Evo i mene- od kumova s gledanja tekme.
Printable View
Evo i mene- od kumova s gledanja tekme.
Koja je to luda čistačica oprala teren s močom ;D
Tko li je to lud lijepio pod ljepilom za papir i duct tape-om? ;D
ma da je bio ducktape jos bi bilo okej, to bratemili drzi (znam, jos struzem ostatke s jedne police ;D) meni se pari da je ono bio obican siroki prozirni selotejp ;D a lol
nda, omeyer u nedjelju.. dabog mu stativa na glavu pala!! agrrrrr..
danas obisli tri sale.. jedna je skorz bezveze, druge dvije, onak.. svaka ima svojih prednosti i nedostataka.. a ne znam.. zamorno je to sve!
svi digli cijene, nitko nista ne zna rec za novi zakon o nepusenju, samo jedna sala rekla da u slucaju globalne krize i recesije nece dizat cijene (mo's mislit), drugi svi ostavljaju tu mogucnost.. katastrofa.. bas sam si nasla godinu za pravit svadbu ;D
Doso doma,i idem spavat... :zzz:
Tko prvi ustane,nek mu je dobro jutro... :)
:tclosed:
Došao iz noći muzeja...
Bezveze.. ;D
Bio u 4 muzeja.
Tehničkom- 16654168415741 ljudi na ulazu i taman se zatvarao, Mimari- dosta ljudi unutra ali neki bezveze predmeti (neke kao pepeljare i vaze), Klovićevi dvori- ona kao Marija Magdalena, drugim riječima neka ženska u toplesu s par križeva i kojom ribom po sebi- u raznim pozama (meni je bilo kao neki horor :D- bolesne slike, valjda samo izgovor da vidi sise te ženske ;D) i povijesni muzej- taj mi je jedino bio dobar, imali su izložbu pištolja i revolvera (volim oružje ;D, svi vole ;D).
Primjetio da puno ljudi ima iphone i n95. :)
došao s posla...
nakon deset dana bez normalnog sna, došao je i moj dan...
idem se naspavati, brijem da cu se sutra probuditi tek navečer... :notooth:
laku noć...
:wave:
Stigo na posao pa udri po netu :comp:
Uffff...meni je dan danas pun. Prvo meet sa frendom, pa Luna pa palačinke, pa tulum :D
Slatke brige :tomato:
Pa cisco ;D
georgy, ideš u muzej samo kad je noć muzeja :angry:
Ljetos kad sam prolazio kroz Zg, na svakom koraku su bile reklame za izložbu Rembrandtovih grafika, što me je zainteresovalo, tako da sam bio na izložbi sad u januaru i ostao oduševljen ;) Je li bio neko od vas? (muzej obrta i umjetnosti)
Kako je dobro probuditi se u vrijeme marende :D
Pa, normalno ;D
Tad je besplatno :banme:
Šalim se, stalno mislim otići u tehnički muzej- ali uvijek zaboravim ili ne stignem kad se sjetim. :)
A i ova noć me nije baš nagnala da idem u muzeje "redovito".
Jedino ako će biti nešto stvarno zanimljivo.
Da sam platio karte za ona tri muzeja koje sam naveo- požalio bih (jednostavno mi je bezveze- ili nisam shvatio bit, makar je velika većina ljudi samo buljila i slikala neke "smiješne" i čudne slike i ostala dijela).
No Cisko today :D
Waaaaaaaaaa!!!
Dobro vam jutro... Idem na kavu podhitno...
dobro jutro...
nakon 10 neprospavanih dana, napokon se naspavao ko čovjek... ;)
fala bogu, pa svjetsko traje još samo sutra...
i onda par dana pospremanja, i to je to... ;)
mislim da sam nastavio ovim tempom da bi poludio... :notooth:
sad nekaj pojesti, pa opet do arene...
Jojjjjjjjjjjj....
Išao odnjeti miš u hgspot da poprave ili zamijene, i baš si mislim kako je bezveze što moram miš koji sam kupio u Dubravi nositi u Utrine, ali dobro.
Skužim kako doći do tamo, mislim da sam napravio jedan krug busom- ali nisam siguran, nisam se mogao orijentirati ;D, i dođem tamo nakon ne znam koliko i uđem unutra.
Dobar dan, gdje su reklamacije?- U prizemlju.
Dobro, odem ja u prizemlje i nigdje ne vidim tablu reklamacije, samo ulaz, izlaz, blagajne i izdavanje robe.
I pitam na izdavanju robe gdje su reklamacije- u Škorpikovoj 3.
:suicide::rifle::rifle::rifle::suicide:
I jedva nađem neki bus koji tamo ide i vozim se ne znam gdje (nikad nisam išao tamo) i dođem do Remize, čekam bus koji ide do Jankomira- ide za pola sata.
Sjetim se pogledati na internetu do kad rade- do 13 (ili 14) sati, a bilo je 15:15.:rifle::rifle::rifle:
I odo doma.
Ali najbolje kako ni ovi u hgspotu u Utrinama ne znaju ni di su reklamacije ni do kad rade...:tomato::crazy:
Uvijek imam nekih komplikacija oko kupovine.... ;D
@georgy: ne znam zakaj nisam iznenađen...
Evo, pojeo finu juhicu...
Nisam skoro cijeli dan bil na kompu, bio sam zaposlen...
Ma, i ja se sad polako već navikao i prestajem se živcirati ;D
puno bolje na kronplatzu..
al neš se previše naskijat jer ćeš se popest na vrh planine i čut ćeš hrv muziku prek ogromnog zvučnika, ući ćeš u jednini birc di se smije pušit (jer ga drže hrvati i hrvati konobari) vidjet ćeš ljude kak u pancericama skoro po šanku plešu... i neš moć skijattt :D
pozdrav svima...
došao kući malo prije...
a uskoro odo opet dalje...
:)
nista,procesori mi zadaju glavobolje, tesko je biti pametan, a sada idem piti,neki party... vodka i rodeo :S
ahm,
ispsratismo jedan legendarni dugosleskli birc u povijest..
nasulsasmo se cajki :freakout:
buduci muz krmi, odoh i ja
gud najt..