Nema Android.
Printable View
Nema Android.
90% engleski viša razina...
georgy? :D
92,5% :)
Kak kul, sutra necu moc gledat kroz prozor dok onaj stari pedofil prolazi..
:jehon:
koji zbljuv!!
e, a jel murija tak dolazila upozoravat doma i kad je onomad Bush dolazijo??
meni je to preodvratno!!!!! zbog takvih nekih olfo njuski ogranicavati i kontorilrati kretanja ljudi u njihovim VLASTITIM stanovima..
prefuj..
zanima me samo, da je vani vruce, ja nemam klimu, kaj bi mi napravili da otvorim prozor, ha? uhitili me?
sta ga uopce imaju vozat okolo naokolo i pokazivat ljudima uz cestu? nek si ga odfuraju direkt u crkve/svetista/votevr i nek puste ljude na miru. koji hipodromi, trgovi, sta? mi smo sekularna drzava. da boldam ono sekularna?? :D
Skandal!
Trudnica i huligan navodno u underground vodama poznat i kao "Cionn" pojurili na papa mobil, srećom pa je ATJ Lučko bio u blizini te je na vrijeme spriječio mogući međunarodni incident.
Cijeli medveščak ispražnjen od auta,na svakih 20 metara murjak,ko'neka opsada...:D
btw došao upravo iz arena centra,dosta toga nakupovao...
Je, kad je dosao Bush su nam rekli da moramo spustit rolete inace postoji opasnost da nas sa snajperom gadjaju :lol:
Daj molim te, taj papa kao prvo izgleda kao narkoman, i jos to kaj ga se povezuje sa zataskavanjem pedofilije...ma mislim stvarno...
Kad vam stiže Papa? :)
Ja sam i danas morao raditi :(
No sad je gotovo :)
a valjd je stigo vec. kaj me briga. do sad sam spavala :D
ja sam na periferiji grada pa me ta ogranicenja ne doticu, al svejedno pyzdim zbog ljudi koji ispastaju zbog tog cirkusa.
frend mi zivi na gornjem gradu i uopce ne zna kako ce izgledati izlasci i ulasci u njegovu zgradu.
a ono sto me najvise smeta su milijuni koji su ulupani u taj cirkus, a koje smo platili svi mi, porezni obveznici. ma fuj. zasto bih ja, koja nisam vjernica i kojoj se institucija crkve gadi, u sekularnoj drzavi trebala ista placati i davati toj crkvi?
za perverzne biskupske dvore se ima para, al za vrtice, skole, domove zdavlja.. se nema para.
fuj fuj
pitam se, gdje i kad je nestalo ono da je vjera osobna stvar pojedinca i pretvorilo se u javni cirkus.
btw, points, moj muz jos radi :(
Luna-neka radi bit ce placa veca :) povrat jos nije bio....
dodjem doma za vikend i zena bi bas danas ribu jela i sad pecem na balkonu,pijem bambus i laganini surfam :)
Veća plata, ali manje životnih zadovoljstava :D
I ja sam plaćen po satu, pa nije loše ponekad raditi i prekovremeno.
Luno, kao kolega ateist, potpuno te razumijem, ali šta je tu je - svijetom vladaju vjernici i kvazi-vjernici :Puke:
meni je vise manje ista placa koliko god radio,kao zapovijed je da sati idu u preraspodijelu al naravno kad njima pase i onda ti rece u srijedu ujutro danas si do podne samo i tako neke filozofije umjesto da puste da se skupi i daju ti sve odjednom......i sve to u drzavnoj firmi......
da ne pricam o godisnjem i ostalim "pravima"
Uff,gadno se vrijeme pokvarilo,smocit ce ljude na trgu...
Mogel se papa dogovoriti s ovim gore da bude sunčano u ZG-u pa da ne pokisnu... očito su prekrstili.
YYYYYYYYEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHH
moj muz JOS radi :(
i ne, nije placen po satu (cityex)
Normalno da će kod nas uvijek Crkva imati veliki značaj, jer smo mi prvenstveno katolička država, s mislim preko 80% stanovništva koje se izjasnilo katolicima. Uostalom, ta hajka je je s razlogom dignuta jer se ipak radi o vrhovnom poglavaru katoličke Crkve, a i sami znate kakva je situacija s teroristima, nikad ne znaš kad bi mogli napast, i papa je potencijalna njihova meta. Uostalom, ne želim ni pomislit kako bi eventualni teroristički napad na papu u Hrvatskoj imao poslijedice na našu domovinu, turizam, pregovore o ulasku u EU, općenito o načinu na koji bi nas se gledalo. Stoga, opreza nikad dosta. Nadalje, svi pričaju o novcima koji su ulupani u cijeli ovaj kako ti kažeš "cirkus", slažem se, cifre jesu velike, a razlog tome je upravo ovo što sam gore naveo. Dok nitko nije ni zucnuo o novcima koji su potrošeni na dolaske raznoraznih kraljevskih obitelji i državnih službenika drugih država, kao i na povratak Luke Bebića iz (mislim) Japana, kada nije mogao avionom doći zbog vulkanskog pepela. To su sve također naši novci, kao i ovi s kojim financiramo dolazak pape. Uzmite u obzir i Vatikan koji je jaka politička sila, stoga dobar odnos s Vatikanom nam neće škodit. A i ne zaboravite tko je prvi priznao našu Hrvatsku domovinu. Toliko od mene.
Bio na Trgu, bilo mi je dobro :D
Ali, ne planiram raspravljati jer mislim da nema smisla (sumnjam da ce itko promijeniti misljenje) ;)
Luna-jednom god. Dođem u cahataonu vidjeti kaj ima i naravno konstantno iz godine u godinu se zalis+nikako da se odselis:)
Kak ti ne dosadi..mogla bi za index.hr pisat tekstove,samo im tu postove pokazi,dobijes job samo tako i svi sretni:)