a zasto ti mene ignoriras?? :mad:
Printable View
a zasto ti mene ignoriras?? :mad:
Jer te ne volim vise? :belj:
"sive lubanje silom, jaaaaaa imam moooooooooooooooooc" :bacajacmencenarava:
:njanja:
Joooj kad ce vise ti praznici...
Jooj za 14 dana :).
Georgy jel si polozio vozacki?
Produžili su nam testiranje na još 20 dana! :notooth:
Uu jee oduzilo se i tebi malo. Ja sam polozio iz drugog puta jer me prvi put bacio stvarno iz sitnica al nebitno. Vozacki imam i bas me briga.
Tek sam se sad opustio i mogu sam voziti. Onako mi je presing stalno sam nesto grijesio na vjezbanju.
A zadnje polaganje sam jedino "grijesio" zato sto sam sporo vozio. Kao mogao sam malo brze hehe al na nagovor instruktora (vidio sam preko oka da mu ocenava grimasama da me pusti, ono kao ma ko ga jebe pusti ga da ide, a kad sam se okrenuo prema njemu on kao bulji u sic i ono kao nista nije bilo hehe )
I tako, tek kad polozis onda ces pocet voziti a dotada je sve ko po jajima da hodas. Sad ne sljivim znak stop osim ako mogu ugroziti druge i sebe i pjesake pustam samo ako vec dode napola zebre hehe. Radi njih tu sam zivotinju zamrzio hehe
I tako to ;)
Ne brinem se previše oko toga.
Kad vidim kakvi ljudi voze- pretpostavljam da ću i ja položiti :D
Došli neki rezultati hrvatskog... 868/13261 :)
Mario? :p
Sad imam doma DGX-200 koja ide na bubanj a ova ostaje. :)
Roland i Korg? Sve su to jako dobre i kvalitetne mašine,a o umjetnosti zvuka se da raspravljat do sutra. Poznato je da Yamaha ima "najpitomiji" zvuk čime ne uveličavam svoju kljavu,al svejedno. Svirao sam prije 6 godina na Korg Triton Studio PRO kojeg ni Thompsonov klavijaturistra nije tada imao. Frendu kupio stari za ondašnjih 25 000 kn :notooth: Tu je pravilo koliko para toliko muzike i tu nema neke velike filozofije.
Imao sam dosad 3 Yamahe i to je jedini razlog što sad imam i četvrtu. ;)
@Georgy: Koja je to razina?
Najniža :D
Dan
Jel netko gledao hangover 2? :D
georgy, ti si pisao nižu razinu?
Hmmm, ja sam 93. sa 93% rješenog testa.
Da, ne treba mi viša- pa se nisam htio forsirati :notooth:
Makar, kaže prijatelj da nije ni viša teška.
93%- lijepo, lijepo :)
Ah, ja sam zato syebo sve ostale predmete :) a mislim na neki tehnički fax... :\
Evo i ja baš dogovaram s curom kad ćemo ići gledati :) Vrijedi?
Na IMDB-u je dobio dobre ocijene,7.1/10
@cionn,kakav je?
Gledao ja. Meni se svidio.
Dosta fora i ostalog je već viđeno u prvom dijelu, ali film je super. Ako ste gledali prvi dio onda i drugi pogledajte.
Obožavam Android i USB tether :D