ili
![]()
slike preuzete sa www.mobile-review.com
vidim da se poprilicno spominju ova dva modela, a nitko ih izravno ne usporedjuje, ili barem vec dugo nitko nije...
vase misljenje??? komentar??
ili
![]()
slike preuzete sa www.mobile-review.com
vidim da se poprilicno spominju ova dva modela, a nitko ih izravno ne usporedjuje, ili barem vec dugo nitko nije...
vase misljenje??? komentar??
to je prevagnulo uzimam 6600 misilm da je nokia ipak bolja od siemensa .... naravno sada starog moram nagovoritiali misilm da to nece biti problem ... dobro mi je sto sa 6600 dobijes mmc karticu od 32 mb
chevapi for men
mene iskreno vise vuce sx1, i to zbog nesto manjih dimenzija... a cuo sam da na n6600 zna skripiti plastika od kucista, sad ne znam jel to istina???
6600 bi radje uzeo jer ju pogoni os verzija symbiana 7.0, a sx1 stara 6.1, te sto 6600 ima podrsku za javu 2.0, a sx1 samo za 1.0!!!
jos kada bi podrzavali SD a ne samo MMC
po meni su oba modela podjednako dobra i nećeš pogriješiti ako uzmeš bilo kog od njih
ako idem uzimati jednog od ta dva, uzet cu ga s burze... nemam love niti vrijede toliko u ducanu... tu je onda bolji sx1 jer sam mozes raditi update firmware, dok kod njoke ne mozes, nego moras u mobis i platiti upgrade...
@ coma- kaj ce ti sd... skuplji je od mmc-a, jedino ak ti je zgodnije kombinirati zbog digitalca...
ja bih jednu mmc od 128 mb i bio bih sretan![]()
chevapi for men
ma SD je brza, a to mi puno znaci kod digitalca
Definitivno 6600, ali kao što je dj_velja rekao: "Nećeš pogriješiti ako uzmeš bilo kojeg od njih"
sad je sx1 recimo to tako "zastario", posto je sendo isto baziran na symbian os 6.1... sto ce on tek biti kada izadje!?!?!ali to je vec za drugi thread...
sx1 mi je lijepsi, ali nokia mi se ipak cini kao bolji izbor!
ma meni je isto nokia bolja ...
chevapi for men
VIVA NOKIA
@ za vlasnike nokie - jel vam skripi plastika od kucista???ak vam se da, nabrojte par nedostataka i mana koje zivciraju, a skuzili ste ih do sada... ???
Meni ne škripi. Jedino mi se malo klima poklopac od baterije ali ti je od stalnog otvaranja i zatvaranja zbog promjene MMC-a. Meni jedino smeta gumb za meni jel sam ljevak i malo mi ga je teže pritiskati. Joystick je odličan. Malo je tvrđi i kraćeg hoda ali puno bolji večine joysticka na mobitelima. Nisam mu našao još ni jednu poštenu manu osim baterijePoslao: vrag
@ za vlasnike nokie - jel vam skripi plastika od kucista???ak vam se da, nabrojte par nedostataka i mana koje zivciraju, a skuzili ste ih do sada... ???
A zasto stalno mijenjas MMC? Imas ih vise?
Forumaš godine :)
a sto je s baterijom??? koliko dugo traje???
jel mob prevelik da se nosi u džepu od traperica???![]()
Meni baterija traje maksimum 2 dana ako da ni ne pogledam a to naravno nikad nije ni biloPoslao: vrag
a sto je s baterijom??? koliko dugo traje???
jel mob prevelik da se nosi u džepu od traperica???![]()
Obično mi traje oko jedan dan jel stalo čačkam po njemu.
A mob nije pre velik. Malo smeta ali se navikneš
da, to je onda malo nezgodno s baterijom! pitam se kak na sx1 izdrzi, vjerojatno isto...
sada je nesto 6600 pojeftinila u oglasniku... dok uopce jos uvijek nema sx1!
od proslog oglasnika cijena pala za 15-20 eura, stvano super
p.s. cy dali si 10000% siguran da ne prima SD card?
Poslao: coma_zgb
od proslog oglasnika cijena pala za 15-20 eura, stvano super
da, odlicno... sada je najjetinija 6600 2950kn, za mjesec dana mozda padne na 2750, ako!!!
htio bih u svakom slucaju neki symbian mob... gledam ovaj n-gage, da nije tak gadan i nezgrapan... 1500kn nije puno!
da, a jedan nedostatak je sto ga nered ima pa...![]()
Bookmarks