jel bi islo u 7 il bar pol osam jer ja bi dosla, a vec imam dogovor u 9 pa mi glupo sam sat vremena jer dok se svi okupimo, nademo neku birtiju, prode vrijeme, taman stignem narucit kavu i platit... :)
Printable View
evo ja :blush:
I ja:wave:
Situacija is still unchanged.
cim su culi da ja dolazim svi odustali:(
mogu i ja doc, zasad nemam pametnijeg posla :dunno:
ovi zabregci fakat vole taj sat na trgu :p
to nam je najjakije mjesto :notooth:
A zakej se svi nebi dovukli do okretišta na savskom...točnije kod Stare Save... :D :D Odemo u Konzum i lijepo u parkić... makar je hladno još :D
Ja bi u petak trebao u to doba :beer: negdje u blizini sata, pa mozda svratim da vas pozdravim...mozda... :retard:
A zakaj ste vi svi tak pametni...Shvaćate da se ovako nećete nikada dogovoriti.Gore je lijepo postano u petak u 19:30...i još je napisano da sam u nastavku napišete vi koji dolazite.Ali...ne!!!Jedan pita zakaj tu?drugi zakaj ne ovdje?treći nešto treće...
Lijepo piše kad je okupljanje...vi koji ne dolazite ćemu bacat glupe komentare.
Očito se nećemo nikada ništa dogovoriti....tako da ovo za petak...ja prvi ne dolazim...i žao mi je što sam uopće pokušao da nas se bar desetero skupi.
ti si u zadnje vrijeme previse nabrijan :jehon:
I ja sam primjetio...PMS valda...;D ;D
I think somebody needs a hug!! Come here, come on... ;D ;D
Ma daj, opusti se, zar nisi vidio da će možda doći 3-oje ljudi...tak da ono, izgleda da ništa od toga, a niti smo se dogovorili gdje, tj, netko je bubnuo kod sata na trgu (gdje se inače UVIJEK nalazi 10 ljudi koji svatko čeka nekog).
btw. zanemarite mene, nebudem niti došao... :envy:
@ivstojic: gle, rijetko kad se uopće uspije skupiti više od 10 forumaša na nekom okupljanju... budi sretan ako ih je 3-4 pristalo doć... Jer znam da nas je jednom bilo samo 4 i bilo je sasvim OK... Tako da se nemoj previše živcirati... A nije sad u redu od tebe da tu pukneš datum i vrijeme i na kraju kažeš da nećeš do... :thumbdown
O koje tri-četiri osobe govorimo? :D
jednom nas je bilo dvoje :)