:lol:
(10 znakova)
Printable View
:lol:
(10 znakova)
Jučer odnjeo skroz zblokani K610 na servis i sad mi isu gotovi... Kažu da je softver skroz zblokan, ali da će do pon biti gotovi, nadam se da će biti gotovi do pon...
[move]:drink:[/move]
Od proslave Nove godine nikako spavati normalno!
Bio u gradu od 8, kupio hlače(LotusCloneJeans) gledao malo mobitele u TELE2 ponudi i sada ručao pa za komp!
1. em je najbliže
2. na tomu vidiš error/grešku/štoliveć
3.možda je zaštekala neka slika u monitoru, pa je žele izvuć
Evo, 3 brizinska razloga..... :D
E,da: http://www.synthtopia.com/news/05_05...le_iMac_g5.jpg
Ovo moraš mlatiti onda... ;D
Sta ti znas gdje su ojre skrivali... U CRT monitor mozes bar 100 iljada sakrit,a LCD je za kartice... :lol:
Lol, priznajem da sam i ja tuko starog crt-a, ali samo zato jer je imao velike ravne plohe koje su zvonko odzvanjale pod šamarima :) A da ne spominjem specijalne efekte koje je pri udaranju prikazivao na ekranu.
Yup, zagrliš ga, malo mu tepaš i okineš degauss - priceless :)
Damn, I miss 'im. Prodao ga nekom klincu za 300kn :D
ja moram priznati da nisam nikada mlatila po ekranu. zaista. al je zato kuciste na starom kompu bilo vrlo reljefno ;D meni su srecom objasnili gdje ga najvise boli ;D
ne znam, nisam imao tu potrebu . . . ;)
tj. potrebe je bilo, ali se to riješilo na drugi način . . . ;) :D
Nikada ni pomislio da udarim po kompu, tipkovnici, mišu, monitoru!
Nego lagano kulerski se zaputim prema kuhinji i izgrdim potiho sebe zašto nema u frižu pivkana ladnoga! ;D
Ili kada sam stvarno ljut onda ništa više nego restart dugme ;D
Ovaj novi komp nije dobil batina od mene, onaj prije sam mlatio po monitoru jer je CRT požutio, pa sam ga šamarčinom malo otrjeznil.... Ali, moj prvi komp (P I 133 MHz, 40 MB RAM, 1 MB VRAM) sam morao lupati nogom svaki put kad sam čul da se ventilator prestal vrteti.... bila su to vremena (prije oko 8-9- godina)...
i ja sam lupao po starom crt monitoru...ah lijepa vremena... a u zadnje vrijeme mi se desilo da sam se toliko iznervirao i udario odozgo po tastaturi da su mi pukle one dvije nozice koje se rasklope pa drze tastaturu malo odignutom... vrlo tesko je bilo koristiti tastaturu bez njih :cries:
mom nije nikaj krepalo ;D kazem, gad bi i danas perfektno radio ;D al jbg, nasljedila sam ipak "mocniji" komp, pa je siroce moralo u mirovinu ;D
Hvala Ti Bože...
Skinuo GTA IV...
Jer su vidjeli onaj smajli? :D
Nda, kad smo vec kod toga, i ja sa jedan od kompova morao mlatit, naime imao je negdje neki los kontakt pa osim sto se smrzne pokaze i zbrljotine po ekranu. Onda gasenje, ZBAM, paljenje, i onda radi jos neko vrijeme. :D
A i noviji su znali dobit, ali to cisto rekreativno disciplinski, da ocvrsnu...
OT: sad se probudio, razmisljam sto dalje...
Pijem PAN koji je ostao kupljen za Novu jer sam Međugorsko vino za bambus pocuclao umjesto njega! ;D
I tražim nove melodije za mobitel.
Heh...najgore ti je kad komp perfektno radi. Najteže je nažicat starce onda lovu za novi :D
Nego, ja sam svog lupao po kući...monitor nikad. A evo zadnji put kad sam ga lupio (prije mjesec dana), bilo je sudbonosno po hard disk.