xlr, puno hvala na odgovoru. Sad sve radi savrseno. Samo sam pratio tvoje instrukcije.
Thanks.
Printable View
xlr, puno hvala na odgovoru. Sad sve radi savrseno. Samo sam pratio tvoje instrukcije.
Thanks.
Vec par dana muku mucim s razlicitim navigacijama. Krenuo sam s iGo-om, instalirao uredno (crackiranu verziju naravno) , no nikako me nije polazilo da ukljucim karte za HR. Poslije sam se prebacio na Copilot 8. Instalacija i preuzimanje karata je uredno proslo, da bi se aplikacija potom rusila i slicno... Nakon toga instaliram Navigon. Instalacija super bezbolna pa i preuzimanje karata. Navigacija RADI!, sretno sam uskliknuo da bi s prvim izlaskom na cestu skuzio da je to jako 'ruzan' software. Stalno je imao nekakve 'prepade' gdje bi me na par sekundi pokazao par kilometara unatrag itd. Sucelje odvratno.
Jucer preuzmem Mireo i Trial kartu hrvatske. Jutros izadzem na cestu i ostanem fino iznenadzen. Zeljko Pervan daje glasovne instrukcije, aplikacija je stabilna nema 'glitcheva', sucelje uredno (iako bi moglo biti bolje). No sta je najvaznije sve radi. Cekam da mi dodze car mount za Legenda pa cu vjerojatno i kupiti kartu HR, uopce nemam volje traziti nelegalne verzije. Dam im tih 10$ s gustom.
Ali isto cu zadrzati navigon. Najvise iz razloga sto kada bi kupio Mireo karte okolnih zemalja u koje cesto idem (Bih, Slovenija + HR) dodzem do cifre za legalni Navigon recimo. Mireo djeluje 'jeftino', jer naravno necemo kupiti SVE karte za Europu, ali kada bi ih recimo kupio, ovo bi bila definitivno najskuplja navigacija.
Trenutno zadovoljan.. no volio bih vidjeti promjene u sustavu naplate.
Upravo sam besplatno update-ao 09.2011 mapu Hrvatske tako da je napokon proradilo
Edit
I moram reći da je karta VRLO detaljna. Selo moje malo sa 1000 stanovnika ima sve ulice sa kućnim brojevima, a ucrtana je i Miholjačka obilaznica stara nekih 2-3 mjeseca.
Bravo Mireo!
Evo i ja sam napravio update karte na 09.2011 i mogu reći da je karta stvarno odlična. Pohvale za Mireo.
Vjerovatno to negdje pise ali ne mogu da pronadjem.
Znaci planiram kupiti neke karte za mireo (bih, hr, slo i it) i vidim da imam jednu godinu dana update karti. Sta se desi nakon sto prodje ta godina dana? da li ja i dalje mogu koristiti karte koje se vise ne updateaju ili i same karte postaju nedostupne tada?
@predator
Hvala!
Mada nisam 100% siguran ali mislim da cu si napokon kupiti neku od aplikacija koje sam do sada stalno nesto podesavao i namjestao ne bi li mi proradile sto mi je na kraju dosadilo.
Sada sam ostao sa copilot-om (koji mi je sasvim Ok ali me nervira onaj problem sa pojedinacinm mapama i rutama) i Mireom koji mi se i najvise svidja ali me malo brine nedostatak opcija. Testirao sam ga sa free kartom i poprilicno sam zadovoljan i sada se razmisljam da ga kupim ali bih volio cuiti i vas savjet, da li je to dobar potez ili ne?
Ako ti se aplikacija i karta sviđaju ne vidim kako to može biti loš potez. Koliko je meni poznato sami su napravili najdetaljniju kartu hrvatske i košta 70 kn. Mislim da to stvarno nije puno.
Nego, meni se ruši kod prebacivanja u landscape na 4.0.2.
Ja sam kupio kartu Hrvatske, oko 60 kuna je bila cijena. Karta je stvarno dobra i stvarno nije skupa... odeš van, pojedeš pizzu i popiješ piće i ode 60 kuna.
da naravno, to je i jedan od razloga zbog cega sam i bacio oko na mireo. Ja u stvari vise koristim kartu BiH ali imam "ture" nekoliko puta godisnje kroz hr, slo, it a ponekad i srbiju i austriju.
Ja sam mislio pitati ali se nisam dobro izrazio, da li se u stvari mireo isplati kada se uzme u obzir da bih svakako kupio ove 4 odnosno 6 karti? Mozda je pitanje glupo i odgovor ocigledan ali stvarno nisam upoznat sa tim kako se krecu cijene jer uvijek sam ganjao ove crackirane verzije sto mi je vise dosadilo jer uvijek nesto fali ili moram 10 dana pokusavati da proradi...
Imaju u ponudi i istočnu europu (19 zemalja) za 250-tak kuna. Ima i zapadna eu koja je nešto skuplja. Takav paket se sigurno ne isplati uzeti ako ti ne treba. Možda eeu + austrija.
Nisam siguran koje točno države idu unutra. Tražio sam preko marketa, na njihovoj stranici, našao sam samo link za eeu za iphone: Eastern Europe indcludes AL, BY, BiH, BG, HR, CZ, EE, GR, HU, LV, LT, MK, MD, ME, PL, RO, RS, SK and SI.
Za weu nisam našao podatak koje države ulaze u paket. Mogli bi biti malo detaljniji u opisu proizvoda.
Btw. ja sam imao problema s kupnjom (problem s njihovim serverima). Problem je brzo bio riješen a ja sam dobio kartu bih gratis. :respect:
E sad još da nađemo način da ovu kartu BiH podjeliš s nama ... :D
imaš pravo na besplatan update samo HR karte, ne i na besplatne update-ove drugih karata. Ja sam kupio kartu Slo, i nakon tjedan, dva su izbacili novu verziju karte i nissam je mogao update-ati nego samo kupiti. pitao sam u Mireo i potvrdili su mi da nemam pravo na besplatan update te karte, samo na Hr kartu. jadno
ono sam napisao zato što je čovjek bio u zabludi, mislio je da ima pravo na update svih karata...
a inače, nedavno sam updateao Navigon.. i sve karte su updateane.. Mene nije briga čije su (njihove ili 3rd party), bitno mi je da dobijem nove karte bez da dodatno plaćam (skupo)
Ja sam kupio Mireo,ali nakon koristenja nisam bas zadovoljan..premalo opcija,pa recimo skinuo sam glas Pervana ali kroz Dubrovnik nije prozborio niti jednu rijec..koristio sam do sada copilot,cini mi se malo bolji..
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
On ne zbori uzalud, jesi siguran da si imao aktivnu rutu (navigiranje strelicama i uputama)?
Momci hvala na odgovorima, bio sam malo u frci pa se nisam stigao prije javiti.
Sto se tice ovih update, da bio sam u zabludi jer sam shvatio da je update free za sve karte. Ne mogu reci da mi je to sada presudno (mada nisam neki veliki putnik, mislim da se u roku od godinu - dvije ne moze izgraditi ili zakomplicirati toliko situacija na terenu da bi stare karte bile beskorisne...) ali mi je drago sto sam taj detalj otkrio prije kupovine...
Znam da mozda to trazim na pogresnom mjestu (ne radi se skorz o mireu ali ****** pojavili su se novi momenti heheh) ali koje bi ste mi alternative mireu predlozili ako uzmemo da su karte za nase podrucije (BiH, Hr ali i Srbija) korisne a ne da su ucrtane samo glavne ceste te da je u istom cjenovnom razredu (gore dolje nekoliko eura nije problem ali 100€ vec jeste :cthumbup:).
Ili da pojednostavimo ako bi ste me savjetovali koju navigaciju KUPITI sta bi ste rekli?
Evo i ja sam kupio kartu prije već nekoliko mjeseci i nisam uopće zadovoljan. Uvijek me vodi nekim čudnim putevima, a još se nije dogodilo da sam išao u Osijek a da me navigacija nije ubacila u bezizlaznu petlju (vodi me stalno na cestu gdje mi govori da skrenem lijevo, a obavezan smjer je desno). Sad, mislio sam da mogu updateati kartu i tako možda riješiti problem, no ne kužim kako update funkcionira. Kako napraviti update karte HR?
Ne znam gdje si se vozio, ali Osijek je u posljednjih nekoliko mjeseci dobio jako puno jednosmjernih ulica i nekoliko novih cesta. Treba vremena da se to sve ubaci kod njih u bazu. Posljednja verzija karata je 2011.12 i možeš updateati u postavkama.
Di mogu skinuti Mireo za Evo 3d? Hvala
Na Marketu tj. Google Play. To je jedina verzija koja postoji.
Skinuo sa mireo i zelim kupiti kartu hrvatske preko paypala ali kad upisem podatke, kaze da mi je placanje odbijeno. Zna mozda netko razlog?
Potrošen limit po kartici? :)