>pokušavam< instalirati krš od XPa na laptop. Naravno, iz nekog 3-4 pokušaja i nakon 3 bačena cda nadam se da će proraditi iz 5-og :D
Printable View
>pokušavam< instalirati krš od XPa na laptop. Naravno, iz nekog 3-4 pokušaja i nakon 3 bačena cda nadam se da će proraditi iz 5-og :D
dal da gledam rukač u birtiji ili doma?
ajmoooooo!!
Na pobjedu :)
U lokaciji- jel to Staro Brestje u Sesvetama ili... (kt= kutina)?
EDIT: I pobijedili smo :hrv:
frish, isli smo po pobjedu i uzeli je ;D
moramo na kavu opet, i to kad ce bit tekma, mozda naucis nes i o rukometu kao sto si prosli put naucio o skijanju ;D
Sreća kaj se nisam kladil...
Pa ti Mario uvijek protiv Hrvatske...:nono: ;D
To pogotovo vrijedi za rukomet. :hrv:
Jel zna netko jer moram nešto što sam kupio u HG Spotu u Dubravi nositi na servis (ili zamjenu- imam garanciju) u Utrine ili mogu i u Dubravu?
Evo iznervirao sam se zablesio mi se fon,ne znam sto da učinim sad bi ga najrađe pod čekić ali je puno plaćen...........:banme::banme::cry::cry:
rav, to smo kasnije. prvo sam ja friša obrazovala o skijanju, a onda je te ket nas prosvjecivao o stambenoj stednji ;D
dobar veče svima...
došao doma...
bijah na tekmi...
predobra atmosfera...
samo, nemam više glasa... :-/
Završavam fuckin' tekst neki za Chip, dok mi urednik visi za vratom :p Užas!
Poslije toga pišem CV za par firmi na koje sam naletio i navečer cuganje/partijanje :D
Negotiations for phone...
Ako uspije, uspjelo je.
Nadam se...
OT: trenutno se igram s kompom, lovice... ;D
te ket, ides partijat i cugat u nedjelju navecer?
oh, joy..
i ja bih te studenstke, poststudentske i prijeradne nedjelje nazad.. kad je weekend citav week..
;D
i da, pazi da opet ne zavrsis u long viliđu. neno radi ujutro, tesko da ce htjet ustat iz kreveta i djirat te doma ;D
Hahahha, ma ne brini. Mislim da ću ostat u gradu prek' noći, a onda svoju zlovolju od neispavanosti istrest u redakciji sutra :D Hehehe
jooj..bok hahaha :)
Mala nam je nešto veselija nego inače ;) Što se dogodilo? :)
Mačore,a sta mislis da se je dogodilo? ;D
Ja sam stigo iz divljine...
Sinoc sam se izhebo s onim televizorom,al na kraju je popustio i prikazao nam tekmu... :hrv:
Antena je stajala vani pod naponom i malo je falilo da ne crkne jer je padala kisa... :)
Sve 5,idemo veceras dalje. Njih bi trebali puno lakse svladat,jer nista nisu bolji od Mađara,naprotiv,slabiji su,bez obzira na pobjedu protiv Mađara... Odo sad pod tuš,pa na kavu... :wave: