:OOOO traži na youtube nokia e7 recenzija pa ak nađeš moj, super :belj:
Printable View
Ontopic: pravim se da ucim nesto...
Offtopic:
Haha ajd nije losa recenzija. Mislim da ti nije trebao kolega upadati u rijec(ili ti njemu?), jedan je trebao pricati, drugi pokazivati uredjaj, a kameru ste trebali "fixirati" jer se previse trese :P.
Tipkovnica je QWERTZ, a rekli ste QWERTY.
"Zapakiran je u reciklirajuci papir, takozvani karton." (Epic LOL XD)
I dosta je duga recenzija, jeste imali min.trajanje ili?
Ocjena 7/10, trebali ste napraviti bolji plan ti i kolega :P!
(Jos nesto, na videu zvucis sasvim normalno, a ovdje na forumu ponekad pises kao 10-ogodisnjak :wtf:, nemoj to radit :O)
Edit: ispravak citata: "samo pakiranje je zapakirano u reciklirajucem papiru, iliti kartonu" lmao :D
HAHAHAHHA ZNAAAM!!!! Sve sam krivo govoril xDDDD bitno da se kolači vide, to mi je najbolje ;D da, recenzija traje 38 minuta, i to smo sve improvizirali, a razlog ne-fiksiranja je to kaj sam jednom rukom držal iPhone a drugom Nokiu, i onda sam gledal u nokiu i nisam skužil da mi pobjegla ruka (i počela snimat kolačiće..) :)
I imam 15 god, al nisam ja kriv kaj sam djete u duši :notooth:
"Slušalice koje ulaze u uho" :D
Nije mi ni jasan baš HDMI koji se mogao riješiti bežično...
Također, koliko sam shvatio, kod AMOLED ekrana svaki piksel ima svoj izvor svjetlosti- tako da pretežno crna slika troši jako malo baterije.
Neki dijelovi su smiješni (upadanje u riječ, naginjanje ka "formalnom" govoru...), ali pošto nisam ništa slično radio- svaka čast :)
Znači, ipak ti je nisu uzeli jer si maloljetan :D
Usput, inaČe :belj:
Ma čuj to, ja uploadam odma cijeha rvacka zna za to :whistle:
Da, znam, na početku prvih 5 min sam imo tremu jel nisam znao kak započet to sve, a kasnije je išlo kak nam palo na pamet :) da, pokušaval sam zvučat pametno na nekim djelovima, al eto, šta je, tu je :flame:
Btw ni ja ne kužim taj "bežični HDMI", al nek mu bude ;D
Nemoj se sada umisliti i prijaviti se za vođenje Dnevnika :p
Haha kakvi bogovi,trebali ste se dogovoriti ko ce koji dio odraditi,a ne ovako,navrat nanos,ali pohvaljujem trud,to se uvijek cijeni. :)
laku noc
Dosao iz Gardalanda, bilo je odlicno :D
3x na Blue Tornadu, 2x na Raptoru ( nesto novo ) i jednom na slobodnom padu i nekom vlaku smrti.
OffT: Malo mi je pre duga recenzija. Kolko sam gledao na Gadgeteriji i na mob.hru su sve recenzije kratke i jasne. Jos nisam pogledao tvoju, al brijem da cu ju napreskokce pregledat xD
Sad sam skuzio da se Fici Wifi zove Pac-Net xD.
OT 'Ladim jaja dok Mario92 pise matematiku :).
+1
Ali bi trebao učit glazbeni,imam još i kemiju za ispravit...
Samo vi uživajte i hladite muda, slijedeće godine georgy i ja budemo uživali u college partyjima dok će vaša muda gorjeti na maturi :bat:
kolko ti imas iz gramatike? zadacnica?
sva sreca da nisi morao PISATI recenziju