Za 11 sati odoh u Pariz... Pišemo se oko 10-og. Pozdrav.
Printable View
Za 11 sati odoh u Pariz... Pišemo se oko 10-og. Pozdrav.
Mislim da cu ja lagano otic pilit Amazonu. Sutra se treba rano dici... :(
Mozda jos prije toga odem malo sarafat bicikl... Mozda ne...
dobar jutar
niš pametnog u ovako tmurno jutro
Dobro jutro.
Razmišljam što dalje, morao bih nešto za školu. :)
Jutro...
Mrtav sa, čovjek...
došao iz arene... ;)
jebe teretanu, istovariš 400 bačvi, od toga 300 punih, i miran si tjedana dana s teretanom... :)
bbrljo mene oduvijek interesira sto ti radis to u areni??
radim... ;)
Pa istovaruje bacve ocigledno. :D
uuu znaci si fizikalac ;D
Wooohooo ajde sretno..
Ja bas gledam kaj cu gledat na telki ;D
malo sam si u kazni..xD.. Pa napokon se dosepao e71 ma malo na net... E tejls mozes provjeriti jesam onlajn na emesenu... '
;)
Dobivam poruke al piše da si offline.
Došao iz škole. :wave:
Kako je profesor iz povijesti (tko je išao u TŠRB, vjerojatno zna Kordića ;D) popljuvao Mesića...
Zato mi je on jedan od najdražih profesora... nabrojao nam je nekoliko partizanki koje su dale ubiti najviše ljudi i rekao nam gdje žive :lol:
Je nekad lud- ali moram priznati da ne vjerujem da netko zna povijest bolje od njega.
Zna svaki detalj- kako se zvao od Aleksandra Makedonskog konj, ženja, teta... ;D
I javio mi se čovjek za iPhone (;D;D;D), sutra ili u ponedjeljak se mijenjam.
Samo prigovarajte vi koji ste protiv- odluka je pala (uz opsežno "proučavanje" :D) :p
Samo još gledam kako spremiti kontakte da ih mogu normalno prebaciti na iPhone... (ako tko zna...slobodno neka kaže). :)
Uzmi iPhone i 5800 i prepisuj brojeve... :p
Tako bih i ja radio, ali mijenjam 5800 za iPhone.
Onda valjda jedino preostaje da prebacim sve na burazovu 6300 pa malo vježbam pisanje na iPhone- u ;D
Ajd bjez,jer ni ja nisam nesto socijalno raspolozen... :) Napravio kutiju za sub,drvofix,silikon,i ostavio da se suši... Sutra dvije rupe,opet silikon,parkerice,neostik,tapicirung,kablovi i vozi...... :)
Sad sam skontao da je sve ovo od ljepila... :drunk: Odo na pivu,al ovaj put na flašu,jer ova toščena je pocela smrdit... :beer:
pa ti si nekaj delal danas! koji ti je ku#$& :D
toščena mora smrdit!
Brijem da su mi izrasle prve sijede :S
Kakvo lijepo vrijeme ;D;D
A moj pametni buraz se išao voziti biciklom :lol::lol:
Pa čak se ni ja ne bi išao voziti da sam vidio one gromove i čuo grmljavinu ;D
Mislio je da neće padati :lol::lol:
Jedino što je išao mojim biciklom- pa me malo strah da nije nešto bilo biciklu :D
Odo spavati. :wave:
došao s jaruna... ;)
bilo veselo večeras... ;D
sad lagano pogledati kaj ima, pa na spavanje... ;)