ne iz prve, nego UOPĆE, i ne u novogodišnjoj NOĆI, nego CIJELI DAN...:wstupid:
Printable View
Meni je prolazilo cijeli dan, samo oko pola noći je počelo zapinjat...
Meni je oko pola noci zapelo, al se iz drugog pokusaja poslala. I poziv sam primio bez problema
onda se stvarno imali sreće, meni kao i mnogim drugim korisnicima poruke poruke uopće nisu prolazile, pozivi tu i tamo...i to cijeli dan...kako szk kaže zbog poteškoća... :mega:
Unatoc tomu sto imam aktiviran surf paket maznuli mi 21kn s racuna, veoma lijepo :((( nisam zvao sluzbu za korisnike ni zalio se jer se vise nemam zivaca natezat s nikim, zbog takvih natezanja sam i pobjegao s Vipa a sada me isto doceka i u Tele2
Još jednom nabijem onog ko je izmislio ovu novu specifikaciju računa. Lijepo piše KO i to je to. Broj poruka ništa, pozivi i trajanje ništa.
I da, račun dospijeva na plaćanje ISTI dan kada je i dostavljen(barem u mom slučaju, vjerujem da nekima i kasni jer sam prije među prvima dobivao).
ja sam danas raskinul, ne bu mene niko je*al :), ekipa (bar dio) je na bonbon presla isto, i sad je OK (NADAM SE DA CE I OSTAT -.-)
ja sam danas dobio racun za 11 mjesec,ne dugovanje nego bas racun pa me zanima jel i drugima doslo tek sad il je neka druga stvar. sad moram ic kopat i nac racun koji sam zadnji platio
ljepo od njih,to mi ocito za kraj oce uvalit.....racun :) dobro da sam odjavio prosli mjesec pretplatu nakon neznam koliko god
stigo danas račun sa specifikacijom za 11 mjesec, iznos je duplo manji nego preko TPO-a i moj.tele2.hr!
Kakvom specifikacijom? Ja dobio onu novu, kao za 10. mjesec, na kojoj ništa nije vidljivo. I uz to, papir sa objašnjenjem računa, na kojem je prikazana ona stara specifikacija, na kojoj se je bar vidjelo koliko je bilo poziva prema kojoj mreži, ...
Mogao bi ih malo zvati, da mi objašnjenje računa, jednostavno ne odgovara ovome što oni sada zovu specifikacija. Pa kojeg vraga mi stavljaju objašnjenje računa, na kojem je prikazano nešto, što u stvarnosti ne šalju.
Ovaj tele2 postaje parodija mobilnog operatera!
Danas, ako sve bude po planu, ide nova pretplata i broj u VIP-u. Teletini platim još par mjeeci šta je ostalo do isteka ugovora, 160kn mjesečno; i tu je našem druženju kraj.
Šta je je, kad sam se pred 4 godine prebacio na Tele2, bio sam prezadovoljan zbog cijena i svega skupa, u odnosu na VIP koji sam tada stvarno preskupo plaćao. Povukao sam cijelu obitelj u Tele2. Ali to više nije to. Cijene im više nisu takve da bi zbog toga mogao progledati sve sitne, i manje sitne nedostatke. Priznam im jednu stvar, što su i ostale operatere prisilili na borbu za korisnike; ali ako se oni sami ne poprave po pitanju kvalitete, mislim da će njihova misija biti upitnog trajanja u budućnosti.
Eto, ...
Bio bi presretan da se u naredne dvije godine nešto opet promijeni, pa možda počnem ponovnno pljuvati po VIP-u i prenositi broj u Tele2. Ali netko će morati jako zapeti da to poprave.
Prva stvar koju treba srediti je Služba za korisnike. Ja još nikad nisam dobio odgovor na postavljeno pitanje. Kao da pričam s nekim od naših na vlasti. Sve diplomatski; a odgovora ne dobijem.
Zadnjih mjesec dana sam kontaktirao u nekoliko navrata VIP-ovu Službu za korisnike, i ponovno vidim kako bi stvari trebale funkcionirati. Kao prvo, ne čekam 15 minuta na javljanje operatera; kao drugo dobijem odgovor na postavljeno pitanje; kao treće, ako ne dobijem odgovor, budem preusmjeren na nekoga tko mi može pomoći. Danas sam zvao za dostupnost uređaja, zapisali su ime i prezime, broj, i rekli da će mi do kraja dana kontaktirati netko iz odjela prodaje. Za sat i pol, žena je zvala, rekla da je provjerila, da traženi uređaj nije dostupan, i da mi može pomoći izabrati nešto slično. Lijepo sam zahvalio, ne zanima me drugo, idem kod partnera nekog, pa ću valjda nać što tražim.
U Tele2, takav tretnan, nažalost, ne postoji. A cijene im nisu duplo niže, nego sada već i duplo više, tako da se ne mogu izvlačiti niti na onu -koliko para, toliko muzike.
Tele2, baj-baj. Adio i nikad više neću reći; ali adio -sa zadovoljstvom!
toplo se nadam da netko iz telaca čita ovaj forum (a i "The forum") jel se masno pljuje po njima, no oni ko da spavaju. Stvarno mi nije jasno kaj se dogadja, kak mogu samo sutit i nis ne poduzet...
Koja je procedura s prekidom pretplate i prebacivanjem na drugu mrezu?
Prvo mi je danas u jednom centru tip rekao da moram prvo predat zahtjev za raskidom ugovora, pa da me oni kontaktiraju nakon 48 sati, pa da nakon toga dajem zahtjev za prebacivanjem na bonove sta se placa 40 kn i da onda mogu prebaciti broj. A u drugom centru mi je zenska samo dala karticu za prijenos broja na bonove i rekla da ce me u 7 dana kontaktirat da mi kazu kad da stavim karticu u mob... nije spominjala ovih 40 kn ni nista
E sad, tko je u pravu? Oce mi ovo bit ok kako sam napravio? A relativno mi je hitno, jer bi se htio do 17.1. prebaciti u bonbon
A šta mogu reći iz tele2 - da slažemo se da smo u banani i ne pratimo i da smo izgubili korak i nećemo ništa poduzeti da to promjenimo..
Tele2 može jedino nešto reći ponudom, cijenama, akcijama - zna se kako se mogu obratiti korisnicima (postojećim ili potencijalnim).
Meni u pregledu računa stoji da mi je račun iz 11 mj. neplaćen. Kako je to moguće kada imam trajni nalog?