Smatraš sebe normalnim? Nisi li se malo umislio? :jehon:
Printable View
Ne vjerujem kolika je razina homofobije na ovom forumu..
daj svi se qurce a neki nebi ni mrava zgazili....:(
2mala: oladi; zašto ga se mora etiketirati terminom "*****"? Gay je em kraće em politički korektnije za napisati; ako netko napiše "*****", to sigurno napiše isključivo iz negativnih pobuda. A čemu?
Imam par poznanika koji su gay i veći su ljudi od nekih debila koje poznajem. Nemam ništa protiv njih; naprotiv. Iako sam i ja u početku mislio da se "to" događa tamo negdje vani, a da nije sveprisutno. Ako nitko nije time direktno ugrožen, ne vidim razlog da ih se proziva.
ma ti oladi. kaj si ti meni da mi kazes oladi http://img255.imageshack.us/img255/9295/fuckht8.gif
ja se postavanom gospodinu ispricavam na takvom izrazu kao i tebi. od sada cu koristit izraz homoseksualac.
A f*** off.. ;D
Dobit ćeš u živo..
http://img339.imageshack.us/img339/1540/fuckxl8.gifi ti isto, ne brini
Dušo draga, ako nisi primjetila u mojim ostalim postovima kada se krene drvljem i kamenjem na nekoga tko nije ni kriv ni dužan, stajem na njegovu/njenu stranu. A to što je u ovom slučaju u pitanju tetka, tak je lagano me povezati sa njim, ne? Da i u tebe netko uperi prst zato jer imaš zelen oči i madež na lijevom guzu, ne bih puno dvojio koga bih "branio".
Ne toleriram netoleranciju.
kak si pogodil za madez i oci?:notooth:
ma gle, da se razumijemo. nemam ja nista protiv tebe i osoba slicnim tebi. stvarno nemam. al smijesno nam je kak se muska osoba moze tak ponasat. i da, nije mi(nam) to bas najnormalnije..
i kad sam komentirala Hrvoja ( ;) ) ni jednom nisam ni malo povezala ga s tobom ;)
nemam komentara , zapravo imam , ali dobio bi ban , ako bi bio iskren !!!!
EDIT: smislio sam način kako to lijepo reći
zašto su se danas svi morali prilagoditi onome pederu , zašto su se svi morali sramotit samo da njega razvesele , ma baš me nervira , nadam se da ispada ubrzo jer ga ja stvarno više nemogu gledat , gadi mi se !!!!!! :(
Citat dana. Ciklička formula, a opet prejasna :)
Ne vidim zašto bi netko napadao ili etiketirao ljude po njihovoj naravi. Isto kao da netko kaže.. "Ona crvena Mala, fakat, stalno je u Crvenom.. Ima Crvenu torbu, Crvenu minicu.. Je***e, koji joj je????" ;D
Šalu na stranu -- ako ti već nije nitko takav ništa nažao učinio, nema razloga da budeš sociopatski nastrojen i pokažeš otvorenu netoleranciju. Mene nikad nije prala ni nacionalnost, niti vjerska pripadnost, a niti ona seksualna... Svatko bira svoj put i ako se to ne kosi sa dobrobiti drugih, čemu upirati prstom? U ovome slučaju, Hrvoje sigurno nisje sam birao što će biti; par gay ljudi s kojima sam pričao jednostavno kažu; to je ono što osjećaš i što ne možeš prikriti jer radiš protiv sebe.. Ako nekome to smeta - pa kvragu.. Kao da Smogiju, ElNinu ili na kraju krajeva meni netko kaže - "čuj, fakat nisi normalan što voliš trebe.. Moraš gledati frajere." Da, baš. Hebiga; voliš cure i to je to. Isto tako netko voli frajere -- i je*iga.
Što je sad normalno? Treba li uopće gledati nečiju opredjeljenost?
molim te, pronadi mi moj citat gdje sam ja nesto ruzno rekla o hrvoju,
ajde..
nista? naravno, nema ga.
jer nemam nista protiv njega. cak sam rekla i da mi je simpa i smijesan.
i da, nemam crvenu minicu :p
Imala si na pagu ;D
.. Btw nisam rekao da si rekla nešto ružno.. Ali to zvuči tkao svaki put kad napišeš "*****". Ja to nikad nisam napisao pa ne shvaćam ljude koji to pišu.. ako da za crnce napišeš "crnčuge".. Correct me if I´m wrong.. :)
(iako si mi još uvijek frendica, no matter what ;D )
nisam, imala sam bijele hlacice sreco :p
joj, ja napisem ***** jer mi uslo u naviku. cisto zbog toga, a ne da bi nekoga uvrijedila time
Ach da.. ;D
Lapsus calamii.. ;D
Imala si crveno dosta toga.. Ehm.. ;)
No harm done; samo što sam se ja naučio govoriti isključivo iz poštovanja prema ljudima koje poznajem..
Ja sam naucio da se nacionalnoscu ili spolnoscu dice ljudi koji se nemaju ama bas cime drugim podiciti u zivotu. :dunno:
Upravo tako..
btw.kolko se sjecam,dal u proslom je isto bilo da su ih obukli u zenske isto je bil smjeh,bez obzira na sve.A kaj kad njega izbace,oko koga cete raspravljat,koga bi rado izmlatili,joj i to najvise pricaju djeca,koji i tak stalno pricaju kak im je dosadno...boze kud ide ovaj svjet...:notooth:
Ljudi pljuju po RTL-u kako su mogli staviti takvog femi pedera. Portali i novine prenose svaku njegovu izjavu u toj kuci. Na vijestima drugih tv i radijskih postaja se javljaju gay aktivisti, crkva, udruge branitelja, udruge vlasnika crvenookih zlatnih ribica i ini drugi sa svojim misljenjem.
Znate kako se to zove?
Besplatna reklama. RTL-ovci su uspjeli privuci pozornost cijele nacije i dobiti ogroman prostor u drugim medijima. A to je primjer odlicnog managmenta.
bit ce zanimljiv bb. to je sve sta cu ja rec. :ideja:
btw vani su takve stvari normalne doduse necu sad procjenjivat sto je normalno da se desava a sto ne, ali, dogadjaju se. a kad se kod nas nesto dogodi onda nikome nista nije jasno svi popizde. kad smo seljaci.
Bas me zanima da li ce Hrvatska podrzati pedera il ce prvi ispasti??? :D
Ja se ponosim svojom nacionalnoscu i mislim da se netrebam nikom opravdavat zbog toga.
istian je ovo za RTL i menađment , do ...
lijepo su to osmislili.gledo sam vecerasnju emisiju , Hrvoje (uh tesko mi je to pisat) je jedno 60 70 posto vremena bio u glavnom planu .. cak su zabavu za njega organizirali.
a znate onu - one thing that is worse of being talked about is - not being talked about.
:jehon:
Nacionalnoscu se ne mozes "ponositi". To je kao da se ponosis sto imas 2 ruke. Niti si ti to birao, niti si ista za to napravio, ergo nemas se s cime ponositi.
@Pinocio - Zbog cega mislis da javnost ima pravo glasa? Javnost ima pravo glasati, ne i birati. Pravo biranja imaju project manageri koji rade na BB-u. A oni sigurno nece izbaciti zlatnu koku.
ahoj društvo.
iskreno bilo je za očekivati ovakve pogrdne komentare za hrvoja. Mislim da to nije u redu. Ali radite kaj hoćete. Samo me zanima kako bi vi reagirali da je vaše dijete homoseksualac? isto tako primitivno ili ?
nemojte me krivo shvatiti, imam doma jednog poput vas, ali to ne podržavam. dečko je ful hrabar, ne srami se onoga što je, i to je ok. a i stvarno je simpa, i zabavan. s obzirom da je taj bb na tv-u, ja ću ga gledati kad stignem, i baš mi je drago da je ove godine zanimljivije i smiješnije upravo zato jer je hrvoje tam. isto tako moj muž mi svaki dan kad vidi da gledam bb kaže da kak mogu gledat pederčinu koja prima u dupe i puši frajeru...i na taj način pokazuje ljubav prema svom dečku. Gle vama kažem a i njemu, ne razmišljam o tome kako oni to rade jer me stvarno ne zanima. prema tome dok hrvoje ne dira vas pustite i vi njega.
stipe je fizički zgodan, ali kad zine ajme meni. tetkica, čak i hrvoje ima grublji glas od njega.
arsen mi je mrak.
maja paola zgodna, ali komplicirana.
mirela purgerica sve 5, ali malo čudna. zasad me iritira.
senka zasad najsimpatičnija, nije nešto pretjerano zgodna, ali je ovak simpa.
vedran iz slavonskog broda mi je bombonček. preslatki.
krešo-pederast
goran- ništ posebno
valentino-gubica
martina- nezamjećena
vita-totalna glupača, s tim pimpekom iznad usne koji ju čini još ružnijom.
tessa- ok
ivana-ok
eto to je zasad to :cool: