da, sve treba pročitati do kraja . . . ;)
Printable View
da, sve treba pročitati do kraja . . . ;)
Ustao skoro :o
Trebam učiti, pa i na faks... Danas su mi posljednje vježbe ovog semestra :)
Tu rečenicu nisam vidio kada sam pročitao tekst. Očigledno su ju nadodali naknadno, jer zašto bi takvu vijet stavljali na naslovnicu.
katastrofa..
danas mi prica kolegica koja je volonterka u nasem vrticu, uzgred receno uz to jos i samohrana majka..
s 1.1. ukinuta su joj sva volonterska prava!! dakle, do sad je imala staz, mirovinsko i pokaz, sada vise nema nista! tj, morala bi si sama placati i staz i mirovisnko i pokaz!!
o, drzavo, o vlado..
tko ce sad njoj objasniti sto je to ponositi se rvackom? ocel' joj to prehraniti dijete i placati rezije?
mda..
Da, kriza očito služi kao dobar izgovor za takve gluposti. Neki dan sam dobio ponudu za dopunsko zdravstveno i s guštom ju bacio u smeće. Danas ću žicat šefa da me odjavi i fino porez za hzzo preseli meni u džep, kad to kvazi zdravstveno ionako moram sam plaćati ;D
ja si dopunsko placam vec par godina, otkada sma zaposlena. no to je zbog moje paranoicne majke koja bi me danonocno davila time, jer je pesimista i hipohondar, pa..
ali inace, zaista mu ne vidim svrhu.. ja godisnje pljunem 960kn za par odlazaka doktoru po uputnice, za par posjeta zubaru i ginekologu. bolezljiva nisam, a i da dobijem gripu, to je opet par posjeta doktoru.. najdebilnije mi je sto umirovljenici moraju isto placati to dopunsko 50 kn. a zna se kakve su nam mirovine..
sramota.
al cut, nit rijeci rec protiv rvacke!
:rolleyes:
ah,kako je lijepi dan danas...
snijegić pada..fino hladno...
nemre bolje,da je bar tako svaki dan..:D
Kod mene sunce grije...kakav snijeg...:D
Idem jest....
Goin' home...
došao doma . . .
nas 6 s posla u medi, bilo nam jebeno . . . ;) :beer:
račun = 851 kunu . . . :notooth:
ali vrijedilo je svake kune . . . ;)
upravo sam si na laptopu prek logmein-a s drugog kompa poslal titlove na taj isti laptop :hm:
Pretaces iz supljeg u prazno? :D
ode na posao
Na Cisku :)
Pada kisa napolju... :)
Moram frendu osposobit komp poslije,pa se psihicki pripremam... :)
Stigo iz škole... kako to čudno zvuči...
došao s posla . . .
danas imamo neku reviju, pa morali dofurati stolice i tako to . . .
sad odmaranje, ubrzo opet na posao . . . ;)
"Igram" se na kompu. :)
Pržim klinji KUNG FU PANDA
Našao do sad najbolju grupu na facebooku:
"ZA LJUDE KOJI MISLE DA JE TIM RAKETA VEC ODAVNO TREBO UHVATIT PIKACHUA"
:lol::lol:
;D
opet snijeg pada... vremenska prognoza kaze, extreme cold ce biti...
i kod nas je jučer padao snijegić :)
1000 postova :)