došao doma sa posla, prošetao psa i sad lagano na spavanje...
laku noć... :wave:
Printable View
došao doma sa posla, prošetao psa i sad lagano na spavanje...
laku noć... :wave:
...tipkam po tipkovnici...
Prije toga sam se probudio, odradio WC, pa jutarnje zvjerljanje u TV, pa obžderavanje i sad me tjeraju da odem na trešnjevački plac - nabijem ti subotu...
...vidim da dugo nisi bio - sad vičeju: orginalne lakost pa... ovaj tenisice, torbe od prave kože...
Ajoj pardon, ovo sam slušao na kvatriću. Na trešnjevci je bilo "nike patike, majice s aždajice" ;d
neznam kaj cu s tugom...
Gadno je to kad ti se spava ,a ne mozes zaspat. Lezao ko cigla u krevetu i buljio u strop od 8 do 10,i opet ustao nenaspavan... Popio dvije kafe,pa cu sad rucat...
A kao što već rekoh na jednom forumu
Korizma je kao i ostatak vjere postala pomodarstvo i način izdizanja da su neki bolji od drugih (ali nebi o tome) jer oni pravi to rade tiho i neupadljivo!= Citat =:
Ne odričem se ničega nego pokušavam se približiti stanju praštanja (pogotovu u prometu http://odmoriste-koliba.com/forum/Sm...edcf6fbfm7.gif ) Je istina, izgleda smiješno ali to je moja pokora.
Naravno da nisam propustio priliku za duplo nižu cijenu uzeti Samsung Pixon u Tele2 ponudi!!
Mobitel je ludo jednostavan i munjevito brz!
Čistio bicikl (cijelu zimu je stajao u šupi), bilo i malo hrđavo (ali ništa što WD40 ne može riještiti ;D).
Sad je ko nov- ne prepoznajem ga :) A nadam se da ću sad ponovno počet voziti.
Malo odmor, pa idem pomoći svojima oko skupljanja ostataka od obrezivanja (grožđa ;D).
Danas je baš lijep dan, niti prevruće niti prehladno. Super :thumbup:
Vidim da su se promijenili oni "emotikoni" (:D) s desne strane.
O tome ja govorim...ne moraš se odricati nečega što ne želiš se odreknuti i znaš da ćeš se vratiti tim lošim navikama dan iza Korizme, nego pametno iskoristiti svoje vrijeme i potrošiti ga na nešto smisleno - pomagati drugima u nevolji, malo se odreknuti svog slobodnog vremena radeći nešto dobro...
@Georgy: A hebemu miša, još uvijek nema xD
Došao iz probne vožnje.
Nakon tretmana "vedečetrdesetanja", čujem muhe koje mi se šuljaju kad vozim bicikl ;D
Odo pod tuš,pa na školu plesa... :)
brutalno bolestan lezim u krevetu, kvragu i subota u krevetu...
nakon rezanja u trsju(vinograd)
evo me u noćnoj....
I ofišli don't hev lajf :/
Dont vori, ju stil hev forum :notooth:
:lol:
da, bar ima forum...
a imao je nekad davno i blog...
Samo neznam, dal mu je taj blog aktivan... :)
Laku noć svima...
do čitanja sutra... :wave:
Some comfort :-/
Blog nije više aktivan :)
Aktivan je aktivan, i biće još dugo u google-ovom kešu ;D
Ma ono...uffff :O
Neki dan sam čitao.....vijesti iz prošlosti....i ono neka me nostalgija povuče, dosta mi je i žene i djece...... i vratiću se kad mi bude ćeif.......al prođe otad 13 bajrama...........