Imam 6.1 na petici i nemam ovakvih problema. Mobitel nije JBan.
Printable View
Imam 6.1 na petici i nemam ovakvih problema. Mobitel nije JBan.
Nisu ni ovi bili (sad jesu). Nakon dva restorea ovog sa 6.1 baterija se popravila, pa je izgleda sad normalno. Takoder je i kartica zamjenjena danas u t-centru i samo sam jednom primjetio da je pisalo "No service" i odmah se signal pojavio (LTE i 3G su bili iskljuceni)
Imam iphone 4 8gb zaključan ios je 6.0.1 a baseband 4.12.02 i jedan lik mi kaže da može da spusti baseband na 4.1 i da ga otključa sa gevey karticom,je li to može?
Da iOS da spusti sa 6.0.1 na 4.1 da bi mogao da radi gevey, ma nisu mi bitne aplikacije,bitno mi je osposobiti telefon.
A morao bi imat i SHSH za 4.1
Kako je moguće da ima SHSH moga telefona, čitao sam na netu da je on povezan sa IMEI-em i da nije moguće uzeti od drugog telefona.
Recimo da je to točno.
Svaki iUređaj dobiva jedinstveni SHSH od iTunesa, koji se sprema na cycia-ine servere ako imaš jailbreakan iUređaj. I ako ne spremiš te blobove kada potpisuju određeni iOS (znači, najnovija verzija kad je dostupna može se spremini, i kada izađe novija verzija, Apple prestaje potpisivati te blobove, i više ih nije moguće spremiti).
Ukratko, šta si spremiš, spremiš. :D
Izasao 6.1.2 firmware. Download u sticky temi
Da, zadnja verzija evasiOn 1.4 ovdje
opet imam problema sa updateom 3GS-a sa iTunesom...sad se radi o updateu na 6.1.2
opet mi je izbacio neki error kad se update skinuo pri pocetku instalacije...to je bilo i prosli put kad je bio update na 6.1 u pitanju...no za razliku od tog proslog puta, ovaj put mobitel nije sam usao u recovery, pa sam ga ja prebacio i poceo je extractat firmware...doslo je do verifying iphone restore with apple i izbacilo error 1604...pokrenuo sam itunes ponovno, onda je doslo do preparing iphone for restore i izbacilo error 1601...
meni nije jasno kako original softver moze tako zakazat, a nisam ni blizu jailbreaka jos dosao, ne mogu na miru ni novi softver stavit
edit: sad sam dobio i error 1602
Probaj ovo:
= Citat =:
Browse to Windows/System32/drivers/etc
In “files of type:” select all documents
Open “hosts”
Either delete all line that has “gs.apple.com”
Hit Save
Reboot computer for changes to take effect.
hvala, malo detaljnije je opisano ovdje...i ovo za sad uspjeva
http://absinthejailbreak.com/forum/h...es-error-3194/
Zašto ne napraviš update preko uređaja?
zbog toga sto je preporuceno napravit preko itunesa, bar je tako navedeno za evasi0n jailbreak...
sve je rijeseno, uspjesno je i JB-an...ako nista, znam za drugi put
Ne koristim Microsoft exchange, ima li uopće razloga da dižem 4s na 6.1.2 (sad sam na 6.1.1) jer ako je to jedino što je ispravljeno ne da mi se prolaziti sve još jednom.. Hvala!
Ja sam na petici dignuo, JB ionako nemam pa mi je svejedno. Čini mi se da je baterija malo bolja, no možda se varam... mislim da nema drugih razlika.
Ne. Ponudio se update pa sam instalirao. Kažem, nemam JB pa mi je svejedno koji fw je gore.
Ma svejedno je i meni jer trenutno JB radi na svim FW. Samo, nema mi smisla gubiti vrijeme dizanjem na 6.1.2 ako je exchange jedino sto su popravili jer ga ionako ne koristim.
Šta kazes sad nakon par dana, čini ti se da je baterija bolja ili stvarno je? :)
Izasao iOS 6.1.3 (likovi za download u sticky temi). Tko zeli sacuvati jailbreak, neka ne pravi update
možda glupo pitanje, ali da li se "izgube" aplikacije koje su prije stavljene preko installousa ako se napravi update na 6.1.3, budući da nema JB ?
I da li je bolje napraviti update preko uređaja ili iTunes-a?
Iphone 4S, 5.0.1
Hvala!