eto radi mi sad, al glupo je sta je ogranicenu slova za prijevod-.-
pa nemogu sve prevest kak treba :S
eto radi mi sad, al glupo je sta je ogranicenu slova za prijevod-.-
pa nemogu sve prevest kak treba :S
Samo ubaciš Efsrv.dll sa Z:\ u folder na PC http://www.mediafire.com/?01gynykozmm
iso sam sa file browserom u Z:/ al tamo mi nema Efsrv.dll :SS il to treba na kompu nac? al di mi je na kompu z:/?
EDIT: probat cu sa ovim, sta mislite jel ok?
EDIT2: ja sam preveo ovo Conversation_2001EB58 samo neznam dali sam dobro sve :S
Sa file browserom odeš na Z:/ i stisneš search i u Wildc. upišeš Efsrv.dll, moraš pisati extenziju jel ti neće pronaći ili kao efsrv.* (* ti znači sve ekstenzije)
Ili ga nađi manualno, nalazi se u Z\sys\bin.
Može biti da je problem u Efsrv jer se on nalazi u core fajlu, a ako si stavio moj CFW, c2z patch je za moj core iz balkan blue produkt koda, ako je tvoj drugi produkt kod, može biti da se tako prezentira bug.
ej, eo uspio sam napravit c2z patch al sad neznam kako da ga kopiram i di
Bit ćeš tester sad. Pošto sam integrirao c2z patch u Z:/patches, tamo ga možeš staviti samo prepakiranjem rofs2 fajla. Ali ti probaj napraviti E:/patches ili C:/patches i ubaciti taj patch te ga preimenuj u nešt drugo tipa "c2z2.rmp" pa vidjeti hoćeš li ga vidjeti u RomPatcheru. Ako ne morat ćeš prepakirati rofs2, a ja ću u 3.5 napraviti da su patchevi izmjenjivi u E:/patches te da se tamo sami stvore i pokrenu.
ok probat cu to, ak ne uspijem cekat cu tvoj 3.5 :D
samo mi je glupo sta mi sve ode ca kad flasam -.-
Da li su sve app prevedene ili treba jos koju odraditi ?
a neradi mi onaj patch tj napravio sam e:/patches al ne nalazi ga, tak da cekamo tvoj 3.5
Ako nitko osim tebe nije prevodio, onda su ostale sve one u folderu koji sam dao na prošloj str. Ja sam danas preveo EggClock kojeg ću staviti u FW. Nemaš baš puno testirati, imam 3-4buga koja moram rješiti sam.
Ok. Sredit ću patcheve.
Jedino ako znate implementirati znakove u font, treba ubaciti znak za enter, razmak i ugašen ton u font Century Gothic.
e ja sam preveo ovo Conversation_2001EB58
al nez dal je ok :S
ej, ja sam poceo neki svoj cfw radit, da naucim nes :D
e i sad sta ti najvise gopacic mjenjas u ona 3 fajla?
jel se moze mjenjat raspored ikona u menuu ? kako ti to mjenjas?
HxError_20002043.r45 , HxS60PE_20002043.r45 , HxCysError_20002043.r45 , Conversation_2001EB58.r45 , HxCysAdminFolders_20002043.r45 - prevedno
:comp:
e jel postoji tako neki cooked firmware za nokiu 5530 ima je frend iz raz pa je pito da mu nadem nes ak mogu, pls zna li neko?
Čuj, pitanja su ti preopširna. Ja mjenjam oko 100 fajlova hexeditom te ubacujem izvana untra programe i teme (koje extrahiram SISContentsom) i modove. Za raspored ikona ću ti reći na PM kasnije danas.
Odlično! Sad ću pregledati i ubaciti. Vibraconnect sam morao ponovo prevesti jer je u međuvremenu izašla nova verzija koja ima drugačiji fajl.
Naravno. OVDJE sam samo preletio i vido najmanje 2: OVAJ i OVAJ.
Sam da kažem da će nova verzija izaći do petka jer za vikend neću imati vremena. Danas bi ga mogao završiti, a sutra ispisati uputstva i promjene do kraja.
aha, hvala sa ovim hex nisam nista radio xD
hvala za kuked 5530 :::D:D
e a di da ti kliknem za hvala? :P
rofs2\private\101F4CD2\Content\appshelldata.xml sadrzi podatke o rasporedu i imenima foldera u meniju, kao i raspored i imena instaliranih programa, te raspored i imena nekad instaliranih i kasnije obrisanih programa. Editiras ga sa hexedit. U C:\private\101F4CD2\Content\appshelldata.xml ti se nalazi trenutni meni, kojeg kad ga rasporediš po želji ubaci u rofs2. Ako želiš druge slike ikona foldera, moraš promjeniti put u appshelldata.xml, prema slici željenog foldera, u menu.mif kojeg ubaciš u neko mjesto u rofs2 po volji, a on sadrži slike koje symbian može čitati. Jbg, komplicirano. Pa ti vidi hoćeš li. Ja sam to uradio u CFW 3.5.
Ovi suite recimo backupa taj fajl u C:\ pa ga vrati na moj CFW nakon fleša i ne vidiš moje izmjenjene ikone, pa onda trebaš kopirati taj fajl iz Z:\ u C:\ da vidiš novi raspored i slike ikona novog CFW i onda backupat nanovo. To ću napisati u savjete CFW-a.
Maxpayne, moram sam dosta prijevoda izmjeniti, neke od greški su sto si conversation preveo sa "pretvaranje" umjesto razgovori, neke instrukcije sa _ si prevodio a ne prevode se (ono access_denied), često nisi preveo u množini ako je takav prijevod, pa sam ispravio.
hvala gopacic. Sutra cu to probat. Ea kako se stavi u cfw onaj RP dA bude mob hakan?
To je još kompliciranije. Moraš modificirati starter koji će pokrenuti RP na svakom bootu, ubaciti RP cijeli u rofs2, izmejeniti neke fajlove da odgovaraju starteru, staviti folder s patchevima u rofs2, promjeniti scriptinit da nakon prvog boota prebaci patches folder na E:\, te iz ranijeg FW koji je imao pokrenut već RP presnimiti dat fajl RP-a i staviti ga u rofs2 ta ga isto staviti da se nakon prvog boota prebaci u C:\. Tesko.
aha to si ti sve sam skuziio ili imas neke tutoriale pa ak imas da mi das da probam naucit nes
Za izmjeniti starter i fajlove tako da ne napravim bug ako želim autostart patches u RP sam ja izmislio. Imaš to OVDJE. Ako želiš da se izabrani patchevi autostartaju nakon fleša imaš OVDJE. Za ubaciti Patches folder sa Patchevima iz Z:\ da budu izmjenjivi u E:\ sam ja izmislio i nikom još rekao, bit će u CFW 3.5, uglavnom sam dodao jedan red u scriptinit.exe.
Isto tako sam samo ja dodao sve one zaslone u zajedno u CFW 3.5.
Poslat ću ti sve fajlove i uputstva kad budem stigao.
svaka ti cast!! Pametnjakovic xD koliko imas godina ak se moze zna? hvala na svemmmuuu.. Ae sacu spavat napokn xD
25g. Ja sam dr.med., završio med fakultet, prvi kontakt sa symbianom mi je ovaj mob i eto, probas, skontas i napravis. Uglavnom sam bio ljut ograničenjima moba, pa sam se zadubio u ovaj hobi.
samo ti ljepo nastavi :D svaka cas
Dobra će bit ova 3.5 verzija....svaka čast...to je to...
Vratio sam se na original verziju jer mi ne paše rotiranje glavnog menija i pogotova kad me netko zove kad mi je u horizontalnom modu sa ludio, moram okrenut pa sačekat dok on to sve vrati na vertikalno pa tek onda odgovorit na poziv...( to, sa horizontalnim home screenom sam riješio ali nisam mogao to sa kad me netko zove)...
Vratio sam se još zbog onih 3 shortcuta na home screenu za meni postavke i teme...to me malo smetalo...
Sad vidim da će 3.5 verzija biti dosta bolja, opširnija i sa mogućnošću odabira više tema home screena tako da ću se opet vratit na kuhanje svoje već prašnjave kante!