cyber stvarno gledaš sitnice
Printable View
To nije sitnica. To je najbitnija stvar. Da SX nema series 60 platformu niti jedan program/igra rađena za nokije ne bi radila.= Citat =:
Poslao: damgol
pod velicinom ja smatram sve 3 dimenzije, a ne samo visinu
...cyber ma daj molim te......
...coma svaka čast to i ja mislim
M nokia je najbolja
@Dario probaj izgjegavati takve izjave
@Cyber imaš pravo
6600 i SX1 su zbilja dimenzijama tako slične ne kužim čemu usporedba
Bolji ti je Nokia 6600
jel ima 6600 STEREO izlaz i jel dobijes stereo slusalice (3650 nema zato pitam)
6600 nema stereo.
Moje mišljenje: Siemens je najavljeni 2 mjeseca prije nokie i to znači da je "zastarjeli". Možda se i nevide prevelike razlike zbog toga, ali ipak bi moj izbor bio 6600.
eto ja bio isto za njoku dok nisam cuo da 6600 nema stereo
čudi me samo što niko ne spominje se p800 i p900 u toj priči, koji su po meni iznad ova dva... Iako po nekim funkcijama zaostaju (ono što meni smeta je proširivost memorije koje na se p800/p900 ide do 128 mb)....
baracuda malo si promašio temu ovdje se isključivo raspravlja o siemensu SX1 i nokiji 6600,inače i u su i nokiji je proširivost memorije preko 256 MB.
za one koji još ne znaju siemens je spustio cijenu sx-a na nevjerovatnih 3500 kn u dućanu!
dok je cijena nokije stvarno precijenjenih 5965 kn:thumbdown
Misliš 4965 kn?= Citat =:
Poslao: damgol
baracuda malo si promašio temu ovdje se isključivo raspravlja o siemensu SX1 i nokiji 6600,inače i u su i nokiji je proširivost memorije preko 256 MB.
za one koji još ne znaju siemens je spustio cijenu sx-a na nevjerovatnih 3500 kn u dućanu!
dok je cijena nokije stvarno precijenjenih 5965 kn:thumbdown
= Citat =:
Poslao: cyberphere
Misliš 4965 kn?
ne frende mislim 5965,80 kn tako bar piše u mobisovom shopu na netu proveri si sam
ovdje
Ma oni to nisu obnovili ko zna od kad. Mobitel košta oko 4800 kn u VIP-u
a jesu ili nisu obnovili tak još uvijek stoji cijena,a ak stvarno nisu to onda ide na njihovu sramotu!
a ove dvije usporedbe cijena su one u dućanu od proizvođača,a ne kod operatera!
To prepucavanje i pametovanje oko koji je bolji, ljepši ili manji su, barem u ovom slučaju, pretjerane. Mada nisam imao N6600, prema opisima i karakteristikama vrlo je slična SX1. Jedna ima jedne prednosti, a drugi druge. Isto tako vrijedi i za mane. Zar pokušavate nekom nabiti osjećaj da ima lošiji telefon? Pih... A i to sa tržišnom zastupljenosti su također gluposti. Netko preferira jednog proizvođača ili neke modele, a drugi neke druge. Ja sam imao N3650 i bio sam super zadovoljan s njom. Zbog njezinih dimenzija, kupio sam si šminkerski Samsung E700 i nakon nekoliko mjeseci skužio da mi totalno nedostaje Smartphone. I ponovo otišao u minus sa SX1. I nije mi žao. I znam da se ne bih bunio ni da imam N6600. SX1 je pravagnuo prvenstveno zbog cijene, a osobno i zbog dizajna.
Samo toliko.
A čuj to ti je tako. Svaki cigo svoga konja hvali. Neće nitko govoriti protiv svog mobitela pa makar on bio Alcatel.
E pa sad cyber to nije baš tako... Pitaj malo kappu i mene što mislimo o 6600 (obojica je imamo) pa češ vidjet kako hvalimo svog konja... :D
ali zato cyber svoga konja zna pohvalit kad got zatreba;D :notooth:
Ja sam osobno vrlo zadovoljan svojim SX1, mada me zna iživcirati kad mi se smrzne. :mad: Ali to sigurno nije razlog zbog kojeg bih rekao, fak Siemens, hoću Nokiu. Jer znam da bi se to i kod nje dešavalo. Češće ili rijeđe, to ne znam, ali sigurno bi.
pa koju ver sw imas?
ma nema to veza dešava se i za zadnjom verzijom ali ja od kad sam izvadio mmc nema smrzavanja.......
očito mu je to problem.....
cyberphere & damgol - nema smisla prepucavati se oko mobitela, ipak su to "samo" mobiteli... molio bih vas da se suzdrzite od provokacija... :)