Sljedeći tjedan dolazi HTC One X.
Printable View
Sljedeći tjedan dolazi HTC One X.
Pozdrav dali netko iz prve ruke mozda zna dali ima HTC EVO 3d jos u TELE2 ponudi s obzirom da mi je jedna cura na podrsci rekla da ima dok mi je decko iza nje rekao da ne zna. Unaprijed hvala!
i ja ga isto mislim kupit (Evo 3D) ali neznam ima li ga jos gdje, vidit cu u utorak - srijedu ima li u par tele2 centara gdje koji zaostali primjerak, nego nesto mi je sumnjiva ponuda mob. sad, vecinu su maknuli iz web ponude, izgleda da se nesto sprema, ili nova ponuda ili snizenje cijena ili novi modeli, neznam sad da li da cekam
htc evo 3d ima u ponudi ali sve zavisi od prodajnog mjesta, pa će te ga morati tražiti...
Osudjen sam na jedno prodajno mjesto pa ću držati fige:) Ako nema strpim se još koji dan:P
da istina i meni je čudno ovo što na webu nema u ponudi više niti jednog flagship smartphona...nema xperie s ..ni jednog htc-a..galaxy s fali itd...
@Bombilakus, taj uređaj je još uvijek u našoj ponudi i može se kupiti na svim prodajnim mjestima koja ga još uvijek imaju na zalihama.
@daci, svi uređaji su i dalje u našoj ponudi. Samo nisu u ponudi web shopa.
Zvao sam 19 centara nigdje nemaju Evo 3d...
eto zakasnio si, prosla baba s kolacima :).
si probo moby freak u VG?
i ja sam htio si kupit evo 3d...ali evo sad mi je na faceu tele2 odgovorio "Damire, taj uređaj više neće biti u našoj ponudi." šteta
prema cjeniku (13.04.) koji sam skinuo sa tele2 stranice, pojavio se Galaxy Note i Nokia Asha 200..moram priznat da mi nije jasan taj cjenik jer uopće nema tablice sa ponudom za produženje ugovora niti aparata za koje tvrdite da su u ponudi (Xperia S, Sensation,sl.)..
Ne postoji cjenik za produženje ugovora. Moraš otići kod njih pa ih pitat. Jer kao imaš nekakav popust ako puno trošiš ili si duže vrijeme kod njih iako su im ti popusti nikakvi. Cura je prošli tjedan pitala za xperiu ray i nakon dvije godine smiley tarife 100kn, svi plaćeni računi na vrijeme, nude joj mobitel za cca 1850kn (60kn popusta :rolleyes2:)
Jesi ti uopće otvorio taj pdf? Piše ti da su cijene za novi ugovor i prijenos broja.
"Ukoliko želite produljiti ugovor molimo Vas da posjetite jedno od Tele2 prodajnih mjesta gdje ćete saznati sve pogodnosti i popuste na cijene mobitela za Vaš korisnički broj."
Za cijene prilikom produženja ugovora se moraš obratit njima, s tim da neće reći kolika je cijena čak ni preko maila. Cjenik ne može ni postojat jer cijena ovisi o tarifi, godinama na mreži, potrošnji itd. itd.
Eto, šta je on krivo rekao?
~100 kn, 50 kn gore-dolje, 300 sigurno nećeš dobit, eventualno oni koji su imali visoke tarife, a njima taj popust ništa ni ne predstavlja.
Sve u svemu, jedna od većih gluposti, moraš doći tamo da bi ti oni rekli da imaš bijednih 100 kn popusta...
evo da odgovorim kolegi kouji priča gluposti... ukoliko ideš produživati ugovor uz kupnju mobilnog uređaja svakako ideš na prodajno mjesto pa ti odmah tamo kažu koliki ti je popust, a popust ovisi o tome npr. koliko si korisnik, kolika je tarifa i kako uredno plaćaš račune a ja znam za više osoba koje su imale oko 300kn popusta prilikom kupnje uređaja...
Pa šta sam ja krivo rekao na početku? Rekao sam da ne postoji cjenik za produženje ugovora već se moraš njima javit i to je točno. I osoba kojoj sam odgovorio zna da postoji taj cjenik za nove ugovore, ali ga zanima koliki popust može dobit. Ispravljač je meni kontrirao da to nije istina, ali je valjda sam zaključio da ne postoji već da se jedino može otprilike procijenit. Uglavnom, cjenik za produženje ne postoji na webu, što sam rekao i u prvom postu!
Btw. cca 150 kn mjesečno potrošnja (tarifa 100), 3 godine čini mi se, popust oko 300kn. Znači nije baš da ne možeš dobit veći popust.
Rekao je ~100 kn da bi ti rekao nije tako...
~ znak znači otprilike, nitko ne tvrdi da postoji fiksna cifra.
Cijela ta shema sa tim nekakvim pogodnostima je samo navlačenje ljudi da dođu u njihove centra pa da im se bilo šta uvali.
U čemu je problem da ti SZK kaže koliki popust imaš?
Stvarno im je politika...
Ko i sa tom cijelom ponudom mobitela, na njihovom sajtu pola toga nema, nego moraš skidat neke pdf-ove koji također nisu točni i fali pola liste.
Ono, ažuriranje im je stvarno jača strana...
S tim popustom je tele2 ponovno postao cijenovno konkurentan i svoje dugogodišnje korisnike i dobre platise stavio pred veliku dilemu: produljiti ugovor na 24 mj u tele2 i uzeti novi top model moba u njihovoj trgovini ili uzeti isti takav uređaj putem njuskala i platiti jednaku cijenu, a pritom izbjeci ugovornu obvezu. Da sam kojim slučajem dugogodišnji tele2 korisnik ne bih prespavao noć od razmišljanja koja mi je opcija bolja. Kako sam korisnik druge mreže spavat ću mirno jer znam da su cijene na njuskalu i do 2600* kn skuplje nego sto mi ih nudi moj operater prilikom priduzenja ugovora pa nemam dileme gdje ću mob uzeti/kupiti
* - uracunat popust pri kupnji moba od 600 kn koji dobivaju dugogodišnji korisnici i dobri platise nekog drugog operatera
Tko je rekao da ih ja podržavam? Ne kužim svrhu ovog komentara. I sam sam vrtio očima na 60kn popusta i zatražio prijelaz na bonove. Meni je užasno to što rade. Mobiteli isto koštaju na pretplati i na bonovima (na rate čak i skuplji), smiley na bonovi nudi znatno više nego na pretplati itd. Ali "rasprava" je započeta zbog cjenika i to je rješeno par postova prije.
I slažem se da na taj način pokušavaju zavarat korisnike, kao kad dođeš u centar pitat za cijenu možda ćeš i kupit nešto, ali eto samo sam htio reći da sam od više ljudi čuo za popust od cca 300kn nego ~100.
ovi iz službe za korisnike nemaju pojma o tome dal ce se nabavljat ili ne pa im je to automatski odgovor...čovjek mi je lijepo reko na faceu da nema više i da neće biti u ponudi. točka :D