a besplatni pozivi če vrijediti za pretplatu? mislim vikendom
Printable View
a besplatni pozivi če vrijediti za pretplatu? mislim vikendom
Ne treba ti tele2 signal. Na Krku valjda imas vipov signal pa se nakacis na njega! Kuzis?= Citat =:
Izvorno postao Denis
U pravu si,bas danas mi je bio lega koji je kupio tele2 karticu ali nije mogao uhvatiti signal,onda smo postelali da trazi Vip i nasao je bez problema.Na ekranu pise:Hr Vip a ispod Tele2....= Citat =:
Izvorno postao andro2001
Obično je svima obrnuto,ti si prvi kojem su teletovi mobiteli zanimljivi.= Citat =:
Izvorno postao Hacker
Guske u magli smo bili do sad.Pa lako se nakon nekoliko mjeseci baci kartica(teletova).= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
MMS i GPRS su obećali do kraja godine.= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ODGOVOR NA UPIT MAILOM DA LI ĆE VIP SNIZIT CIJENE USLUGA:= Citat =:
Izvorno postao Darian
Postovani gospodine,
zahvaljujemo Vam na upucenoj e-mail poruci.
VIPnet Vam vec pruza najbolji omjer cijene i kvalitete. Kao VIPme korisnik
imate mogucnost aktivirati VIP.friends 0 kn opciju i razgovarati po 0 kn
prema odabranom VIP.friends broju i to 24 sata dnevno. Svi korisnici koji
su dosada odabrali spomenutu opciju vec su dokazano znacajno ustedjeli na
svojoj potrosnji.
Broj korisnika Tele 2 mreze nije dovoljno razvijen u odnosu na broj
korisnika druga 2 hrvatska operatera i vecina poziva koje biste vrsili iz
Tele2 mreze bi isla prema drugim operaterima, a time placate 14% visu
cijenu nego dosada.
Takodjer, VIPnet ima i najkvalitetniju mrezu u Hrvatskoj, sto je dokazalo i
istrativanje neovisne tvrtke P3, koja provodi mjerenja po standardima
Europske unije.“
a dobro su ti i odgovorili,to je ono kaj sam i ja pričao prije par postova.
Samo ponavljaju jedno te isto. Oni su na tim radnim mjestima tako masno plaćeni, a imaju posao automatske telefonske sekretarice. Pitaš ih jedno, oni ti ponovo isto od prije.
sto se tice postpaid cijena tele2 jedini nema mjesecne naknade za pretplatu i samim time je najjeftiniji. bar onima koji ne razgovaraju puno.
Ono sa nedostatkom mreže sam skužio nakon sat vremena što sam napisao post, kada sam stavio Teletovu karticu u mob. i pojavila mi se je Vipova mreža, stvar nacionalnog rominga.
Malo radim na sporopaljeće svjećice.
Ajde dobro. Živi bili pa vidili. To znači da morasu sa Vipom napravit aneks ugovora o nac. roamingu i u njega uključiti GPRS.= Citat =:
Izvorno postao davor
Bilo bi super vidjeti GPRS bez pretplate po nekoj razumnoj cijeni, a ne kako je sad. 100kb/5,85 kn.
I još kad se uzme u obzir da dobiješ ukupno 170 kn za trošenje nakon registracije putem reg.listića tih 95 postaje prava sitnica.Dobrodošli u novo telekomunikacijsko doba!!! (hebote čeko sam 4 godine ovo da krene)= Citat =:
Izvorno postao Denis
= Citat =:
Izvorno postao sms freak
Nemoj mi ništa govoriti. Od kad su priče počele o trečem operateru ja sam se nadao. Ali evo dočekali smo kokurenciju u pravom smislu!
Da, ali koliko vidim, mnogi čekaju "nešto"... Jedino što se može čekati je da T i VIP snize cijene poziva na cca slične cifre, ali kako oni i dalje tupe o 7 favorite brojeva, VIP friends 0 kn i najyebenijom pokrivenošću, čisto sumnjam da će se odlučiti na takav potez. To što spuste cijenu nekog Simpa ili VIPme kompleta je ništa kad moraš plaćati ful skuplje pozive.
Boli T-mobil i Vipnet briga za spuštanje cijena. Oni su već podignuli veliku lovu na nama. Razmislite koliko su nam love već pokupili kada Tele2 može dava poziva za 39lipa i još iz toga mora Vipnetu plaćati nacionalni roming.
Nije ti palo na pamet da u početku rade sa minusom da privuku i stvore bazu korisnika? :spin:= Citat =:
Izvorno postao Denis
Pa da. U ovakvom biznisu je logično očekivati povrat kapitala tek u 4. ili 5. godini poslovanja.
Samo što T-Mobile i VIP su, prema svojim cijenama, vratili svoj uloženi novac u puno bržem roku.
Prema tome u nekom budućem periodu je logično da će doći do korekcije cijena. Vjerovatno to neće biti drastično (ipak im je slogan "jednostavno i jeftino"), ali će se razlika u cijenama smanjiti.
Nešto slično je bilo i kad je ViP ulazio na tržište.
Koliko se sjećam, kad je VIP ulazio, imao je jako slične cijene bivem Cronetu.
da, ali sta ce oni sa time dobiti? oni nemogu (nije bas preporucljivo) dizati cijene za neko vrijeme. po meni oni posluju sa dobitkom, ali prilicno malenim (i troskovi su im maleni jer im je mreza vrlo jednostavna)= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Kad je vip ulazio 1999. godine imao je iste cijene pretplate +- 2%.
Ono što je vip napravio dobro to je bio pvi pre-paid u Hrvata.
...e nije, jer je Vip prvi ponudio prepaid, a cronet je imao samo pretplatu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ma, ne mislim na to, već kad je ponudio pretplatu. Znam da je VIP prvi ponudio prepaid i s time povuka k sebi mnogo ljudi. Simpa je kasnila nekih godinu dana. Ali hoću reći da su im cijene bile vrlo slične, te da nije bilo ovakve razlike kao što je sad između Tele2 i T/VIP.