hahaha jesu :notooth:
Printable View
hahaha jesu :notooth:
pozdrav svima...
dan mi prošao, a da nisam ništa radio...
dosadno mi...
vidim ovdje sve po starom...
imam 5555 postova
:D
joj danas sam se ubio trazio sam sat vremena po gradu vemil ... xDD,,i jos se nije nis vidjelo magla užas..i onda kad sam napokon došao u vemil nisu imali ono po što sam došo isuse.... sad idem peč kolače...xdD
joj pa znam :D
@mala... joj pa de si ti mala, znam da sam ti falio i da si čekala da se vratim, ali moram ti priznati varao sam te :D :D
Pa danas sam prolazio kraj Vemila....to je onaj kraj Ljubljanske avenija, kraj McDonaldsa i Getroa...pa kak si ga promašio :crazy: iako je bila magla sve se je vidjelo ;)
alii saštooo?????? nisam bila dovoljnaaaa??
kmeč
a jbga...vrijeme nas razdvojilo, kod mene veza na daljinu ne funkcionira...ja trebam dodir :D :banme:
Pa ide tražit Vemil po magluštini...užas. Aj da si znao gdje je točno ili da si imao GPS :D
A i mogao si ih nazvati i pitati jel imaju to što si trebao, jer ljudi za telefonom ne grizu...
Složim si polugu na fotiću, krepa tipka za makro... otvaraj opet fotić i gledaj...
Sad sve radi... nije ni loše, prvi put otvorio nekakav digitalni fotoaparat... : proud:
I da, napokon uživam u svojoj kući u vezi Interneta... spojen sam wirelessom na susjedu i imam adsl!!!
Ja nemam gps, ali zato detaljno isplaniram kako doći do nečeg što ne znam.
Čak si nekad i stavim kartu na mob. :D
A i tad uvijek pitam ljude.
Kad sam tražio links (nikad nisam bio na Trešnjevci) na 100m sam pitao 4- 5 ljudi za smjer.
Nikad ne znaš- možda me netko hoće sje... :D
Ali, nije- svi su isto rekli.
evo ja imam problem sa itunesom...evo link teme...http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60405
...danas cijeli dan slusam istu pjesmu..,xDDD
jao sto snijeg pada ovo nije normalno... nije me bilo kuci 4h i toliko ga ima da nisam na parking mogo uci...
Baš gledam na TVu da je u kanadi napadalo govana. Lopatu u ruke, ako ne ide uvijek postoji grtalica.......
kolika je temperatura?
Kad vidiš ovo, biće ti lakše.
The coldest city on earth: Yakutsk
http://img123.imageshack.us/img123/5...utskkq6.th.jpg
jutro svima! :)
Doso s skracenog posla... :)
@ Mario92: Reci susjedi da postoji univerzalni interface za nju (ako valja išta) ;D
Haha, -50 C, ali feels like -49 C :D
Evo surfam i uživam u suncu, baš je dobro imati prozor na sunčanoj strani :)