cccccccccc bas si dosadna... :p
Printable View
đejms, tišina :p
idem , počeo mi film, pa-pa
sad će vam bit dosadno kad mene nema :notooth:
došao s posla . . .
sutra repriza . . . ;) :notooth: :beer:
laku noć svima . . . ;)
a vukiju dobro jutro . . . ;)
pozz :wave:
@Luna, Zemlja mogućnosti - Greenland.
Država (Danska) ti napravi montažnu kućicu, da onu u raznim bojama, montažnu, plaćaš neku siću i sve 5. Ljeti loviš ribu, zimi se sanjkaš s džukelama, ludnica. Za vrijeme polarne noći se množiš i štancaš male Hrvate (male u dimenzionalnom smislu) i za 500 godina Hrvatska će polagati moralno pravo na Grenland, pa će i Vuki bit zadovoljan i ponositi se grenlandskom baščanskom pločom napisanom na glagoljici.
isss luna daj odi vise u kanadu ili dansku kako drug mile kaze...
sta se zalis stalno...dosadna si vise...
Ja sam na tečaju qbasica sad. Kak je zakon svi kompovi su umreženi i frendu sam upravo share-ao virus koji mu je malo smrdo windowse.
:satan::satan::satan:
Di to ima tečaj?
mili, ako ti se ne cita, ne citaj. preporucila bih tipku ignore, al brijem da me kao moda nemo's ignorirat ;D
imamo pravo misliti i braniti svoje stavove. ako ti ne pasu, ha sta cu ti ja. u rvackoj je demokracija :lol:
e, i da, hajt kad ti se vise neda slusat ta moja kuknjava, daj mi prare i sredi vizu za kanadu! idem odmah!! hoces? ;D
Ajd djeca, smirite se.... ta današnja mladež...
Bez svađe, fuj fuj svađa... ovaj kindergarten je zbilja huh....
;D
HAHAHA ;D
Da baš mi je lako, ja sam svoj stančić od jebenih 50m2 digao kredu i održavam od fucking 4000kuna i tako več 4,5 godine. Srečom preko urnebesne štele draga mi se uspjela jedva zaposliti kao trgovac u trgovini mješovite robe(1600kuna) prije manje od godinu dana.
Eto toliko mi je lakše da znam da neče mi banka leći na hipoteku i šutnuti nas troje van!
A živim hvala Bogu i raznim karticama ko mali bog jer djetetu ništa ne fali a i ja si svašta omogučim(još da počnem kukati kako je draga preboljela rak dojke-maligni te ostala bez maternice i jajnika da ostane živa).
Priznajem da je u velegradu jebeno za stanove ali bar posla ima(tko hoče raditi svašta), bar desetak poznanika je otišlo u ZG i okolicu jer ovdje u jebenoj Slavoniji moraš imati Boga za ujaka da ti netko da posao!
Nemoj mi pričati o problemima i mukama jer nisi još ni počela živjeti punim plučima!
Poštuj svoje al poštuj i tuđe jer nikada ne znaš kao je kome.
Ovo me baci u depru, sorry ali morao sam se izlajati jer ne mogu da ne izlaprdam.
UHHHHHH Ajmo ljudi on topic!
:crazy::crazy::crazy::crazy::tomato::respect:
EDIT:
Vratio se sa posla, ručao tjestenine u paradajz-sosu i lajem na sve strane po internetu! http://cafe.mobil.hr/images/icons/icon10.gif
zakaj bi meni dan počeo normalno?
zar se to ne može dogoditi?
ujutro me probudili, trebalo odgurati auto na servis, koji je ulicu dalje . . .
nije da ih je već bilo 3, ali ajmo mi i njega probuditi da nas bude 4 . . . :thumbdown
i sad zove stari, 1600 kuna servis . . .
nije ni tolko puno, s obzirom na sve kaj su promijenili . . .
ali opet . . .
nadam se da će navečer biti bolje . . . ;)
kaj prehranjujes 5clanu obitelj,klince,rezije placas i sve to pa nemas za vizu ili sjedis ispred telke,nis ne radis i imas 0 prihoda..
daj covjece vec se god dana konstantno zalis i kukas,daj poduzmi nes po tom pitanju..s kukanjem ne bus preletila preko bare...
ot: doso sa treninga,sad mali popodnevni odmor...
Sviđa mi se ovaj dio sa sanjkanjem s džukelama http://sd-1.net/style_emoticons/default/in_love.gif Makar ni Island nije loš, taman je ispod arktičkog kruga što je dovoljno da održiš vrt u onih mjesec dana u godini. A i ne treba mu plin za grijanje (nemaš frke s rusima) jer je to sve jedna velika parna kupelj :D
Lakše sa prozivanjem. Ja ne vidim da je igdje Luna se obratila ijednom od vas u vezi svojih planova i problema koji joj stoje na putu da ih realizira. To što ste se vi našli prozvanim i pozvanim kritizirati nju ravno je vaš problem.
Stanite na loptu ODMAH da ne bi bilo nismo znali.
citam ovaj topik
jos trcis?jesi odradio koji maraton kako si planirao?
O da, jesam, ali naravno penzionerski, oko 4 sata.
nema veze,svaka cast...
Mogao bih spustit na 3:30 ali jebešga, zajeb je slobodno vrijeme i naravno, lova. Sve ostaje u granicama rekreative.....
bože friš, pa mogu komentirat, neeee
Kaj pričaš islandski :)
Ne znam šta je trenutno, ali mislim da ne cveta cveće ni u njihovo preduzeće a ako i nešto nađeš, naćeš na Islandskom ;D koji je za razliku od Grenlandskog nama ipak nerazumljiv jezik :notooth:
kakvi ste vi to ljudi..samo bi van išli, a vidite kako lijep dom imate..ccc