Ovaj se samo seli po svijetu, nigdje mu ne pase... :rolleyes: :)
Haha, onda sam ja vec odavno u Japanu. :D
Donesi nam stagod! ;)
Mozda mu ZG bude usput do Ping-Ponga, ovaj Hong Konga. :D
Printable View
Ovaj se samo seli po svijetu, nigdje mu ne pase... :rolleyes: :)
Haha, onda sam ja vec odavno u Japanu. :D
Donesi nam stagod! ;)
Mozda mu ZG bude usput do Ping-Ponga, ovaj Hong Konga. :D
Pa u usporedbi sa HK, Zagreb je jos samo jedno selo. A kaj ce u drugom selu kad je izas'o sa prvog... :notooth:
kaj ce?
pa pit pivu!
nema u hongu kongu forumasa :D
kakva piva u aziji ? :D
prvo bi išel glumit metu za tradicionalno izbacivanje ping pong loptica odozdo :p
rofl :D c
Šta su plazme tako pojeftinile?
Đorđe (;D), što nisi kupio LCD?
jutro... ;)
ako cemo tocno , pv80 je best buy , al ajde..
joj joj plazmice , pratim ih vec duze vrijeme , sve je to tak nezgodno uzevsi u obzir da se do 2011 ukida analogni signal..eventualno neka sa dvbtom .. a opet imaju ugradjene mpeg2 kodiranje a HD ce ic u mpeg 4 vjerovatno..vrlo neizvjesna situacija.
bio po plaću...
ugodno iznenađen ostao... ;)
danas cijeli dan odmaranje, navečer na posao...
;D- ma, već dugo imamo neki Saba s katodnom cijevi- pa da malo "upgrade" napravimo :)= Citat =:
Šta su plazme tako pojeftinile?
Đorđe (;D), što nisi kupio LCD?
Čitah i vidio da su plazme nešto bolje.
A u dućanu samo puštaju neke HD dokumentarce pa mi sve izgledaju isto.
Ma- isto :D= Citat =:
ako cemo tocno , pv80 je best buy , al ajde..
joj joj plazmice , pratim ih vec duze vrijeme , sve je to tak nezgodno uzevsi u obzir da se do 2011 ukida analogni signal..eventualno neka sa dvbtom .. a opet imaju ugradjene mpeg2 kodiranje a HD ce ic u mpeg 4 vjerovatno..vrlo neizvjesna situacija.
A te s ugrađenim dvbt- om su puno skuplje (makar, ne znam da sam vidio neku plazmu, vidio sam par LCD- a- ali nisam ni gledao tako neke s visokim cijenama). Budem si jednostavno kupio eksterni prijamnik i sve 5 :)
A, to sve će tako u svijetu.
U Hrvatskoj će to za 15 godina ;D Sad je bitno izgraditi most na Pelješcu (ispravak, da nam Francuzi izgrade:banme:) ;D
Došao iz škole.
Sad odmaram ;D i sutra i prekosutra ne idem u školu :bigjump:
Što ti je :( :p?= Citat =:
Sad odmaram ;D i sutra i prekosutra ne idem u školu :bigjump:
Uzeo godisnji. ;D
Naravno, eksterni dvb-t receiver, i ja imam već od ljetos - tad je bio 250kn u Novoj Gradišci, sad je možda i jeftiniji ;D
Ja bih rado uzeo neki LCD, ali neću vjerovatno još par godina samo zato jer me jako iritira gledanje normalnih programa u 4:3 formatu na 16:9 televizoru.
Zasad jedino na MTV Adriji ima jako puno spotova u 16:9 originalnom formatu, oni ga ne prilagode, kao što to npr Njemci rade.
Inače mi 16:9 jako prija oku, svaka čast onome ko ga je 'izmislio' :D
Natjecanje iz Engleskog :)= Citat =:
Što ti je :( :p?
Ma, i meni je malo čudno- ali već sam se navikao.= Citat =:
Ja bih rado uzeo neki LCD, ali neću vjerovatno još par godina samo zato jer me jako iritira gledanje normalnih programa u 4:3 formatu na 16:9 televizoru.
Zasad jedino na MTV Adriji ima jako puno spotova u 16:9 originalnom formatu, oni ga ne prilagode, kao što to npr Njemci rade.
Inače mi 16:9 jako prija oku, svaka čast onome ko ga je 'izmislio' :D
Dosta su deblji ljudi- manja je vjerojatnost da djeca dobiju komplekse o tome da moraju biti mršavi ;D;D
Šalim se, ima dosta opcija da približiš 4:3 prema 16:9 uz što manje gubitke slike.
Da, ali su to opet gubici slike - čak i ako su 'što manji'.
Najbolje rješenje jeste da namjestiš na normalan 4:3, pa imaš dvije crne vertikalne linije sa strana ;) I onda patiš za neiskorištenim ekranom kojeg si platio ;D
Ja bio na biciklu i guess what - počela kiša i ja pokisnem :o
Helou....
Kaj je ovo?
Mah, niš...
Trenutno surfam s IE šesticom, a Windowsima sam stavil onu, black temu, kaj je ko iz razdoblja Win 98, ali crna ;D
Nije mi dobro, znam...
Bleh. Melankolija...
pozdrav svima... :)
došao sa posla... :-/
sutra idem upisati diplomski... :D
a sad odo do Samobora na fašnik... :p
Budem došao na povratku :D
..a bit će pive daaj, svi ćete biti informirani na vrijeme dont vori ;)
All I can say is lol ;D
Hoću, makar taj kongres je u 11.mj a tko zna di ću ja biti tada i hoću li uopće ući u obzir za odlazak tamo (CEO i CTO idu sigurno, a sa sobom uvijek vuku nekog iz salesa pa... :))
Buran dan, dodijelili mi novo tržište: Indoneziju ...milina ih je čitati, ali strah me šta će biti kad ih nazovem :notooth: Treba mi čokolade... Mnogo čokolade!
Slusam najnoviji album od U2,tj vec sam ga preslusao,stisno delete i empty recycle bin...
Najeo se kobasa s rostilja,ulio po litre vranca i boli me ona stvar... ;D
EDIT: Dobavio sam novi smajlić...
http://slike.hr/slika/93860.gif
Smuchac- dobar, dobar ;D
Evo, ja sam se registrirao na torrenthr.org- ako koga zanima- otvorene registracije.
hehe i u torrent svijetu je recesija a :)
profectus daje Dane otvorenih vrata kad daju kvadrate stana povoljnije , torrent sajtovima imaju slobodne rege , autokuce se prakticki deru "dam da prodam"....
sto se plazmi tice - cuj neznam , vidio sam kak to zgleda paralerno na istom Tvu analogni signal i DVB . DVB stvarno dosta ljepsi.
Zaustavljam krvarenje iz nosa...