u ove dve strane milijun nepoznatih riječi :notooth:
Printable View
u ove dve strane milijun nepoznatih riječi :notooth:
Pa Rav mi je rekao da bude dosao. I da, zaboravih lili. Jer trebamo fotografa.
dobar jutar...vani neki snow storm, imam osjecaj da nejdem nigdje iz kuce danas :(
A Rav stoji iza toga sto kaze. :)
fak ju
ođe samo kiša šugava
nema većeg gušta neg čistit snijeg i onda se okreneš a sve tolko zapadalo da moraš opet :D maikemi, obožavam to, samo što kod nas već duugo nije tako napadalo :(
biće,biće, u nadi je spas :D
majke mi ti nikad snijeg nisi cistila :D not fun at all
Dobijo AOC LCD 17" koji je neispravan. Ko sto bi Bosanci rekli,rastavio sam ga proste činioce,i nema zivota u njemu,sad ga moram natrpat u vrecu,i u smece... :)
Za Canon S200 skidam drivere,pa cu vidjet jel i on radi,a ako ne,ide i on u vrecu... :)
Ma mala je izgleda mazohist. ;)
Nema vece srece nego kad ti od ciscenja snijega toliko promrznu i utrnu prsti da ti cigla padne na ruku a ti ni ne skuzis. ;D
@Smuchac,
Znaci skupljas krupni otpad? Nije lose... :D
Ma nije... ;D
Treba mi jedna periferija za riktat kompove,jer je moj drugi komp u igraonici,pa nemam rezervnu periferiju za doma... :)
@Ico: LOL...ali ključna je riječ da trebamo fotografa...ne fotoaparat :D Mislim mogu i ja probati, ali ja sam tu da malo više uživam i meljem, a malo manje fotografiram :notooth:
Aha... T, oćeš reći da se već par dana ne trijezniš i da se neznaš ni mobitelom koristiti i da non stop melješ... :p ;D
Super, znaci MS vise ni hardver ne zna raditi. :creep:
Nekad im je bar to koliko-toliko islo...
Kupio od frenda neku radeonku 128,asus dvd pržu,i vent za proc za 100kn... :)
Jos je dobro i proso... ;D
A i nije mnogo promašio :D
Dabogda ti recesija žito pojela, šic mrš :p
@Ico: mx510, 3 godine ga gazim i ništa mu ne fali, vrlo jednostavan za čišćenje i rastavljanje, 5 godina garancije ;) Makar da se i mene pita, mx rev bi bio idealan za pod bor... bit će moj, jednog dana!
Ma, ne znam baš.
Moj odgovor na facebooku na sve (osim "zahtjeva za prijateljestvo" ;)) je ""Ignore" ili "No".
Ali ovo sam pročitao i ne znam baš da bi mogao doći.
Bude vam još bolje bez mene :D
Evo, otkrio sam svoj identitet u slikama forumaša.
I umirem kašljajući.
trunem za kompom i cekam frenda da dodje do mene pa idem negdje zarđat
Proradio mi cod2 multiplayer :bigjump: ;D
Stigao malo prije sa domijenka firme, sve u svemu bilo solidno i dogodini sam free što se tiče poslovnih obveze, možda još nešto sitno u pon.