Proračunavam kako doći do Dugava tramvajom i busom.
Mislim da sam skužio.
Samo, jel zna netko jel bus 220 staje blizu onog HG Spota?
Printable View
Proračunavam kako doći do Dugava tramvajom i busom.
Mislim da sam skužio.
Samo, jel zna netko jel bus 220 staje blizu onog HG Spota?
Bakalari istrunuli...
bokec...
opal mi mob u wc školjku aaaaa ebem budala koja nije poklopila poklopac aaaa
kaj da sad radim???
u vrbovcu ne pada
apropo mobitela u vece šolji..
prije dvije godine okupali su mi samsung e330 u alkoholu, bila i tema na kafeu ;D stek'o dva tjedna, pa proradio i radio perfektno do nedavno. dala ga sogoru, i mojoj miloj premiloj spretnoj necakinji pao u vece. prije nuzde, srecom ;D mob bio mrtav, i baterija s ebila napuhnula..
...
neki dan zove mene sogor.. s tog istog e330 o.O
proradio!
pa vi sad pljujte po samsungu :p
Mda, kazu da su Samsunzi neunistivi. Kao i Motorole. Ali to ne znaci da su to dobri mobiteli. :belj:
@Mario92,
A ti onda kupi Princo DVD. Prava stvar za ljude kojima podaci zapravo nisu bitni. :p
Vjeruj mi, pricam iz iskustva. Ima jako dobar razlog zasto kostaju 6kn.
Pravit cu se da ovo nisam cuo... :adminrulz:
Da samo vidis sta sam jednom izvadio iz CD-RW drivea... Prozirnu plastiku,a ona folija s CD-a se sva rasprostranila po uređaju... Na toj foliji koja mi je po*ebala optiku je pisalo PRINCO.... Za backup podataka,odlicna stvar! :respect:
Oh Princo story :) Jednom sam kupio njihov CD za osobne potrebe, bilo je to 2003. Snimio gore WinXP, debelim flomasterom napisao serial i arhivirao ga. Danas taj CD nije bijel nego žut, izgreban je ko da je vodio ljubav s bengalskim tigrovima i što je najbolje još uvijek radi! Nemojte izvlačiti zaključak iz predloženog :D
princo cedeje ili nisam imala ili nekim cudom, prema vasim pricama, nisam imala problema..
al sam ja zato spominjala rodbinu u svim pozama kamasutre sonyjevim cedejima!! onim pojedinacnim, ne u spindlu. ta gamad se jako jako brzo pocela ljustit na rubovima. mnogo pjesama oslo u vjecna lovista. mamu im..
sad przim po kvarku.. so far so good
Ah Princo, koristim ih samo za narezivanje pjesama koje ću slušati u autu, bacam ga po pretincima i budem zadovoljan ako ne počne preskakati nakon mjesec dana :notooth:
A njihovi DVD-ovi su tek lutrija, svaki peti ne radi :) Sreća da ih dobijem za 0,4 KM po komadu :)
Previse...toliko ovdje dodju prvoklasni Verbatimi sa TY podlogom.
Odigro NFS Undercover, Audi TT sux....
Ja koristim Traxdata DVD i Verbatim CD medije....
I, znate kaj? Imam Princo, 5 godina star, i Kvarkov koji je, čini mi se, 3 il 4 godine star... ko novi su, a isto izgledaju "kao da su vodili ljubav s bengalskim tigrovima" + čuvari (;D)
došao iz splita . . . ;)
bilo je prejebeno . . . ;)
dan predivan, prije posla kavica metar od mora, sunce piči, lagano sunčanje i uživancija . . . ;)
stvarno, dan kakav se samo može poželiti . . .
a na povratku, čim smo prošli sveti rok, -19, stakla se iznutra smrznula . . .
mislim da to dovoljno govori koliko je hladno bilo . . . :D
idem na spavanje . . .
danas je novi radni dan . . .
laku noć :wave:
Popio kavicu, pročitao 24sata pa ajd na posao!
Ajmo malo veselo, ako je subota ne morate u krevetu do 10 biti! :crazy:
o nema nikoga...
evo šibam na predavanja, neznam kad sam zadnji put bio subotom, al eto...
Morgen.....
Jutro :wave:
Jutro :wave:
Moram učiti danas :)
Plaćam račune.
Inače se dosađujem.
Popio kavu s dva virtualna frenda s jednog foruma. Dosli na Korculu,pa se javili... :)