devastiranje kao stemanje, razbijanje, hiltica????
:jump:
evo mene u pomoc :D
Printable View
devastiranje kao stemanje, razbijanje, hiltica????
:jump:
evo mene u pomoc :D
mogel bi i ja,vele moji doma da sam ja roden za unistavanje stavri
kako sam zivcan...jbt tek sad sazno da danas moram u skolu....:sheriff::censored:....zbog nekih idiota koji neznaju napraviti raspored....:censored::sheriff::bigjump:....laku noc svim forumašicama i forumašima.....:wave:
došao s posla... ;)
pogledat kaj ima novog otkad me nije bilo, pa lagano na spavanje... ;)
laku noć... :wave:
jutro svima......krećem, idem, žurim, ili spaavam neznam ni sam, čeka me puno posla. Pozdrav :wave::spin:
Razmišljam o onom od jučer, samo još ozbiljnije.
Ni ja...
OnTopic: Ljudi pomagajte, podforum usporedbe modela čeka na vas :D
Odo čistit la casa :)
ustao sam,podrignuo se po pivi,stara me poslala u ducan,oprao auto i sad neznam kaj bi,da idem spat ili da idem nešt rastepsti? hm...
probudila me poruka da moram doći ranije na posao... :-/
nije dobro... :rifle:
Zbrajam budžet za novi mob... Ajde, malo se promjenio raspored...
Bio frendu pomoc nesto razbijat oko kuce. Zvao sam Lunu,al se ne javlja,a ona bi kao razbijala... :belj: Sad sam ja razbijen... :(
glava me boli...mislim da idem na spavanje...laku noc...
Trebalo bi izac,a jos me malo vrti vino od danas sta sam nasuo u probavni sustav...
Probat cu s vodkom-Bitter malo dezinficirat želučane tegobe,pa kud puklo... :beer:
zdravPo! :wave:
dosao doma,opet pijan,nebi vise smjel piti,nebo je žuto sunve je blu
došao doma s posla... ;)
sutra osvajanje vinkovaca... ;)
see ya... :wave:
jutro.. ;)
ide se polako za vinkovce...
vidimo se...
pozz
:wave:
Probudio se u 11 s najboljom namjerom da pogledam formule al nedaj bože... Ludi Indonežani neznaju šta znači nedjelja i zaljepili mi se na skype i gnjave.. Maloprije doručkovao, još nisam bio u wc-u i odgodio kafu za popodne :rolleyes:
Sinoć tulumario...jutros došao, spavao do podne, onda roštilj, sad malo chillam, pa na neku kavicu :D
Huh.
Prvo sam mislio "super, X je nasao posao!", ali sad vise nisam siguran u to... :)
OT: Bio jucer na rodjendanu, uz dobrovoljne pive i bambuse podmetnuli mi i neki domaci pelin... Zato se probudio tek prije 15-tak min (budio sam se i prije ali je previse bolila glava, pa sam samo nastavio kunjat :D ).
Polako krećem na tekmu.
NEDAMO VARTEKS!!111
Došao s relacije Sesvete- Jarun- Sesvete.
Otpala mi guzica.
Čudim se kako me ne bole noge. :)
Iznenadio se (ugodno :)) kako puno ljudi vozi po gradu bicikle...
Sad više ni ja neznam šta je bolje - pos'o ili ne :D
Anyway, riječi su suvišne
http://www.asturcon3.com/emicons/beach.gif