"I ovce i novce" eto nas ovce imaju- još samo da nam uzmu novce ( bez uvrede jer računam i sebe)
Printable View
"I ovce i novce" eto nas ovce imaju- još samo da nam uzmu novce ( bez uvrede jer računam i sebe)
Samo jedno brzo pitanje:
Da li tele 2 ima sms opciju "propusteni poziv"
Tj da vam dodje sms poruka ako je netko zvao dok vam je mob bio iskljucen ili bez signala??
I ako ima, da li je to potrebno posebno aktivirati?
Usluga je dostupna samo korisnicima bonova..
Za ukljucenje i iskljucenje utipkajte i pošaljite kratki kod *135# i slijedite daljnje upute. Ukoliko imate ukljucenu uslugu govorne pošte te želite ukljuciti uslugu «Tko me zvao», sustav ce automatski iskljuciti pretinac govorne pošte kojeg necete moci koristiti dok Vam je ukljucena usluga «Tko me zvao». Takoder, ako iskljucite uslugu «Tko me zvao», pretinac govorne pošte se nece automatski ukljuciti vec to možete uciniti definiranim postupkom za ukljucenje usluge govorne pošte
Ja sam jedan od tih jako zadovoljnih korisnika Tele2, već oko 3 godine. Upravo kako si rekao, imaju najpovoljniju ponudu na tržištu i amen. Vrlo vjerojatno ću opet produžiti ugovor kod Tele2 kad istekne sadašnji (krajem godine), jer drugi operateri previše briju na marketing i sitna slova, malo daju, a puno uzimaju.
dali netko zna koliko se placaju penali po mjesecu za prijevremeni raskid ugovora? nista konkretnog nisam nasao na stranici osim da se mora poslati pismeni zahtjev. dali se nesto promjenilo novim zakonom?
Promjenilo se da sad plaćaš razliku u cijeni mobitela. Ali pretpostavljam da to ne vrijedi za tebe jer si potpisao po starom zakonu, ali nisam siguran. Inače piše ti to u općim uvjetima poslovanja, po starom zakonu morao si jednokratno isplatit MMP x preostali broj mjeseci ugovora.
hehehe i ja sam jako zadovoljni bivsi pretplatnik tele2, zadovoljan time sto sam bivsi :)
bio sam pretplatnik od kako su dosli u HR...i vec neko vrijeme si govorim dosta je bilo, dosta si bio ovca.....i eto, ponukan Greegorom,crnom ovcom...i onim majicama koje teraju zaposlenike da nose(sigurno nisu sretni sto nose natpis "ja sam ovca"), prelomio sam...sada sam na prepaidu,pa odoh na bonbon....(koji vec koristim sa 2. brojem)
Odlazim i ja sa Teleta na drugu mrezu.
Ja san na Smaily tarifi i primam 50kn misecno i interneta 300kn. stigla mi je poruka da moran u roku 3 dana nadoplatit i jesam tocnije jucer san nadoplatija bon i dobija san 50kn na racun da bi danas dobija poruku da mi je podatkovni promet isteka i skinu mi kune sa podatkovnog racuna. Zva san sluzbu za korisnike i operater mi kaze da imaju problema sa tim trenutno i da ce mi uplatit 300kn koliko moran dobit nadoplaton racuna, a kad san ih pita sta je sa mojim kunama sta su nestale rekla je da in se moran pismeno obratit (i curi su mi skinili 150kn podatkovnog).
S obziron da neman ni vrimena ni zivaca naganjat se radi toga lakse mi je poc na drugu mrezu, a i curu cu pribacit tako da za sad tele ima 2 korisnika manje.
Lp.
Knock-out ponovo od 50kn?!?!?
Da li je tko dobio sms sadrzaja koji otprilike glasi: Od 12.12. opet za 50kn mozete uzivati u razgovorima za 0,49kn
Samo da napomenem da je ta poruka dosla na prepaid Knock-out karticu.
Da, od onih koji su na knockout tarifi sam čuo da su dobili tu poruku...
Evo objavljeno je na web stranicama, Knock-out opet kosta 50kn mjesecno za cijenu od 0,49kn/min, a 200kn za cijenu od 0,39kn/min. ali naravno postoji caka za ovu cijenu od 50kn:
Vrijedi u promotivnom razdoblju od 12.12.2011. do 31.03.2012.
Pozdrav svima!
Da se i ja pohvalim :) Jučer sam naručio mobitel sa Tele2 webshopa, stigao mi je odmah mail sa računom, brojem narudžbe i obavijesti da pričekam idući mail sa potvrdom narudžbe, nakon čega ću moći pratiti pomoću broja narudžbe status svoje pošiljke.
U uvjetima korištenja piše da navedeni rok isporuke paketa (2 dana za Zagreb) kreće od kada je poslana potvrda o narudžbi, a ista mora biti u roku od 24 sata od ostvarivanja narudžbe. Taj je rok naravno istekao, bez ikakve potvrde.
Zvao sam SZK i tamo su mi rekli da je do dostavljača, Overseas Express, te da se njima obratim, makar je Tele2 taj koji mora potvrditi moju narudžbu... ??
Radno vrijeme SZK od Overseas Expressa je završilo za danas tako da ih tek sutra mogu kontaktirati, ali ne vjerujem da će to riješiti nešto, pošto mi je informacija da je to njihova odgovornost jako čudna.
Najveći je problem to što mi je dosta hitno, a sada ne znam ni što je s tim... Pohvale od mene za neefikasnost, i moram dodatno nevezano napomenuti za jednu od najnefunkcionalnijih web stranica.
:notworking:
Ta potvrda narudžbe izgleda u pravilu ne dolazi... unesi broj narudžbe u www.tele2.hr/status-dostave/ kao što ti piše u emailu da vidiš gdje je zapelo. Vezano za rok isporuke, mislim da je u roku 3 radna dana.
Tako je i meni bilo, kad bih upisao broj narudžbe uvijek je pisalo da nema podataka, pa sam mislio da je zapelo negdje još prije slanja.
Zvao sam ih i slao mailove i sl jer mi je bilo hitno (trebao mi je taj mobitel kao poklon za Božić), a oni nisu ništa znali reći i nigdje traga tom paketu. Na kraju je unatoč svemu stigao jučer navečer, ali ga nisam preuzeo jer sam već bio u dućanu i kupio skuplje isti mobitel...
Ako ništa eto bar da drugi znaju da paketi ipak stižu kako treba ali da im ne rade servisi na internetu, a SZK je očajno loša. Škola za ubuduće, šta mogu... :)
Ugovorili s mobilnim operaterom limit od 100, a dobili račun od 13.000 kuna
http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijek...od-13.000-kuna
tvoj voljeni.... ajoj, kaj ces sad? prijeci na bonbon?
Pametnom je dovoljno da pročita početak rečenice "Ugovorili s mobilnim operaterom..." i da pobjegne ko vrag od tamjana... Upravo zato postoji opcija na bonove! Odkuda ideja da se djeci uzima pretplata!? Tako naivnim ljudima bih automatski naplatio duplo, znači 26.000kn...za dječji mozak je mobitel daleko štetniji zbog neokoštale hrskavice i nezrelih kostiju (inače do 25. god se okoštavaju kosti)...i naravno, djeci dati pretplatu...mislim stvarno!? Pa da se djeci da čokolade pretplata pocrkala bi do sutra ( s limitom i bez).
Meni je najzanimljivije da oni uopće ne spore iznos računa. Pa šta je ta mala radila na mobitelu?
Mala je dijete - znamo šta je ona radila na mobitelu, vidi da ide i opleti onda, ajmo komšije peglaj, zovi njemačku...prijateljice, ajmo svi idemo zvat, imam limit 100kn i ja zovem koliko oću,...možda je i koji film skidala, youtube svakako, pjesme kaj ne...
Nije mala ništa kriva, da su je pustili u tvornicu čokolade pojela bi i tvornicu i čokoladu i Wili Wonka... :D krivi su roditelji što su joj dali mobitel i to na pretplatu!
A tele2 naravno kao i uvijek je sumnjiv - idu na foru ako prođe-prođe! Kompjutorska greška i sl. Automatski sustav ovo-ono...i meni su se dešavale takve stvari i kod Vipa i kod tele2...pa ako ne skužiš nikom ništa, trebaš vidjeti pa se žaliti da ti ponište račun od extra naplaćenih 500kn i naprave novi...
Ali 13 000kn - pa i kompjuteru bi trebalo tu nešto "smrdit"... ;)
Trebali su ga kad je proradio staviti da izanalizra i prikaže abnormalnosti..najlaše je poslat račun na 13000.
Znanstveno je dokazano da kost dozrijeva do 25 godine. A znanstveno je dokazano gdje zračenje lakše prodire..tako je dječja lubanja manja prepreka od stare tikve! ali to nije kriv tele2, tako da nebih tu vise. Spomenuo sam kao opasku da su roditelji trebali bolje znati..
zasto krivite roditelje? ok, uzeli su pretplatu... ali ako tele2 nudi opciju limitiranja, nakon koje nije moguce zvat/slat poruke/sve ostalo, i taj sustav zakaze, onda su krivi iskljucivo oni... nitko korisnike nije obavijestio da sustav ne radi...
Uvjeti korištenja limita mjesečne potrošnje, točka 6:
"Kašnjenja u obračunu mogu uzrokovati prekoračenja odabranog Limita mjesečne potrošnje te će u tom slučaju promet biti naplaćen Tele2 Pretplatniku."