ghost plane!!!
to onaj koji se skucao u pentagon leti paralelno s ovime iznad brijuna ;D
Printable View
ghost plane!!!
to onaj koji se skucao u pentagon leti paralelno s ovime iznad brijuna ;D
Meso s rostilja me ceka.... Staroj i starome 30 godina danas... :)
ovo sam krivo protumačil, al nema veze :D
Trebam hitan odgovor...naime imam trenutno napajanje od 400W (atx kučište) koje mi je pri kraju...frend mi sada dao napajanje za atx ali od 570W...da li se kaj može dogoditi ako stavim ovo jače??
Nitko još nije ništa odgovorio a ja već raskopao cijelo napajanje, izvadio ventilator, pročistio sve od prašine i već složio...:respect:
Ajde kaj se čeka...:p
Sto jace to bolje,tj nece se nista dogodit. Ovo jace napajanje mozes vise "umorit"...
Jedino ako je napajanje u banani mozes skurit komp... :flame:
Kabum? ...
jeeej...ponovo sam instaliro san andreas i multiplayer.......sad se moram odluciti ocu ponovo stavljati modove ili igrati multiplayer....ugl. danas jadni avg briso viruse i nasao 20 treaths-a...lol....sad idem igrat gta sa mp...
Da...neće se pokrenuti, morao sam ipak isprobati :D
Nego daj mi reci da li je moram obavezno spojiti napajanje na matičnu ploču pa tek onda recimo na disketnu jedinicu ili dvd rom? Ako baš napajanje ne radi pa da mi ne izgori kaj, a disketnu nije šteta ;)
Također ću razbiti ovaj firefox glupi...već mi se po neznam koji put resetiral i onda mi izbriše bookmarkse :angry:
ajde ti rađe pomogni i odgovori :p
Zuc tamo! :belj:
@ GZ:
Rekoh,ako hoces ispitat napajanje,najlakse ti je s tima zicama kaj sam ti govorio u prijasnjem postu,a ako hoces izazivat sudbinu (citaj ako nisi 100% siguran u napajanje),napajanje jos mozes pokrenut kad ga spojis na maticnu,i stisnes power gumb na kompu,a ako je neispravno,tad je vec kasno za vecinu komponenti na ploci skupa s njom...
a zast vi o tome raspravljate tu?
mislim, nije da mi smeta, ali smatram da bi tema kao takva u pdfu racunala mogla biti puno korisnija sirim masama, a ne samo gogiju ;D
@ teta luna: Slobodno obrisi postove :respect: i skužaj... :)
@ GZ: Dolaz' vamo...
Skužaj Luna nisam znao da će se odužiti :D
Evo me sada tamo...facebook me preuzeo :D
Evo mene... Joj šta me ubije ovaj W660 što ga moddam. Skup me s photoshopom polagano ubija.
Spremam jednu jako opasnu igračku - killerstick. Samo mi treba vremena, kojeg i nemam toliko...
ma ne ljutim se, nit cu brisat posteve jer nicime ne smetaju, samo sam dala hint da ovdje nece nikome osim gogiju koristit, a u racunalima hoce. smuc, da prebacim posteve nekud kod tebe?
Pozz :wave:
Nisam dugo bio tu...
U subotu bio malo u Zagrebu u shoppingu, sjedio kraj Fani Stipković ;D
Teta Luna obrisala moj neprimjeren post...;)
Idem gledat nešto na satelitu i spat...
Noć svima...
luna ovdje nije jedini moderator