a da ti prestanes okolo se pravit pametan ak te niko nis nije pitao?
Printable View
a da ti prestanes okolo se pravit pametan ak te niko nis nije pitao?
Ljudi
hoce li neko uploadovati taj hr.t9 i sr.t9 za SONYERICSSON K510i.
Hvala Vam.
Ajme, mislim da ces ti ovdje jako lako i jako brzo zaraditi ban sa ovakvim stavom.
Inace se slazem sa S.Silvom, gumb EDIT je tu da se koristi, a ne da ima 5 postova jedan za drugim od istog korisnika koji se svi nadovezuju jedan na drugi.
Osim toga, zar stvarno mislis da tu netko smije nesto napisati samo ako ga se nesto pita? Come on...
@ xulos
pa covjek ti je dobro rekao da prestanes duplat postove!! (meni se to zna slucajno dogodit ali ti na dva threada stavis isti post!!)jer kad duplas postove moderatori imaju posla pa ih spajaju jedne u druge pa tako lako mozes zaradit ban a pogotovo s takim ponasanjem jer je mene imatic upozorio da cu drugi put dobit ban zato jer sam nesto reko o tebi ako se sijecas
pa ako pomaze ja cu se ispricat jel sam slucajno stavio dva ista jer imam obicni net i sve mi je usporeno...a ja sam to skuzio da sam ostavio dva nemora mi on reci da sam ih dvaput stavio..
Izlazite iz okvira teme.
Hoce li neko uploadovati taj hr.t9 i sr.t9 za SONYERICSSON K510i.
Poz.
pa zar nema na netu??
Evo precice za jezike: FS\tpa\preset\system\language
Moze t9 sa bilo kog SonyEricsson-a.
Hvala.
ima li tko patch za w800 r1bc002 ignore_closed_latch_w800_r1bc002.vkp da ignorira zatvoreni poklopac objektiva????downloado sam patch sa one ruske stranice ali patch ne funkcionira
Hvala SPEEDY ali ja sam trazio Hrvatski i srpski T9. Inace odgovara ovaj Espanol. Uploaduj mi PLEASE.
@ speedy_220
imas li onaj patch koji sam gore spomenuo?
imam,evo i link
nisam
probaj ovaj (isto taj patch za kameru al novija verzija)
w800_R1BC002_ignore_closed_latchv2.1.vkp contains error(s) at line 7 near ne radi!!!!i jos sta radi onaj patch w800_R1BC002_delete_images_ir-port.vkp i w800_R1BC002_menu_on_button_xxx.vkp??
i ima li patch koji mice onu poruku pess * and then unlock ali tocno tu poruku??
Super SPEEDY.
Samo sto meni treba SR.T9 i HR.T9 , a ne ovo sto si uploadovao.
Na netu se ne moze naci.
daj valjda neko zna odgovorit na ono moje gore pitanje!