pa onda kad ih vidis...
Kad Ce Cijene!!!
pa onda kad ih vidis...
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
frendica mi radi na kiosku,bio ej lik iz tele2 i reko joj da tek u ovaj ponedjeljak smiju pocet prodavat,onda ce im kao i rec cjene poziva i to .. inace paket kosta 95 kuna a dobis gore 115 kuna.
Paket ce doci 95kn, a na racunu ces imati 115kn. Prilicno dobro.
Gdje ce se prodavati paketi, oce ih biti u obicnim kioscima ili u vip i t-com ducanima. Gdje cu ga kupiti u Zadru.
a dali uopče počinju sutra?
Oni to toliko odgadjaju da ne vjerujem da ce napraviti neki boom .
Pa ne mogu započeti prodjaju i započinjanje s radom sam tak. To je sve izkordinirano i sve kreće u određeno vrijeme.
@car
U Zadru? Pa valjda kao i na svakom drugom prodajnom mjestu VIPme i Simpa paketa.
U konzumu ce se sigurno moci kupiti tele paketi!
Koliko ja znam start paket dojde 95kn, a goje je 150kn...
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
To kad se regaš dobiš još 20kn ili odmah?
E, ajde se strpite još par sati, pa nećete trebati pretpostavljati i ispitivati. Tad ćete svi znati.
Evo i cijena :
Prepaid paket: 95 kn (gore dobiješ 145kn) !!!
Telefoniranje unutar mreže : 0,39 kn
telefoniranje izvan mreže: 1,39 kn
SMS: 0,33 kn
Pretplata: 0,00 kn !!! (plaćaš samo 12,50 kn naknade za korištenje radijske frekvencije)
(cijena razgovora i SMS-a u pretplati ista kao i u prepaidu !!!)
Uživajte !!!
Nije ovo za mene ...
Od kud ti to?
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
E, ako su ovo cijene, onda svi prelaze na Tele2. Samo da mi je znati od kuda ovakvi podaci?
vjerojatno iz sna ^^
gle, više uopće ne obazirem pozornost na rumore jer ih mogu navest barem 10 različitih dosad...
Prihvaćam sve opklade na PP !!
Tko želi ????
Nije ovo za mene ...
cijene su stvarno mrak a sad je pitanje jel su to samo promotivne cijene ili stalne mozda snizene na neko kratko vrijeme i dignu ih kasnije (pretpostavljam da to mogu napravit)
Cijene su za stalno !!!
Nije ovo za mene ...
heh, sad će bit najbolje da se od ovoga hypea niš ne dogodi i da odgode za 1.11 xD
Tomislave, od kud ti takve informacije? Jer ovo nije 20% jeftinije, već 50-60% jeftinije.
Šuti i uživaj, a sutra u trgovinu po paket ili po pretplatu!Izvorno postao frish-KI
Valda sam zaslužio piće ?
Nije ovo za mene ...
ok... sad sam nabrijan... ako ovo ne bude istina nadrapao si ;P
Napisao sam da primam opklade, u bilo što !!!Izvorno postao Punio4
Nije ovo za mene ...
reply to "tomislav10" vjerovatno ću ispast glup ako pitam u koju i ???gdje???![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
Je, kaj će mi išta od Tele2 kad ne pokrivaju ni petinu Hrvatske.
Bookmarks