Ma ni ne morate se truditi. Sam biram operatera koji mi odgovara.
Hvala na pojašnjenju.
Printable View
Ma ni ne morate se truditi. Sam biram operatera koji mi odgovara.
Hvala na pojašnjenju.
kartica mi "ističe" 12.4 (nemogu više zvat al mogu primat pozive), koliko imam vremena nakon tog datuma da mi skroz crkne kartica. kad najkasnije moram staviti bon??
90 dana. Dakle, bon bi najkasnije trebao nadoplatiti cca 12.7.
@bonbon
Zar nije prije bilo 60 dana (sad spominjes 90 dana)?
Ili sam ja nesto pobrkao! :D
pobrkao si :D
od početka je bilo 90 dana.
.. mene zanima kao recimo buduceg korisnika .. prema kalkulatoru s web stranica mi odgovara opcija 80min/60sms/50mb=50kn, nema bona od 50kn? .. mozebitni dodatni troskovi za taj paket? .. obračunska jedinica za prijenos podataka od 100 kB ostaje do daljnjega? .. pozz i hvala!
kod paketa moraš imati minimalno 0,01kn na računu za ostvarivanje poziva. na to računaj. za poruke i internet je dovoljno i 0,00kn.
dodatnih troškova za taj paket nema...
bonove imaš od: 10,20,40,80 i 160kn.
obračunska jedinica je 100kb a do kad će biti tako još nije poznato. znamo da nam se to gleda kao minus.
S obzirom da je konkurencija jako snizila cijenu poziva bilo bi ok da i vi :)
Npr: 10kn=30min, 30kn=100min i 60kn=250min/300min bar, a bolje i vise :)
Pozz :)
Pa da, bliži se 31.5. i rok do kojega kao službeno traju ovi paketi sadašnji...dobro došla je uvijek nekakva novost! Čisto kao potvrda da smo odabrali odličnog operatera! :D
Promo ponuda je do 31.5. ali smo već više puta napomenuli da to ostaje i nakon 31.5. Po postojećim cijenama. Svako si bira koje pakete želi i treba. Nema nam smisla staviti jeftinu minutu pa dodat uspostavu poziva, skupi sms i ultraskupi internet. ;)
Ako hoćeš internet, uzmi si taj paket..
Ako hoćeš sms....
...znate dalje :)
mislim da bi ipak trebali ubaciti neku novost makar reda radi, ipak se ukida 1000 min kod prijenosa broja. Zbog tih 1000 min sam i prebacio 6 brojeva na bon bon. Uz ovu novu ponudu kod tomata i teleta možda bi iskombinirao i neku drugu kombinaciju... (isključivo koristim pozive, internet 0 i poruke 0)
ponuda za prijenos vrijedi do 31.5. no nismo rekli nikad da će to biti smak svijeta za naše ponude :)
Normalno da sam uzeo u obzir to da je obračunska jedinica 1sek i bez uspostave za pakete...zato sam i stavio primjer 10kn=30min što iznosi 0,33kn po minuti poziva, pa čak i kombinacija 60kn=250min što iznosi 0,24kn što je i dalje skuplje od konkurencije što nudi ali naravno da vi imate 1sek i bez uspostave. Zato sam stavio primjer gdje samo malo bolju ponudu date ;)
Inače meni ova ponuda vaša je najbolja, jer ako neš nekog treba 4 sek da mu kažem na mob samo to što trebam jer mi je hitno...on mi potroši 4sek i ništa više... Thumbs up :)
Vidim da svi nešto predlažu,a ja vas evo molim da ne dirate te pakete. :D Ja imam puno kratkih poziva i bilo šta šta ima naknade za uspostavu i obračunsku od minute mi nikako ne odgovara. Eventualno da ponudite mogućnost da se ostane na ovoj 'tarifi' i kad je promijenite u neku novu, to predlažem. :D
Neznam, meni su za sad super i ne želim predlagati nešto novo, jer me strah da nešto novo ne izmisle i sjebu ovu ponudu. :D Jer na tržištu nije bilo ponude za nas kojima mobitel služi za dogovore, kratke pozive itd., a ne za duge pozive ili puno tipkanja poruka. A da nemoraš nadoplaćivati svaki mjesec s 100kn da koristiš pa imaš besporeban broj minuta/poruka/mb. Nije bilo,cijeli dio tržišta nepokriven. A vjerujem da je to veliki dio tržišta. Trenutno tu nemaju konkurencije,taman su pogodili s ponudom.
Normalno, uvijek treba tražiti više ali opet treba bit svjestan da i oni od nečega moraju 'živjet'. Iskreno, nejasno mi je kako uz ove cijene interkonekcije i te trošarine oni uopće mogu takvu ponudu imati,mislim da je nerealna. Ako je jedan Tele2 stalno na gubitku ili oko nule,VIPnet otpušta ljude jer se kače s Tele2, onda ovo guta lovu samo tako. Al kad već Tekom plaća da se ugura u ovaj dio tržišta s Tomatom i Tele2, dok traje-super traje. /End rant :D
šta oćeš reći da se bon bon ne natjeće s drugim mrežama za najnižu cjenu,sto posto se natjeće jer kopira vip jer je vidija da vip ima tomato i da to ide pa je i on osnovao bon bon mrežu.nikad na njihovu mrežu neću doći jer su najgori
Ma natječu se. Ali se ne natječu s 7 lipa po minuti i tim forama već su izabrali pristup malo 'okolo'. O tome tko je najgori neznam šta da kažem,ipak je to samo biznis. Nije ni meni drago davati novce tekomu jer sam uvijek bježao od njih, na vipove,amise i sl. Ali nisu ni ostali puno bolji. Neš ti što je vip bolji,uletili su na tržište s tekomom i skupili određen broj korisnika i onda fino dogovoreno podijelili tržište,godinama držali visoke cijene i derali korisnike. Oni mi se još više gade. Tele2 su ok, ali su se ulijenili i za moje potrebe su postali preskupi. A vjerovatno bi radili istu stvar kao i VIP da su uletili na tržište kad i VIP,sve je to isto. 2ipo godine sam im plaćao pretplatu 100+ kn, a onda je došao bonbon gdje to isto mogu dobiti za 60-ak . Dragi su mi telci,al ne toliko da im dam 500kn godišnje koliko sad mogu uštediti. :D
Mislim da mogu dugo trajati. Jer T-com, čisto zbog svoje veličine može imati puno manje troškove od ostalih. Imaju 40-50% mobitel tržišta i valjda 90% fiksnog. Pa samim time interkonekcija bude 'besplatna'. Keša fala bogu imaju , HAKOM im neda da ga ulože u optiku pa nemaju baš di drugo osim u mobilno tržište s njim. Pa nek troše, u svakom slučaju dobro za nas korisnike. :)
Da, razvukli su je posvuda, ali im nedaju da startaju s njom jer će time 'uništit konkurenciju'.
Ako malo bolje pratis telekom trziste ni T-HTu (znaci ni t-mobile) ne ide bas tako sjajno link, vec su drugu godinu u minusu, pa ne znam do kada ce njemacki gazda dopustiti da se jos vise rasipaju novci! :)