To je bolje ;)
Mislim da se pokusni kunići bolje osjećaju u labosu nego mi prvaci u bolonji..
Printable View
Ma, ne znam ga ja ;D
Znam da ide s mojim frendom u rezred, zapamtio sam ime kad smo gledali s kim idemo. :)
Možda ti znaš tog frenda, Tomislav H. iz Zagreba
OT: Platio račune
Isuse...a da se dodate na Fejs pa tamo meljete tko koga zna...ionak je tome namjenjen :D
Ma iskreno...ja kao prva generacija na Bolonji sam imao izuzetno pozitivno iskustvo...sve je prošlo jako fino naposljetku i relativno je to dobro završilo :)
Relativno dobro? :)
Gle, zavrsilo je, imas papir, znaci da je dobro. I tocka. ;)
došao s posla, točnije, s aftera nakon posla . . . :notooth:
otišli malo do gjure da se opustimo . . . ;)
i ovak bi se dalo svaki dan . . . :notooth:
i saznao da u petak radim skoro cijeli dan, tako da mi je loše . . .
ali će valjda biti bolje . . . ;)
idem spavat . . .
noć :wave:
Jutarnja pozdravlja nočnu smjenu ;)
Niski start za kretanje na posao. :(
Samo da ne pada kiša.
Dobar dan...pije se kava,ovdje mrtvo :D
Same here. Prva godina mi je bila super, sve novo, tamo vamo. U drugoj sam primjetio neke propuste i neorganizaciju (pogotovo od strane faksa).. Lagano mi se počelo mračiti :) Na trećoj su nam metaforički rečeno prekinuli struju i ugasili svjetlo na kraju tunela, jedva sam čekao da položim te ispite i odem iz te "akademske" ustanove.
Sad samo da dobijem tu ludu svjedodžbu :D pa ćemo vidjeti.. Imam godinu dana pauze da diplomiram i razmislim kako skupiti 25 soma za platiti 4. godinu :notooth:
Ufff...
Kod tebe je to s...ano. Ma i ja sad imam 6 mjeseci da vidim gdje cu dalje i da li cu ici dalje...
I LjoL, kindergarten :)
te ket, a koji si to ono smijer na tvzu? jerbo je i moja sestricna prvi macic bolonjaca, smijer informatika. i znam da mi se ona bas jadala da jadna NE MOZE dalje, jer tvz uopce jos nema program za dalje, to ne postoji, a niti jedan srodni faks (tipa fer i to) je nece primiti (morala bi sve otpocetka, prijemni i to, ko da uopce nije 3 godine studirala!)
znam da je ona spominjala neko nastavljanje u ljubljani :-/
Gotova škola :bigjump: za ovu godinu.
dobro jutro . . . ;)
juto?? već će večer čovječe :nono:
Ima za informatiku. Specijalisticki studij informatike. Ja sam smjer racunarstva.
I da, FER ne prima nikoga. To je nazalost tocno.
odoh na job . . .
pozz :wave:
Alo ekipa! :wave:
Prekjucer mi se srusio komp do daske,pa sam bio odsutan skroz...
Jucer spavao cijeli dan jer sam se lose osjecao,pa sam danas ubacio nove winse,i sad sam opet onlajn...
C U! :)
Nece dugo, ipak je to truli win... :belj:
Nego, jel ide mozda netko uskoro put Nasica?
http://www.nasice.org/modules/news/a...p?storyid=3335
;D
uuu, idem si nazvat rodbinu u nasice i okolna sela neka vataju zrak u flase i posalju mi za zege ;D
@La_LuNa,
Pa da tu prodajes pod "cisti planinski", jel? ;D
@Smuchac,
Ooooo, znam. :rolleyes: ;)
A i bio sam, samo ne za vrijeme akcije... Eh. :)
Zato se sada i zicas za Nasice... :belj:
Idem pod tus i pod noz,pa na kavu s frendicom... :wave:
A cuj, znas sta kazu, APP... ;)
Pod tus, pod noz, na kavu? Tim redoslijedom? ;D