u mojoj skoli se nije zvizdalo :)
Printable View
u mojoj skoli se nije zvizdalo :)
Da dodjes ovaj tjedan sa vuvuzelom u moju skolu, siguran sam da bi ju pojeo :D
Blago maturantima,ja jos imam godinu za odgulit... :D
Spremam se za ludnicu koju imam ovaj vikend... Zna li netko kako točno doći do Jaske? Znam da je negdje kod Jastrebarskog, davno sam bio tamo, ali ne sjećam se kako sam došao.
Dosao sa igralista..
Od 5-8 smo haklali, sad pod tus pa u Zaprudje ;D
Dosao od kuma...idem za kumom
Jel se to meni prividja ili ovdje u tri dana nije bilo nijednog posta? :freakout:
Zakaj onda nisi ostavil jer si možda probudio uspavane trollove :D
mario, a zakaj ti ne noris nego tipkas tu?!
rav, jesi se vratio????
A šta vam nije lijepo kad ne pišem nikaj? :jehon: šta bi vi, da se ja vratim svom trollanju? :notooth:
Mi nemamo kak vi tam u zg-u...
Imali smo školu, bili smo obučeni ko meksikanci (nemamo majice nego se oblačimo tak, malo drugačije :D ) te smo imali priredbu gdje smo izveli nekakvu točku :)
Došel sam maloprije doma dok se pripremam za daljnju feštu :D
Meksikanci? :D
Mi smo imali regularno skolu i onda su maturatne tek za vrijeme 3. sata pustili unutra...
Onda su naravno trcali ko ludi, nama ulazili na sat i divljali ;D
znam mario, vi imate ludi dan :D (sestricna vrbovcanka)
iskreno, meni je to s kostimirnjem uvijek bilo zanimljivije neg ovo nase. ne's ti mudrosti osmislit natpis na majici i oblokavat se u parkicu; k'o da to i inace ne radimo :D
raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaav!! raport!! di si??
e, da, moja Nessie ima 715 grama :D
Meni je bezveze bila norijada... Previše idiota koji nešto normalno okrenu na glupost.
Lijepo se pleše, neki techno (DJ kao i kod naše predstavnice na Eurosongu- znači, dva puta u minuti okrene 2 regulatora), svi normalno plešu/skaču i onda netko počne bacati brašno/jaja/polijevati pivom/vinom... Stvarno nepotrebno- na Trgu su se ljudi polijevali, tako da mi nije jasno čemu onda u šatoru gdje svi plešu i zabavljaju se...
A, i nije neki program... 7.5. su bili TBF i Elemental na Bundeku- mislim da bi bilo puno bolje da su bili danas.
Naravno, pola Bundeka pijano da ne može stajati- ali to je normalno. Neki su se riješili već u 9 ujutro u kafiću u kojem smo se našli :notooth:
Isto, malo mi je to prerano. U 12 i nešto smo bili na Bundeku. Bilo bi bolje da smo tamo došli oko 4- 5 i onda do jutra.
I još uvijek mi zuji mi u ušima od zviždaljki :D
kad smo mi norili (isuse, kako sam stara :frekaout: iduce godine 10 godina mature :freakout: ) nekako, ne sjecam se vise kak se bas nama (i generacijama oko nase) poklopilo da brasna skoro uopce nije bilo. ne mislim samo kod nas u skoli, nego ni na trgu. bas smo bili neke dobrice :D
ae, i sjecam se da su apsolutno svaku fontanu u gradu ispraznili :dunno: i to opet ne samo nama, trajalo je to par generacija. sad vidim da je kupanje u mandusevcu opet aktualno :D
i posto tada nije bilo bundeka, mi smo imali sator na jarunu. al je isto tak dost rano to sve pocinjalo. ja se sjecam da mi je vec oko 6 - 7 popodne bilo pun q svega. pola skole mrtvo pijano spava po travi ili po klupicama, a ostaloj polovici se vise nist ne da.
znam da je jos bio dan kad sam dosla doma :D
Povrat Luna jos nije nije bio...
U pomorskoj u bakru nije bilo brasna za zadnji dan skole al je bilo intervente policije koliko oces
rus, da, znam da nije bio povrat :( al ce valjd do petka sjest komplikacije :D
yager, da, tocno to, kasnije sam izasla van i ruzila do jutra :D doduse, ne s ekipom iz srednje :D
je, i ja sad kad vrtim film unazad, bilo mi je to jedno od ljepsih ljeta.
:bljuv: