the one and only, velebitsko!
Printable View
the one and only, velebitsko!
slazem se sa gornjim postom u potpunosti
Ja pijem samo Ožujsko iz navike,drugi su fuj :)
da pohvalim edelweiss snowfresh
//premium wheat beer brewed in the Alps with pure alpine water and added alpine herbs// inace nizozemsko.
jedna od boljih piva koje sam pio je i irska O'hara red ale, crvena.
//fruity and aromatic beer with a distinctive coffee like finish. The traditional hop flavour balances the sweet malty caramel taste. Brewed with pale malt , torrified wheat crystal malt and generous portion of roasted barley//
takodjer, O'hara celtic stout (tamno) je jedno od boljih tamnih piva koje sam probao.
kakva fuckin zuja, molim vas lijepo...
:)
Osjecko:creep: :wall: :lmao:
Đurđaaaaaaaaaaaaaaaaaa
daj još tri Panaaaaaaaaaaaaaa....:)
becks.....
Kwak
ispod cinestara - Popdevil birc - 24kn :p
ubiti imaju tolko pive tamo da bi trebalo porobati od svega po jednu
jedna obavjest paulaner sada ima za kupiti u mercatoru (kaptol centar za druge neznam ali vjerojatno)
budweiser dark
VELEBITSKO i svijetlo I tamno!
Tuborg green i naravno Velebitsko!!!!:beer:
beksu mi je nekak pala kvaliteta.. cudan okus.. il sam ga previse pio..nekak mi vuce na sampanjac..
Teško je reći koje je pivo najbolje ali Stella i Beck's koji se prozvode kod nas samo su blijede kopije originala iz njemačke i Belgije.Toliko su loše da bi prije popio Karlovačko ili Žuju.Dobro ne baš Žuju ali...skoro.
Svi koji žele saznati više o pivama mogu to saznati ovdje
:hrv:
najbolja koju sam pio mi je Chimay blue, ima još i red, white i black, i Duvel je isto odlična...:beer:
Od domaćih Karlovačko, ako nema onda Adria, Pan i Staro Češko još nekako, Žuja jedino ako sam već pijan.
Od stranih, hm nešto od onoga što sam u Češkoj pio, ali sam bio prepijan da sjetiti se.
2-3 kese kikirikija i popit cu bilo koju :D
A inace preferiram zuju i karlovacko,bavaria mi je ok,a najbolje sto sam pio je guiness crna tocena piva...heineken mi je nekako najlosiji,mozda zbog http://wap.interunibase.com/zvezda.gif na etiketi,ne znam... :)
Meni se ćini da se ipak većina pivopija dijeli u klan Žuja i klan Karlovačko :-)
Ovdje kod nas ide samo Karlovačko,tako da su me asimilirali. Nijedno drugo,pa i da je bolje me ne interesira. Pio sam ih stvarno mnogo,i niti jedno me nije fasciniralo,a za neka piva neznam zasto i zbog cega su onoliko skupa,a nis ne valjaju... :beer:
Bavaria i Heinken :drunk::beer:
Prije 12.5 g sam prestal konzumirat (legalnu drogu Cigarete) par dana poslije sam prestal pivu piti,pa za danasnje pive vise ne mogu glasati.
Cinjenica naj piva sto sam pil u zivotu je bila Njemacki "Warsteiner".:respect:
karlovacko, tubog, carlsberg... stella... inace domace bosansko pivo skoro nijedno mi se ne svidja, za klasu su mi bolja vasa hrvatska od ovih kod nas,mozda se meni vise svidjaju... ko ce znati
Heineken je definitivno najbolji. :)
Ni Becks nije loš kojeg nema na listi.