Opet isto :/
Lol, dogodilo mi se nekaj smjesno... U biti, ja sam probao jbat sam limera1n, i nije uspjelo (kao da nis nije ni bilo). No ono kaj sam skuzio je to da kad odem u iPod (aplikaciju), nemam slider koji prikazuje koliko je pjesme odsviralo i kolko je preostalo (u biti onaj gornji). Koj je to vrag, ja nemam polma :wtf:
Jesi li je probao vratiti?
(Pritisak na notu (ako nemaš album art) kada pjesma svira)
Ma da, imam 2g, al ja sam probao redsnow i tri puta nisam uspio, a limera1n sam tek kasnije skuzio da nema za mojega...
Edit: trakica je vracena (ispalo je da nisam ni znao da se moze trakica maknut i vratit pritiskom na album art...)
Kako sam novi (odnosno moja žena) korisnik iphone-a 4. , zanima me jedna stvar.
Tu se sad spominje jailbreak limera1n beta 1 , pa beta 2 , beta 3 ....
Da li se isplati jailbreakat sa tim beta verzijama ili pričekati (ako ikad postoji) neku konačnu verziju.
I da li, ako jailbreak-am sa npr beta 4 mogu naknadno jailbreak-at sa novijom verzijom istog.
slobodno JB-aj ..
uvijek ces moci koristiti "novu betu" ako izadje .. bar je tako uvijek bilo sa gehotom i njegovim pizdarijama :)
piz.....jama ?? Ako možeš to pojasniti :)
ukratko,sve sto je on izbacio radi bez ikakvih problema :)
Može li se na kraju napraviti JB na 3G , OS 4.1 sa snOwbreeze 2.0.2? I pri tome bez ikakvih problema ako je moguce?? Ako je netko probao molio bi za malu pomoci ili informaciju, da li raditi ili cekati jos nesto... hvala ;)
Moze se uraditi JB, al posto ti se vjerovatno promijenio i baseband neces ga moci unlock jos neko vrijeme.
JB na 3G-u radite sa RedSn0wom, a za 3GS, 4 koristite Limera1n.
To je naravno samo JB, bez unlocka.
jel se zna šta za unlock kad bi mogo?
Ok, nakon toliko izgubljenih zivaca i vremena zakljucujem: LimeRa1n za iPod touch 2g nece bit, kao ni greenpois0n, RedSn0w ne pomaze (ma kaj god da napravim jednostavno stane na DFU mode i ni makac, moram ga restorat prek iTunesa, nikak da ga izbacim nit jailbreakam...). Ocito, ja jailbreak u zivotu nikad necu imat :cry:
Jedno pitanje za znalce! Citam ovu trakavicu vec danima i cekam neki valjani jailbreak za 3G, ulock me ne zanima trenutno!!
Znaci od limera1na nista, pa me zanima jel bolje radi redsnow ili snowbreeze? S kojim na kraju da ga krknem?
koji firmware? Imas jailbreakme.com
http://cafe.mobil.hr/threads/68850-T...l=1#post944360
A joj zaboravio napisati, ali boze moj sve se ovdje vrti oko 4.1 :jump:
E pa ovako, ranije sam pitao kako i sta sa snOwbreeze-om i JB za 3G, OS 4.1.... u međuvremenu sam ga napravio, sve 5 sve super dok se ne upali... a kada se upali , telefon je beskoristan... no service... nema mreže i to je to. Ne pomaže ništa, probao sam par stvari sa vađenjem kartice nakon posjeta youtube-u i nekim instrukcijama... no nista. Vratio sam ga jednostavno na 4.1, napravio back up i kao da ga nisam ni dirnuo. Pa eto ako netko planira ovako da zna sta ce se dogoditi. A ako netko ima rješenje za ovo , rado bih ga cuo.
Pozdrav!
pozzzz svima
dns sam iso u tmobile po iphone 4 i uglavnom sad je na OS 4.0.2
te sam ga sad jedno 10 puta pokusao updateat. ali mi na kraju downloada svaki put javi "there was a problem downloading the software for the iphone. the network connection timed out".
a tamo pod downloadanim stvarima pise eror 3259. pa me zanima ako neko zna kak da to rjesim da mi pomogne.
zahvaljujem
Ja se evo odlucio za redsnow i vec sat vremena se zajebavam s njim :-((((((((
Jednostavvno mi stane na "updating ramdisk", i to svaki puta na drugom mjestu progres bara. Probao sam ga tresti, istekavati, ustekavati, mijenjati portove i kabele i nejde!
Sjecam se da sam neki 4.0x s 0.9.5 jailbreaknuo od prve, samo nije bas radilo nakon toga, ali sada sam otu stoji i ne mice se!
Ima netko kakav hint, progooglo sam ali nema pomoci, kao neka nekompatbilnost s softwareom/kernelom ser ser... bas imam srece!
probo sam ga prvo flashnut s itunesom na cistu instalaciju 4.1 ali nema pomaka...
Meni inace stane odma na prvom koraku pa mi ostane u recovery modulu... Isto nista ne pomaze (osim restoring u itunesu...)
www.greenpois0n.com
- iPhone 4
- iPhone 3G S
- iPod touch (4th Generation)
- iPod touch (3rd Generation)
- iPad
Što sa softom 4.1, jel radi s njim?