Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Printable View
Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Interesira me, dali oni planiruju dodati jos programa u maxtv ili je to to?
Normalno da planiraju. I ne samo novi programi. Bit će još dosta dobrih stvarčica samo da to krene= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
e super onda. ja cu si upiknut taj maxtv cim bude bilo programa koji mene zanimaju jer ovo sto sada nude je katastrofa...zapravo, pohvalno je sto ima toliko nasih tv postaja, ali od ovih stranih je losa ponuda, a sportskih programa i nema. (ono ne ubrajam u sportske programe)
vjerovatno mi je negdje promaklo...ali,jel ima mogucnost da npr.mogu gledati neku emisiju koja je jucer bila a ja nisam stigla pogledat???i da li se moze snimiti negdje???vjerovatno se nemre strimat na komp pa jel ima neki web prostor (koji je kakti ukljucen u cijenu) pa da se eventualno moze nesto snimiti na to...
i,da li komp mora biti upaljen (i biti spojen na net) da bi se to moglo koristiti...ili ga samo onak upalim i on radi...
Nema još te mogučnosti ali polako. Vjerojatno će i to omogučiti. Ne treba biti komp upaljen. Jedino što je potrebno je da onaj router kojeg dobiš kad ti uvedu maxtv bude uključen= Citat =:
Izvorno postao tutlek
bilo bi super kada bi se u suradnji sa pc-om moglo snimati sa maxtv-a. i hrpa dobrih programa... onda to vec postaje opako.
Pa to se može izvesti. Spojiš maxtv box sa kompom, i programom WinDvr gledaš programe i snimaš šta hoćeš= Citat =:
da stvarno... sad razmilih malo.jedino trebas scart konverter.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ma to je par kuna..= Citat =:
ma znam...al meni je uvijek teze nac takve stvari nego nesto veliko :Di nadam se da nece dizat cijenu povecanjem programa..
vjerovatno cu ga uvest (cim mi postane dostupan...) pa se raspitujem malo...
znaci,prakticki se moze snimiti na komp? :)
ma joj kad im je dubrava uvijek zadnja rupa na svirali...joj... :cry:
Jednostavnije ti je kupiti DVD Recorder (ja imam Sony RDR-HX910 :D) i snimati na hard (250GB cc100sati na SP) kao što ja koristim za skidanje programa sa kablovske ako ne stigne pogledati!= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Imaš pravo vezano za brojnost i kvalitetu programa kada se radi o nekodiranim programima, no ponuda programa koji se mogu gledati kupnjom određene kartice je bogata i kvalitetna - ovdje mislim na Europu ne na RH. Problem je što kod nas ne možeš legalno kupiti vani vrlo popularne programske pakete - vjerujem da za to kod nas ima "publike" tj. ljudi koji si mogu priuštiti i skuplje pakete. Ako je netko imao prilike gledati npr. njemački Premiere(koji je u određenom periodu bio provaljen) zna o čemu govorim - programi jesu njemački ali emitiraju nove filmske hitove sa njemačkom sinhronizacijom i sa originalnim tonom,a kako je 95% filmova SAD produkcija sa razumijevanjem nema problema - za one koji znaju engleski.= Citat =:
Prednost satelitskog programa je u tome što već i sa receiverom cijene 800kn možeš gledati kvalitetan program - bitno je da imaš card reader - receiveri u tom cjenovnom razredu imaju. Mi imamo peh što je seemore paket pušiona tj. preskup za ono što nudi. Maxtv je baziran na naprednoj tehnologiji i nudi opcije koje satelitska ne nudi ali zato satelitsku možeš gledat i u vikendici bez elektroinstalacije(ako imaš agregat) i jedini trošak je najam kartice + cijena recievera koja je zanemariva ako se podijeli na neki vremenski period 12-24mj. koliko se potpisuje ugovor za maxtv i dsl da bi set top box dobio besplatno. Nasuprot tome - imamo dsl koji je nedostupan u mnogo područja a dostupnost maxtv-a je je još manja jer nije dostupan svima koji mogu uvest dsl - dakle tamo gdje je maxtv alternativa kabelskoj ili gdje kabelska nije dostupna pa je jedini izbor za kvlaitetan program u mnogo slučajeva nije ga moguće uvesti. Ako je priljučak moguć dodatni trošak postojećem korisniku dsl-a koji ga koristi za pristup internetu je 65kn ali nekome kome treba samo televizija a ne i internet trošak je dsl pretplata + 65kn dakle cijena maxtv-a je veća od oglašavane jer preduvjet za tu uslugu je plaćanje za nju vezane usluge. U tom slučaju korisniku koji želi samo televiziju a ne može dobit kabelsku isplativija varijanta je sat. receiver.
MAXTV smatram inovativnom uslugom ali da bi rekao kako je isplativa ili kvalitetna usluga treba se ispunit uvjet dostupnosti većini korisnika tel. linija.
gdje ima za kupiti solidan dvd recorder a da nije preskup?= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Vjerovao ili ne Pevec LG DVD Recorder samo ima mali hard disc, a košta oko 2000kuna!= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Ali nemojmo sada OFF!!
Neki programi imaju zastitu i ne mogu se snimati na sve recordere.
Ne da neki programi, nego neke emisije ili filmovi imaju -ne znam kako se to piše na njemačkom ali se izgovara "cvajton"(dvotonski)= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Samo jedna napomena, ako signal ide preko Scarta onda je on na tom mjestu analogni, a analogni signal se može snimiti. Eventualne zaštite mogu se zaobići.
Koliko znam, Macrovision jos nije probijen.
...neznam jel to bilo pitanje, al kaj mi je bolje uzeti MAXtv ili vodatelov tv?...
Ili se rabi TV s ugrađenim HDDom poput novog LG LCD TVa?= Citat =:
Ili to. Ali pošto je to trenutno jedini takav tv onda ga nisam ni spominjao= Citat =:
Izvorno postao mach1
Nije, ali isto tako ne štiti ni analogni signal ;)= Citat =:
Izvorno postao rospaya
dostupan mi je maxTV!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:
područje dubrave...sutra idem mamu nagovarat :) hehehe
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
znaci,moze se snimati nekako na komp???