nakon skeniranja isključi pa ponovo isključi system restore. jer je gamad u system volume dijelu.
Printable View
nakon skeniranja isključi pa ponovo isključi system restore. jer je gamad u system volume dijelu.
xoftspy se mini čini dobrim programom za spyware
i jeste dobar.meni je pronasao pun k.... spywarea i ostale gamadi sto su propustili spyboot i ad-aware.
Evo kao i večina u temi:nod 32.koristim ga već duži niz godina i ne mislim ga micat,jer ima fakat sve što treba.
koristim ga i ja iako mi se vise svidja Bit defender.plus verzije imaju firewall,antivirus,antispyware/spam i resident shield.dakle,puna antivirus zastita.
....jedan od najivse koristenih ( ne kazem najboljih) u prosloj godini bio je Nod32
ja imam vec 3 godine zaredom mcafee security suite,ima i antivirus i firewall i super.ja se dogovorio s frendom,jedne godine on kupi,druge ja,netreba niakav key il tak nesto.a i super je ne koci npr. emule download ili torrente.za taj nod32 nisam uopce cuo.nisam ga vidio ovdje u ducanu.inace cuo sam da mnogi koriste zone alarm,al steta sto koci emule.al sta drugo ocekivat od antivirusa koji u ducanu kosta 5 Eur u pro verziji
a cuj,ne bi ga toliki koristili da bas nista ne valja.
a bez brige, noda ima za kupit svagdi... a možda ti nis za njega čua što je u biti to maleni programčić koji radi na temelju ( bolje spriječiti nego liječiti ) i ima samo antivirus u sebi kao defaultni modul....
dok mcafee ima cijeli security centar...
Evo meni je AVG jutros našao 185 raznih virusa. Čak sam za vrijeme skeniranja dobio obavijest da neki Trojanac s mog PC-ja napada neke IP adrese.
Nakon skeniranja, evo nisam dobio nikakav Alarm, znači da ga je AVG maknuo.
Šteta jer mi Trial istječe za 3 dana. Ali mislim da bi ovaj program trebali svi imati.
BTW-imam i NOD32, ali on, brate, propušta one manje viruse.
neki dan sam stavio nod na komp i izbacivao mi je neki error i izbrišem ga, restartam komp i izbaci mi poruku u vezi neke oštećene datoteke i nisam mogo niš osim ponovo stavit windowse. kad sam stavio windowse stavio sam norton 2005 i sad mi je za nijansu sporiji komp al bolje tako nego da stavim neki šugavi antivirus a da ne radi ništa.
Ja koristim samo NOD32 i fakat sam zadovoljan njime...
kaspersky internet security 6.0.1.411 i nema problema!!!!
spojene su dvije teme u kojima se raspravlja o istoj tematici.
po nezavisnim istraživanjiima broj 1 je Kaspersky, a tik do njega je NOD. no, bilo kakav AV je bolji no nikakav
po ovom nezavisnom testu se bas i ne bi reklo:
www.av-comparatives.org
zadovoljan sam trenutno sa nod 32 ali ga ne korstim stalno, vecinu vremena imam samo zone alarm bez ikakvog antivira
Imam vam ja full hrvatsku verziju i full najnoviju englesku verziju istina tu još nisam isprobao ali kažu mi da radi
nod 32 mi je najbolji
Gledajte, moglo bi se tu pricati dosta. Antivirus NOD32 je za nas najbolji, ali ima antivirusa koji su 100 puta bolji te ih koristi vojska i druge sluzbe. Za kucno koristenje je najbolji NOD32. I, mala preporuka je da ne koristite vise antivirusa jer nakon nekog vremena pocnu jesti jedni druge.
kad bi tako gledali po nezavisnim testiranjima najbolji su AVIRA,AVK i Trust port koji su nadmasili sve razvikane antiviruse ukljucujci NOD, Bit defender,Norton, Kaspersky i dr.
Nedavno u casopidu ENTER NOD32 nije bio ni medu prvih 10 najboljih antivirusa....
pa jasno,NOD i Norton(i ostali poznati) su samo razvikani antivirusni alati,ali ne znaci automatski da su i najbolji.
odabir treba vrsiti prema osobnim potrebama,a ne po imenu.
NOD 32 ja koristim i ja sam prezadovoljan njime. Svaki je dobar u svojim krugovima i ako se abdejta
imao sam NOD32 i mogu reć da je bio odličan! ;)
ali smo se potukli, s obzirom da mi nije htio napravit update......
odtada koristim AVAST 4 home. također mrcina od antivirusa :thumbup: