Utorak jutro...nema linka za 12. epizodu.Brzo gospodo dajte rapidshare link za download,sa titlom ili bez,whatever....:spin:= Citat =:
Izvorno postao exotica
Printable View
Utorak jutro...nema linka za 12. epizodu.Brzo gospodo dajte rapidshare link za download,sa titlom ili bez,whatever....:spin:= Citat =:
Izvorno postao exotica
uh... kad bi neko bio tako dobar da mi zdinsta prvu i drugu sezonu, bio bih mu jako zahvalan!
na žalost doma nemam internet a tu na poslu imam administrativne zabrane na sve te download linkove!
ajde ako se nekom da da mi se javi na pm! možda imam ja nešto što vas zanima....;D
Probaj isključiti administrativnu zabranu ako nema pass= Citat =:
Izvorno postao Vido
START > RUN > GPEDIT.MSC > USER CONFIGURATION > ADMINISTRATIVE TEMPLATES > SYSTEM > RUN ONLY ALLOWED WINDOWS APPLICATIONS ;D
A mislim da možeš pronaći i pass :comp:
Kliknite na START-RUN i upišite sljedeće rundll32.exe keymgr.dll,KRShowKeyMgr-enter :thumbup:
Fliponja,svaka čast !!! :thumbup:
Jel ima tko titlove za 12. epizodu???
na www.prijevodi-online.org jos nema titlova.
Ajde molim vas ako netko ima da stavi na rapid.
www.divx-titlovi.com= Citat =:
Izvorno postao Black_Hawk
Nema, vec sam gledao.= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
doći će za koji dan, polako, nigdje ne gori.= Citat =:
Inace bude utorkom do 20 sati a danas kasne pa sam se zabrinuo ;D= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
a fak nemogu nac pasword..ufff:-/
Znači sad 13. epizoda izlazi u utorak i onda do proljeća ništa!:comp:
evo svi titlovi na jednom mjestu:
http://prijevodi-online.org/index.ph...de&id=42&s=sve
Ajd pogledaj ispod linkova za download pa javi sta si nasla. :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao lili
:rolleyes: ja sam pomislio da joj neko prčka po korisničkom računu i slao joj PM kako da pass pronađe ili promjeni bez znanja postoječeg kad ono ;D Zbunio me sig= Citat =:
Prijatelju sam proslijedio ovo,učinio tako i... sj..bao komp= Citat =:
Izvorno postao fliponja
Black_Hawk imaš privatnu poruku.
Hm malo smo otišli off ali moram odgovoriti na ovo! Govoriš kako ti je na poslu admin.zabrana i ja stoga zaključio da imate xp pro jer to ide samo na njima ali evo pogledaj i sam odakle sam copy-paste, s tim da ne bih postao a da nisam probao!= Citat =:
Izvorno postao miro666
http://free-bj.htnet.hr/colicweb/index.html
,,,joj fliponja thx. na trudu ha nesporazum;D= Citat =:
Izvorno postao fliponja
je registrirala sam se tam , al neznam gdje da trazim..joj.:rolleyes:,= Citat =:
hvala fliponja!!
sad cu i ja dobit drugu sezonu viiiiii jedva cekam ;D;D;D :love:
mislio sam ispod ovih linkova za download:= Citat =:
Izvorno postao lili
= Citat =:
Izvorno postao fliponja
http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_9_10.gif Našla je ona ali je mislila da mora ići na taj link da nađe pass! Sad zna sve!= Citat =:
Znam da je nasla, ali je tam napisala da se ona negdje registrirala ali nemoze nac, a ja nisam nikakvu registraciju spomenuo....= Citat =:
Izvorno postao fliponja
..ma sve ok. fliponja mi je sve objasnil i skinula sam..Thx