Idem spat... ma, nejdem...
Printable View
Idem spat... ma, nejdem...
Malo sam pijan i pospan, ali moradoh da postujem na cafe mobil :notooth:
Zar na svakoj promociji ja moram da dobijem nešto? :)
Ovaj put je to Heineken sportska torba :p
Bio neki DJ iz Londona, odlično je biloooo... Laku noć svima :D
došao s posla . . .
ovi domjenci nisu normalni . . .
ali ajde, neće još dugo . . . ;)
lagano na spavanje . . .
laku noć . . . :wave:
Došao iz grada, kupio hladnjak (cooler).
Ne mogu vjerovati da je tako tih.
Šta je ovo, svi ostali spavaju :D?
Prije nego što si stavio zagradu i objašnjenje, mislio sam da si kupio frižider :notooth:
Otvorih oči! Ne sjećam se kad sam sinoć zaspao uh :rolleyes:
Dobar kuler đorđi, nemoj se naviknut na tišinu jer bi ti račun mogao krenuti prema minusu :notooth:
Dobar Dan..
I doviđenja...
Jutro!
Evo sad se uzdigao iz onesvijestenih, idem se spremit pa idem sa sestrom u shopping zimske jakne.
Ajmeeee....
3 sata su...
jbt...
A nisam niš napravil kaj sam trebal...
dobro jutro . . . ;)
Testiram high-tech ekskluzivnu opremu :)
Uuuuuu, T-Maca :O :D
Mene struja stresla :D
Isprobavao "popravljene" lampice. :)
Da da...divno je kad se Blu Ray od Dark Knighta streama sa drugog kompa koji se nalazi dva kata iznad i pritom se još kopiraju neki fileovi te se torrentira, a tu i tamo brat pomalo zasurfa, jel :)
BTW: http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...postcount=2769 :tomato:
Mario, datum ti ne valja.
ajbg krivo su admini protumačili i izbrisali moj prijašnji post,znam nema prodaje
sorri=)
Morat cu ekipu odvest kod neuropsihijatra... :crazy: Sinoc,zapravo jutros do pola 5 lupali po COD-u. Pojeo 7 kroasana iz obliznje pekare i dva kju peka karlovačke,i jutros,zapravo popodne u 15 sati ustao ko nov,zapravo polovan... :) Sad dimim na prozoru,i smijem se vecerasnjem izlasku kojeg nece biti,jer cemo opet blejat u monitore... Koji smo mi idioti... Doma su mi mislili da sam se stuko s autom... Pocinjem se brinut za sebe pomalo...
Jašta je :) Bolje da idemo vani subotom,i da se zapijemo i uvatimo koju getribu,a ne ko pi*de pucat jedni na druge...
Veceras Matko i Brane kod nas u disku,a budale bi se igrale... Ko da nemamo kad...
Ja se idem zapit,jer nisam ima vec dva tjedna,a oni nek trcu za zastavama... :belj:
Ja sam se sad izrigao kao da sam popio gajbu piva a ne pojeo snitu kruha s cvarcima :respect:
Jako slikovito opisano :Puke:
e tako je idi ti pit a oni nek se zabuljeu monitore:drunk::beer::jackie:
Poslušat ću tvoj savjet...= Citat =:
e tako je idi ti pit a oni nek se zabuljeu monitore
Adio