixlr-o-matic.= Citat =:
I jos jedno pitanje.Naime po preporuci sam skinula aplikaciju PicsArt.I vecinu stvari radi na internet.Jel moguce da ne mogu slikati bez wifija tj uredjivati slike?
Pitaj vidovitog Milana ili isprobaj aplikaciju. Ako aplikacija može sve što piše, zašto pitaš nas umjesto da probaš?= Citat =:
Da li je zaista efikasna moze li snimati razgovor
MOLIM ZA ODGOVORE
Laik jesam.Totalni.Zato i pitam.Ali Pisc Art sam skinula jos prije neki dan.Ovaj Pixlr sam skinula sinoc.Za ovaj drugi sma se snasla ali neznam kojom logikom radi ovaj prvi
I da ovo za panoramsko slikanje rekao si,nasla bih i ja to i nebih ni pitala ovuda da znam Engleski