pa ide lepo znas kako..ima cura ima sveg..a vi kako te??kako ste? šta radite?
nije se skoro nish pormijenilo u zadnjih 5 godina
Printable View
pa ide lepo znas kako..ima cura ima sveg..a vi kako te??kako ste? šta radite?
nije se skoro nish pormijenilo u zadnjih 5 godina
Uzivam u penzionerskim danima...rolam,klizem,trcim,vozim se na skuteru,surfam po netu,planinarim i zajebavam
Oprostite ako je bila tema, ali ja je nigdje ne vidim.
Evo, da se malo bolje upoznamo, zanima me što rade članovi ovoga foruma. Tj. koju ste školu završili i šta sad radite ili ne radite :).
Eto, dajte svoj glas i napišite post tipa:
-idem u drugi srednje- Ruđer Bošković
-nisam zaposlen, samo idem u školu
-dosta igram košarku, to mi sada na praznicima jedino oduzima vrijeme (uz komp, naravno :))
Malo opišite šta radite, nemojte npr. napisat- elektrotehničar.
Možda i u kojoj firmi radite (ako to ne zadire previše u vašu intimu :)) ili se ne bavite nekim mutnim poslom:D.
Pa, "fire away":rifle:
EDIT: Zaboravio sam staviti u anketu: "Idem na faks i ne radim"
Pa, jel može neki mod dodati? :respect:
-idem u prvi srednji za hotijelersko turistickog tehnicara (4-godišnja)-neznam kako se zove škola
-radim u školi kao učenik
-igram nogomet i igrice na kompu......
- 4. godina arhitektonskog fakulteta
- trenutačno odrađujem stručnu praksu za faks i radim još sa strane za dodatnu lovu (3d modele, vizualizacije i grafički dizajn)
- igram košarku, BF2, bavim se plivanjem, idem u teretanu...
obzirom da postoji vrlo slicna tema, spojila sam ih georgy
inace, zavrsila sam gimnaziju, potom uciteljski faks i radim u struci, kao teta u jednom zagrebackom vrticu. ovisnica sam o inernetu.
diplomirani ekonomist
Nekad sam radio, sad više ne, sad šefujem ;D
Zavrsavam srednju skolu i pisem za jedan domaci informaticki casopis.
rospaya- koji?
Zasto nema u akneti studiram i ne radim? Jel pise negdje da moram raditi ako studiram? :D
Npisao sam da sam zaboravio staviti idem na faks i ne radim (u potpunosti sam se posvetio učenju :p) i jel može neki mod to dodati.
A ne mogu sam staviti.
ne moze. nemamo tu ovlast
zamoli nekoga od supermoderatora
Ajde da i ja ponešto stavim, završena viša prometna škola, upisao specijalizaciju, također promet, ali to malo trpi jer i radim u isto vrijeme nije u struci ali ajde bolje to nego doma. Inače radim u jednoj geodetskoj firmi. A srednja škola mi je elektro.
sad cu 2. tehnicke skole, previše igram komp...
(jebote nis drugo ni neradim -.-)
Ljudi...vrijeme je da krenete sa životom. Neki su sa 14 godina poslovali dionicama i upravljali kompanijama milijardu puta vrijednijim od kila koje imaju...
za par dana upisujem apsolventsku na ekonomiji u os...zavrsio sam opcu gimnaziju 2004./`05.
ne radim jer puuno ucim lol
ja sam part tajm kockar... i kamatar :D + kradem od drzave
Idem u Srednju Školu u Đurđevac - Tehničar za Elektroniku 3.a
U slobodno vrijeme komp...
@Sega: I to što kažeš...
završavam ekonomiju u Zagrebu, pišem za časopis
Za koji časopis pišeš?