Ne bih znao, ali nije baš vjerojatno. Potraži po Google Play, možda se nađe koja.
Printable View
Ne bih znao, ali nije baš vjerojatno. Potraži po Google Play, možda se nađe koja.
Vi koji koristite stock ics rom 404 sa 587 firmware - jeste li ikada dozivjeli fenomen da mozete vrtiti vise aplikacija odjednom bez laga ALI kad ulaziti u phonebook da zapisete neki broj,cekate pola sata da se otvori?
Poznata stvar na Xperijama i nije svojstveno samo X Mini već se događa i na drugim telefonima (ja osobno primjetio na Xperia U i na Xperia P).
To govori da je neoptimizirana Phone apliacija.
Potpuno normalno.
izmeđuostalog - i zbog toga sam vratio xperiu na 2.3.
Tko još koristi stock dialer?? Imate dialer one app. Teško da je to razlog za vraćanje na gb...
Da je modifikacija za flešat preko cwm - tako bih i rekao. A pošto velim DialerOne app, to bi bila aplikacija na google playu..ima i drgih dialera ali ovaj mi se čini ponajbolji i najlakši!
Sony ima smeće od: dialera, galerije, launchera. Ajd launcher i nekako možda može proći, ali launcherpro je daleko bolji i lakši za slabije mobitele. Isto tako quickpic umjesto stock galerije.
Home app sam obrisao, galeriju zamrzao, dialer ajd ne koristim - mora biti, ne smijem obrisati..ali zato podesim dialer one da leti!
Podesi ga kako ti paše, meni se sviđa što može i očistiti notification info o propuštenom pozivu ako je app na /system tj. ako imaš root. A od postavki podesi da ti se u call logu ne prikazuju slike kontakta (možeš ostaviti da prikazuje u imeniku) - jer će onda instantno učitavati popis, dok ako su i slike, one se pojave kroz sekundu...mali delay. Također, možeš povećati font, staviti crnu temu, odabrati npr. plavu boju da označava odabrana slove (pri T9 biranju a ima i pametno T9 biranje gdje lista najčešće pozivane prvo)...evo zgodno za male telefone. Ako je bio mi perfektan na xperia x10 mini, na novijim xperijama čuda čini! ;)
Dalje, može se staviti da se zatvori nakon što se nazove (za razliku od stock koji ostane otvoren)...pa se može maknuti gornje tabove (nema potrebe nakrcati ekran).
A galerija je smeće da nije za povjerovati. A opet za razliku od toga quickpic od 300kb čudesa radi, video pušta...pa auto max brightness...
A za male ekrane savjetujem još Widgetlocker i ICS temu otključavanja (kružić pa kada se klikne dobije se ukrug okolo brdo shortcuta i otključavanje...) Estetski odlično, a i praktično. Pogotovo ako se stavi za shortcut dialer one.
Još mi se čini da je i stock kamera app loš - ja koristim lgcamera beta (mobilism) - više opcija, kvalitetniji rezultati!
Sorry na malom oftopic! ;)
Ne stock. Nego aplikacija na play marketu widgetlocker.
Da ne staljam ponovo slike, evo kako može izgledati
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=39157680
pozdrav svima,
ovako imam ovaj aparat već godinu i pol i imam neka pitanja u vezi jer mi se je počeo blesirati.....
u zadnje vrijeme više nemogu skoro pa ništa novo instalirati jer mi uvijek baca poruku "malo mjesta na disku" mada kad udjem u to ima 45 mb slobodnog mjesta, a nerijetko mi i odbija instalaciju baš zbog tog razloga, mislim da se je to počelo dešavati nakon što mi je google stavio svoje dodatke google+, messinger i tko zna što još, pokušao sam deinstalirati te iste pošto ih ni ne koristim ali neuspješno jer se ponašaju kao tvornički dodatci, a zbog tog nedostatka prostora mi je i telefon usporen......
i drugo vidio sam ovdje da neki stavljaju verziju androida 4, na mome je 2,3,4, mada stoji da ima najnoviju ažuriranu verziju softwera pa ako može male upute kako i što i što je bolje....
hvala unaprijed
Ako želiš 4.0 moraš preko PC companiona/SUS-a ili ti preko kompjutera.
Pozdrav imam Sony Ericsson XPERIA mini i mladji brat mi je pogresno unjeu sifru par puta u tel sad kad pokusam sa ispravnom sifrom nece da mi otkljuca tel...
Koje je rijesenje za taj problem d ne listam po forumu ...,
Hvala unaprijed ...