je u redu je naša sam aplikaciju za radio...sve 5 ;)
FM Radio.
Printable View
A postoji li neka alternativna aplikacija za fm radio? Na Cyanogenmodu mi je ocajna aplikacija za radio, dok mi je na HTC Senseu bila super. Gledao sam malo po Marketu ali nisam vidio nista osim streamova preko data konekcije. Koristi li netko neku drugu aplikaciju ili svi slusate preko ove defaultne? :)
Jel postoji koja app da se moze vidjeti koja app koristi bateriju, neka mi drain baterije.
thx
Probaj Spirit FM Radio jel radi
Pretaži temu. Spominjalo se to dosta. Uostalom, u samim settingsima možeš vidjet potrošnju baterije.
Post 1100
Poz,
imam problem sa aplikacijom Google maps, jer piše da nije dostupna u mojoj zemlji....čudno zar ne?
https://market.android.com/details?i...roid.apps.maps
Na tele2 sam, ako je to uopće bitno.
Dakle pojavi mi se ova poruka na stranici market-a:
This item cannot be installed in your device's country.
a u svom HTC desire-u je uopće ne mogu naći preko "search"-a.
Kako da riješim ovaj problem?
Zahvaljujem unaprijed
Nista cudno, update-i Google Mapsa su dostupni samo u USA koliko znam.
Meni su bili dostupni update-i Google Mapsa cijelo proljeće i ljeto, međutim sad u zadnje vrijeme opet kaže da nema za našu country. Frustrirajuće.
@dado023 - moja preporuka je da instaliraš Maverick, mene je iživciralo to sa updateima toliko da sam odlučio više ne koristiti Google Maps. Maverick ima hrpu različitih karata koje su (moje subjektivno mišljenje) po mnogočemu bolje od gmapsa :)
@yager - probao Spirit, još je lošiji od ovog defaultnog Cyanogenovog. Izgleda da sam našao prvu (i jedinu) prednost stock ROMa nad CM :D
Jel moguće ikako prominit Status bar.
Ima neka aplikacija super status bar al je puna bugova.....
Ili tako (preko te aplikacije) ili modifikacijom framework fajlova za sto ti treba root i dosta truda i znanja.
@vugy
Na ovom linku imas neke stvari koje bi tebe zanimale pa provjeri da li i kod tebe to funkcionira. I obavezno prije ikakvih radnji backup.
bok
uspio sam ubaciti Google maps u CM7.1, ali tako da sam sa ClockworkMod kroz recovery ubacio sa kartice kao zip....
maverick sam upravo instalirao, i ne čini mi se loš, ali neznam koliko su stare slike,a neda da povlači karte sa google maps...
.....nisam znao da CM7.1 ne može snimati 720p.....nezgodno iznenađenje
Nove verzije google mapsa već odavno koristim iz ove teme i rade savršeno.
da li poznajete neku android aplikaciju koja bi sve ono što se dešava na ekranu mobitela projekcirala na dekstop kompjutera?
hvala :D
možda ovaj fm radio nešto bolje svirahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981148
Ima li kakva aplikacija za pracenje mobitela,ako je ukrade ili izgubljen?! da joj ne treba konekcija na mobitelu (internet) i da je besplatna?
Da mogu sa kompa da pratim dje mi je mobitel,trenutno imam seekdroid al za njega mi treba net,i ne radi ako je mobitel ugasen i nema konekcije :(
Potrebno sto prije! mobitel je Xperia x10
Hvala
Ukratko: ne postoji.
Udugo: ne postoji zbog raznih tehničkih preduvjeta koje je potrebno ostvariti ne bi li ostvario komunikaciju s mobom na daljinu.
Već sam ranije spomenuo...
https://www.theftaware.com
Ne treba mu internet, sve se radi preko SMS-a. Bez interneta ne očekuj da će precizno locirati mobitel jer bez A-GPS-a to zna potrajati pa to onda otežava nalazak.
Evo samo update nabrzinu.
Dakle uz manje komplikacije uspio sam vratiti Market na 2.x koji je sad u /system/app, te sam obrisao MarketUpdater.apk i eto vec oko tjedan dana ovaj 2.x stoji kakav jest i cini se da se nema namjeru updateati na 3.x. :) Dakle to je to.
Slazem se da 2.x radi bolje i brze od 3.x, a i layout mi se puno vise svidja (ona pocetna stranica u 3.x koja izgleda kao win7phone mi je katastrofa). Jedino sto sam primijetio da 3.x ima a sad mi malo fali u 2.x - kad mi kaze da neka aplikacija ima update, dio "Recent changes" (iliti changelog) je u 3.x izdvojen kao poseban paragraf, dok je u 2.x (i starijima) to stavljeno na kraju opisa aplikacije. Kad updateam aplikaciju volim prvo vidjeti sto ima novo, pa mi je ovo u 3.x puno prakticnije... Ali eto, sto je tu je. Mozda ce neki buduci Market raditi bolje od ovog 2.x pa cu onda opet azurirati. :)
Ljudi instalirajte Set DNS i namjestite na OpenDNS. Zanima me koliko ce vam se poboljsati brzina interneta. Meni osobno Market 3.3.11 otvara u trenu (one thumbnailove), a i ostalo se ubrzalo. S tim da sam ja SetDNS izbrisao i promjenio DNS sa Root Explorerom.
Ok, ovo je zanimljivo... Koristim MarketAccess i slučajno sam na novom marketu 3.x - i ne vidim Evernote.
Sad sam vratio 2.3.6 i ponovno ga vidim. Nuff said :)
Evernote 3.2.3: http://dl.dropbox.com/u/12007684/com.evernote-1.apk
Izasao je update za PowerAMP, koji donosi vizualne promjene, ali i opcije poput stereo x i balans zvuka (lijevi/desni zvucnik). Ima naravno jos dodataka ali to su vecinom sitnice. Sad je PowerAMP jos ljepsi i ima malo vise mogucnosti podesavanja za widget.
Ja sam zadovoljan updateom mog najdrazeg Music playera (probao sve i svasta ali on mi nekako najbolje pase). Samo nisam siguran dali ce unlocker sto je radio na verziji prije raditi i na ovoj novoj verziji.
Jel zna iko gdje skinuti Sims3 koji radi bez greske na SGS-u? Imam verziju s Mobilisma i radi sve normalno kada je wlan ukljucen, cim ga ugasim prilikom pokretanja igrice dobivam FC.
Probao i reinstalirat i isto.