cokolada!! http://img.photobucket.com/albums/v1...milies/wub.gif
Printable View
Hm, a ja upravo smazao 3-4 jabuke i bananu, a to je fruktoza jelda? :crazy:
Idem rijesit milku lufle (il kak se vec pise) :tomato:
Jedna cokolada manje! Baklavu ipak nemam ;D ;D
Ova tema ima kojeg smisla??? Mislim fakat jadno
Ima li zivot smisla?
A gle, samo prouči činjenicu da samim svojim življenjem si utjecao na tuđe živote, znači ima smisao. Pitanje je dali se tebi taj smisao sviđa ili ne...
moram dokrajcit orahovac od sinoc :D
Ali ako njihovi zivoti isto nemaju smisla onda tvoj utjecaj ne moze imati smisla na nesto sto nema smisla.
A mozda su u sumi.
(sto sve neki nece napisati samo da manku nos od skripte)
popil pol tuceta lefa, idem zaspat ko ............... mala curica koja je popila pol tuceta lefa..jelte :p
Pješčanik :D :D
on t. citam valjda 10/27-u stranicu teme - stan u zgu ili kuca u okolici , stvarno ima tolko razlicitih misljenja..
pivo prijatelju pivo :D
tražii traži al nemere da nađeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeee EEEEEEEEEEE
kao recimo Bečarci,Koliko mobitela imate,Najskuplji i najljepši sat,Koliko često mijenjate mobitele,Najljepši Sony Ericsson.... i ostale
Neznam koji je problem bio ostaviti te temei dok bi se igralo bile bi aktivne, kad bi se prestalo ovak il onak bi se automatski izbrisale
Ajde molim te pogledaj na sto si se zalio. Imas 18 god., a ponasas se ko dijete...
Idem sada spat...Kako ste mi?
Uzalud nam trud svirači, nikad nije dobro, uvijek su oni gore krivi... Moja sestra koja je mlađa od tebe ima bolje argumente.
Nakon ovog dobro dođe jedna ljuta.. :)
ko? paprika? rakija? lajna?
Prekasno za paprike, ne pije od nove... ostaje samo lajna. ;D
..neki ishlapjeli viski, posebno za ovakve sate.
Pijem samo kad mi zdravlje to zahtjeva :)
Ali pravila su istaknuta, a ja sam se prvi put njih u potpunosti i pridržao danas. Zašto tolka pompa oko 2 takve teme, još ne kužim?
ajke momci laku noc :D
nema do duplo pecene sljive...103 % alkohola;D
sve to treba probat...da netreba, nebi nikad bilo izmišljeno :D
odoh u krpe
pozzz
i ja..noc..
i ja cu uskoro
sutra je skola popodne :hrv:
al sam redar :cry:
nadodaj još 2 tjedna :satan: zato jer nisi obrisao ploču :D= Citat =:
al sam redar
Kakve tikove? Hehe, ja sam bio redar cijelo polugodiste u komadu. Nama su dodavali po 1 tj. :bat:
Hehe, blago vama koji jos idete u skolu :hrv: :hrv: :hrv:
Idem i ja u krpe jos malo. :(
AJMO NA NOGE LAGANE!!
Vrijeme je za ustajanje radni narode!!
:p ;D
Dobro jutro :wave:
:wall::wall::bigjump:ponedjeljak.....Fuck......:an gry:
Dobar jutar svima....
Šta je ovo sinoć bilo?! Vidim neke teške rasprave... Kak mi je žao što sam to propustio!!!!
Samo da se nadovežem da je XLR Totalno u pravu što je zatvorio neke teme,jer da se mene pita,još bi ih bilo zatvorenih....
@X.... nek si!!!:respect::respect:
Malo sam nešto pogledao. Slažem se da se onakve gluposti pozaključavaju... Nisam ih ni primjetio doduše, jer imam obavijest na mail o 'šta sad radite', pa samo nju i posjećujem od svih tema na chataonici :)
a tak i ja nekak...pretezno u zadnje vrijeme se ovdje zadrzavam..tu i tamo malo odletim dalje!
Jutro!
Češem si gu..........micu.
Kaj se radi?
došao s liječničkog, upisao se u auto školu . . . ;)
pješaci, čuvajte se . . . :bat: :crazy:
Prostak!!! Ja bas friško na Wc-u...naravno s moba pisem...
http://www.akvaristika.org/text/zez.htm
Vrlo zanimljiva stranica.
Također u mojem sigu pod: "Pripremi se..."
Javite mi vaša mišljenja :lmao:
Dosadno i staro...
toga me i strah, al najgore je kaj neko napravi neko sranje i ja nisam vidio (i najbolje da cu drukat) i raska mi se sleti s prijetnjama ukorom, o jebote kaj bi ja cijeli veliki odmor trebo ko robot gledat na svakog ucenika oce kaj napravit, idem van si kupit uzinu a ne strazarit po ucionici...
Druže ti fakat nemaš ukusa :D Kakve su to lovačke priče sa pisanjem tema dok "s***š na zahodu" ;D Ni ovaj forum nije kao što je nekoć bio :p
ovaj...doobro jutro ;D ;D :p
Da, i dobro jutro. Vidiš, sad me još i drugi moraju podsjećati na manire finog ponašanja :p
;D ;D ;D
pitam se zašto meni dan tako kratko traje...jel zato što ustajem u podne ili? :tomato:
Ne znam šta bih prije počeo... Da radim seminarski, da vježbam zadatke ili da idem vani? :)
Ljudi,pozdrav iz šume! Ja sam u šumi!!! kak je super!!!Al već me neki k...c ugrizo!
Djevojčica brala jagode, i nešto je ubode...
Ja odoh do dućana, ogladnih a nema kruva u kući.
Dovraga, stara opet nije ostavila pare ;D
jeli mi može tko što hitnije riješiti jedan zadatak iz excela? sada sam na računalstvu, pa tko riješi dobije 5..
Pa šta trebaš, napiši ovdje...
@rave: bio sam vani... :notooth:
http://info.biz.hr/Typo3/typo3_01/du...c/MS_Excel.doc
ovo je ispit.. treba mi drugi dio, od 7. do 10.
pa ako netko može, bio bi stvarno zahvalan :)
Evo ti rješenje 7.-og. Tek sam se sad uključio...
Ak ti nešto nije jasno samo pitaj.
http://rapidshare.com/files/94771052/Sedmi.xls.html
Balkanac sluša hitove Jasmina Stavrosa i Sandre Dabo te se sprema u školu...
Isss, daj pomozi čovjeku u Excelu ;D
Evo ti 8 i 9. Graf je u istom listu kao i formula. Lako izvadiš ako tako traže od tebe...
http://rapidshare.com/files/94772605...eveti.xls.html
Luna se mora prestat bavit politikom!
sanjala sam da mi je kuci stigla kaznena prijava za krsenje srpskog ustava jer sam javno poticala na priznavanje kosova.. i da se moram javiti u policijsku postaju u vinogradskoj (zar postoji takva?!) inace ce me izriciti u beograd! koja nocna mora yebate.. tim vise sto sam se probudila pola sata prije nego je alarm trebao zvonit, i kasnije nikako zaspati!
tuzit cu srbiju za dusevne boli ;D
Ma bi,al ono,žuri mi se ;D
OK, nisam siguran što bi u 10.-om trebalo, ali mislim da je to to... Goal Seek funkcija mi je davala nekih 14.999999976, a E1 mi nije u tom slučaju bio 0, nego tek kad sam D1 stavio na 15 onda je to bilo to...
EDIT: Evo ti 8.-10. zadatak. Uživaj.
http://rapidshare.com/files/94774087/8-10.xls.html
@ Luna: Nismo u Americi da možeš nekog tužit zbog duševne boli...Ovdje bi ti se i odvjetnik i porota i sudac samo slatko nasmijali ;D :banme: :hrv:
heeee, maco, al ja sam za kosovo, a amerika je uz kosovo, dakle, ameri ce me podrzat ;D
Icu ne zanima politika... :notooth:
pišem nekakvu skripticu... tj pokušavam skratiti skriptu od 250str na što je moguće manje... došao sam do 25.str... ;D
BTW: pozdrav svima... ;D
ste se kad napusili voščenke?
Ni pointsa ne interesuje politika... Šta bude biće...
I dalje pišem seminarski. OPEC - oligopol ili ne? :)
Učim za ispit sutra...izmolit ću krunicu samo da prođem :)
T-Maca, hvala ti puno!!
nisam stigao to danas, pa ću sljedeći put predati rekao je profesor da možemo donijeti u sljedeći ponedjeljak, sada ću još nekako ove druge probati riješiti i super..
Znači u istim smo govnima :notooth:
Govori moja dobra strana:
Tko me danas bude gnjavio, jao si ga njemu (da ne bude nismo znali http://www.smilies-online.de/img/sm/Engel/sm1_051.gif)
Zla strana šuti ...i čeka :)
Zdrrrrrrravo bando!!!! Evo ja došo iz posel....
Iđem žderat....;D;D;D
Vaaaauuuuu....što je danas mir ovdje!!!!!! Sve nemogu vjerovat! Jel ima ko živ?:deadthread:
Evo ima nas i živih...
Ja mailao profesoru seminarski, mada i nisam baš zadovoljan istim.
e, kak sam dnas yebeno složil elektro kanalicu čoeče..:p
what up?
proso dobro prvi dan redarstva ;D
Ne znam, koju mi krunicu preporučujete da izmolim...Žalosnu, slavnu ili rodstvenu :D
Ah evo, prošao sam dva od četiri (sedam od devet ;D) mogućih zadataka na ispitu. Iako je znanje klimavo, još uvijek treba brušenja. Ali sad ću se malo odmoriti uz neki film i još sutra 3-4 sata drilanja i mislim da će to bit to...
idem si po sluske za njoku :hrv:
koji je ovaj xlr partibrejker.. samo zatvara teme.
sigurno je kao mali htio biti policajac ali nije uspio
bokić svima :wave:
hihiihih :D :D
njega je dobro vodit na sprovode , nema sanse da te nasmije
Bokić... Igram LFS,ovaj BMW F1 bolid je preluud :bigjump:
(samo kaj sam očito nesposoban vozit to bez traction controla :))