Ja malo odspavao, sad surfam, uskoro odlazim. :p
Printable View
Ja malo odspavao, sad surfam, uskoro odlazim. :p
Pazi mene budale,idem sad na nogomet,a vani 2 stupnja... :crazy:
zika + komp + net + cedevita od limuna = chill out . . . ;)
smuc, u zegeu je -2. citav dan temperatura u minusu. ne cvili ;D
brljo, cedevita je kancerogena ;D
O, Luna, zaručila se pa zapustila forum :D
Danas je čak i snijeg padao- barem u Sesvetama. :)
Da, Luna, zašto si stavila da nitko ne vidi kad si online. To neke voajerske šeme ili... :p
georgy, bez brige, tu je luna.
ak ne postam to ne znaci da vas ne nadgledam.
luna aka oko sokolovo ;D
i invisible status imam vec jako dugo, vise od pola godine. i da, neki me vide ;D
,,ha a neki si programiraju da im se komp logira na cafe ono ranom zorom ,tak da ih vide neki pa da ih :tomato:mogu pitat a kaj si radila tak rano ujutro...jaooooo:crazy: svega tu ima..:rifle:
ali bas svacega ima... ccccccccc
..a nije bilo jabuke?
Backupiram staru memorijsku karticu, ali mi ne ide...jer je nova HC, a moj prastari Card Reader iz HGšrota ne podržava taj "novi" standard...
Testiram web'n'walk- ali lezeci :D
Inace, gledam dr. Kucu.
cuki ispao :cry:
ko, sta, u kojem gradu?
a i ti to gledas ;D
ma bzvz.. naspram ostalih zemalja OT je u nas rvata slabo gledan, a imamo i malo ljudi naspram ostalih zemalja, samim time i manje onih koji glasuju.. ane je spasena s glasovima drugih zemalja, a ne zbog nas rvata..
ispravak netocnog navoda, vukasin je rodom bosanac, opce ne znam zasto mu pisu da je iz bosne kada nije, kad je rat poceo oso u beograd, on je bosanski srbin.
i da, srbi ekšli glasuju za rvate, kazem ti da malu ane obozavaju, nikola je ispao (koji je srbin) a ane ostala. sigurno ne zahvaljujuci glasovima iz rvacke.
da da religija je kriva za sve :D
Ne tješi me...jedino što može pročitati te kartice je moj mobitel, koji je na servisu...pa ne mogu napraviti full backup/restore prije nego dobijem natrag mobitel, što me frustrira...
Gledao sam Otvoreno- uglavnom mi se cini grozno.
Ona voditeljica tamo prekida skoro svakog kad hoce nesto pametno reci, bezveze podize glas...
Pola gostiju, kad im se postavi skakljivo pitanje (u njihovoj domeni), u potpunosti izbjegava odgovoriti na pitanje i pocinje pricati o necemu sto na kraju od njih cini dobrotvoritelje i ne znam sta sve ne. Sve u svemu- vise ne gledam otvoreno.
Mario- nekako bi mi bilo cudno da nije :) Ali, zbog toga mi je to odlicna serija.
Vidim da "internet i hodaj" radi i kad stojim, lezim ili sjedim.
E, da, zna li netko koliko kb "jede" prosjecna upotreba msn- a na mobitelu?
Laku noc :wave:.