Poceo sam svrsavat,mater mu je**m. Sad je opet dobar,al ovaj put me nece zahebat. Napravio čika smućac imiđ,pa nek sad crkava kolko oce... :belj:
EDIT: Idem se tusirat,pa cu van,pije mi se veceras...
Printable View
Poceo sam svrsavat,mater mu je**m. Sad je opet dobar,al ovaj put me nece zahebat. Napravio čika smućac imiđ,pa nek sad crkava kolko oce... :belj:
EDIT: Idem se tusirat,pa cu van,pije mi se veceras...
Aaaaaa, ostavio si imidž kompu, pa gdje'š to :D
probudila sam se .... i j.biga - ne mogu zaspat više :angry:
došao s posla . . .
bilo super . . .
izgleda da smo opet jedno od "in" mjesta u gradu . . . :notooth:
posebice mi je drago jer sam vidio jednu osobu, do koje sam pokušavao doći već malo duže . . . ;) :D
ponovno krašuljci i puno mlijeka . . . :notooth:
i opet me danas na kladi skine jedan par ko i jučer . . .
ali zašto baš taj jedan? :D
ali nema veze, sutra je novi dan . . . ;)
idem spavati . . .
noć :wave:
Ipak izlazio sinoć, sad ustao, dobro jutro :D
Vani sunce prži kao da je prvi dan proljeća, a ne zime :o
4:45 doso doma. Jos jedna subota zaquratz... Jako lose bilo u diskaču... Doso bi ja i ranije,al sam cekao policiju da se pokupi jer nisam mogo proc a da ne naletim na njih...
Usto u podne,jer sam moro otic po sluzbeni mob,pa sad imam krasan blagdanski dodatak u dzepu... Na*ijem i njega i... Never mind... :) Sad cu rucat,pa na kavu i tiket...
EDIT: *ovno je vec sad zazvonilo,tako da ce rucak pricekat.... :matermu:
gledam na 2.tekmu u humanitarne svrhe.:respect:idem i ja donirat ..ajmo Dinamo :) poslje koncert..:guitar:
psmtr i koncertima i onima ko ih se setil...
Danas opet nastupam, ovaj put u Vrbovcu...
Znači, doma nastupam, a naravno, ne bu cuge ni klope :stezanjeremena: :nabijemjastezanjeremena:
Taman mi se glava smirila...
Tak mi se ne daaaaaaaa..........
Razmišljam kaj bum dobil za Božić...
Kaj vam se više sviđa:
a) friška figa
b) remen ;D
čekam da mi se kokške vrate iz budimpešteee :)
odmaram . . .
ubrzo na još jedan domjenak . . . ;) :notooth: :banme:
e bok..evo spammam..
daj di je ona tema nešto o avatarima..znam da je vuki radil jeeeeebene avatarčeke..meni je one moje okeca prvo ukrasio svijetlosnim efektima..pa za žićbo s kapicom..i doalzi božić a ja gooooooooool..ako psotoji temica mozhda josh potoji koji avatarchek jer ja ih popljugao...šmrccc kmeeee
nea snijega ni za lijeka... the globe is fucked up. slusam muziku i cackam po forumu :D pozdrav svima
pokušavam instalirat vistu.. ali ne ide i ne ide
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60368
došao doma sa domjenka . . . ;)
bilo odlično . . .
cuga, klopa, mjuza, sve kako treba . . .
još smo mi htjeli negdje nastaviti, ali *ebiga, nedjelja je, niš ne radi . . . :(
stoga svatko kući . . .
sutra neki sastanak za daljni posao, tako da . . . ;)
Dosadno...ne spava mi se...lunjam po firefoxu ^^
maximalno blejim
dobar jutar svima...
ovdje nikoga...
sucks... :-/
odo dalje...
Došo od doktorice- potvrđeno da sam bolestan (tjelesno- ne mentalno :D).
evo me, doma sam, godišnji, spojio blagdane.
Dobro jutro... Moram nekom liku sa se-nse-a napraviti transformation pack za Sony Ericsson W800i a nemam snage... Wnuaaaahhh....
Idem vjerojatno hopelessly na ex-fax da vidim mogu li podignuti index za obnavljanje članstva u SS-u ;D
Sretno T-Maca!