Pozdrav svima,
čitala sam vaše postove, pa ne mogu a da ne napišem da se i ja kajem otkako sam postala pretplatnik.
Oni jednostavno nisu normalni.
Potpisala sam pretplatu u 12. mjesec 2011. i ostvarila pogodnosti Božićne ponude tj. svaki mjesec (6 mjeseci) mi se umanjuje račun za 100 kn. Naravno da i nakon tri mjeseca oni nisu u stanju aktivirati mi tu ponudu.
ja uredno podmirim svoj račun - umanjen za tih 100 kn (zašto bi plačala cijeli račun, zašto bi moji novci stajali kod njih). Kontaktirala sam ih 10 puta, a oni mene ni jednom - u stvari LAŽU da su me kontaktirali....Samo govore da se strpim. Svaki mjesec mi stiže opomena, sve do sinoć kada su mi isključili telefon. U 10 i 30 sam ih zvala i pričala sa njima 20 min, naravno beskorisno, popušila 5 cigareta i nisam zaspala do ponoć ipo, pa sam i zakasnila na posao jutros. Rekla sam im sinoć da ako do ponedjeljka ne srede moj problem da prekidam preplatu. Mislim da su oni po ugovoru u krivu jer tamo stoji nešto ovako: ako vas ne kontaktiraju u roku od 15 dana.... ako se ista pogreška ponovi dva mjeseca za redom... možete prekinuti preplatu... Plaćam račune na vrijeme i stvarno mi ovo nije potrebno. Uputila sam prigovore putem telefona, putem "Pitaj Anu", putem MojTele2 , putem facebooka (nakraju su me izbrisali sa fb - jer im se ne sviđa da javno govorim). Niko mi nikad nije odgovorio ništa osim da se strpim. Ne razumim da ONI NISU U STANJU KLIKNUTI JEDAN GUMB I aktivirati mi moje pravo....