Kae Ico? S čim si ti svršio :D
Printable View
Kae Ico? S čim si ti svršio :D
Pa eto...ipak reče :njanja:
Pa ajde...bitno je da je glavni dio gotov :D Na vrijeme...
Silikon,drvofix,tapet,neostik,sarafi,bušilice.... .... I ja sam gotov... :) Kad se osuši ide u gepek... :guitar:
;D;D
Kako sam spretan :D
Uz probušenu zadnju gumu (s vidljivom rupom na vanjskoj gumi)- stigao uspješno od Bukovačke do Sesveta, uz stanke na benzinskim pumpama. ;D
Ovo je definitivno znak da moram promijeniti vanjsku gumu... :)
odoH pripalit :smoke: :marlboro:
a mene je danas trknuo auto :freakout:
mah.. nis mi nije.. sam sam malo zgulila koljeno i rame na asfaltu. i kresnula glavurdom, pa malo boli. buduci muz mi je i bajk vec popravijo..
yebeno :D
da, da, ja sam kriva.. zbog fakin parkiranih auta nisam vidjela na cestu, zena je vozila neki mali autic, corsu il tak nes, i ja s plocnika pred nju :huh: ..
a yebiga. kaj sad. skrsen moj kotac i retrovizor na autu.. kak je moglo bit - super je!
;D;D
Kad nemaš kacigu :p
Ja je imam :D (ne!- ali nije mene auto trknuo)
da, i?
pa ne bi kaciga spasila kotac? :dunno:
:D
Cemu kaciga za nas tvrdoglave? :banme:
Jao, tako sam ja jednom skoro naletio, ono idem plocnikom prilicnom brzinom (isto bajk), i iz sporedne (jedva vidljive) ceste desno izleti auto. Ja brze-bolje koci, i tako sam naglo zakocio da sam u jednom trenutku bio samo na prednjem kotacu, zadnji se (skupa sa mojih 100+ kila) izdigao nekih 10-tak cm iznad zemlje. Srecom pa sam na prednjem imao one amortizere, inace bi se mozda i prevalio i zabio glavom u auto...
a da... shebano je to.. i ja sam se zapravo posve dobro snasla, umjetso da sam lupila po kocnici automatski sam skrenula desno, tako da me samo retrovizor zakacio..
oke. nebum si vise razmisljala o tome :D
Kutija sastavljena,i suši se,vrt okopan,i sad idem ubrat 50kn... :) nema više mukte ni materi! :belj:
Odo ja van sa ekipom...malo chillout ;D
Ma ti si nista, ja kad se zabijem u Corsu, ja je karamboliram! ;D
(Yep, tako je zavrsio moj zadnji auto. :rolleyes: )
ajme bili na izletu .. a mislim biloe oke.. :D :D
@rav, s čim to u Corsu? Jel nekim VW-om?
Biciklom ;D
:lol:koji debili su ovi na farmi, ovo samo potvrđuje da ne treba to gledati :lol:
Heh, shit happens.
BTW, kaj sad voziš?
Bicikl. ;D
Sad si ko ja - :p.
A kako prošla ta Corsa?
A slicno, malo bolje.
Rekao tip da mu se ne isplati popravljat.
Jelda. ;D
Jednom Renault, uvijek Renault. Pa makar i poguzvan. :)